IRC-Galleria

tigrux

tigrux

KeTo KoNjOo KäPäSä

Tää on niin tätä....Lauantai 07.01.2006 21:48

Miten voi olla mahdollista kun ihminen luokitellaan työnsä takia tai että kaikki on sitä mieltä että jos tekee jotain tiettyä tyätä niin et voi tehdä sitä mitä kaikki muutkin?!Arvattavissa minun kohdallani oli se että jokainen askael minkä teen näkyy ja siitä pidetään huolta että se myös menee naapurin korviin ja siitä taas seuraavan korvaan ja taas ja taas, jne.... Oikeasti eikö ihmisillä ole muuta tekemistä kun juoruilla ja seurata mitä joku muu tekee???

Harmillista on se että itse en varmaan voisi enään liikkua missään kun joku voi nähdä minut ja se vielä että kenen kanssa liikuun ja mitä teen...hmmm...surullista että ihmisillä ei ole muuta tekemistä kuin keksiä asioihin lisää jotta niistä saataisiin muheva juoru aikaiseksi, mutta sitten se mitä näistä keksijöistä puhutaan onkin sitten aivan katastroofi!!!Jos joku sanoo heistä sanaakaan niin siinä vaiheessa ollaan kyllä nyrkitpystyssä ja haistattelemassa kaksiälle!!!!

Mietinkin tässä että pitäisikö minun tehdä samoin???Olenhan minäkin ihminen ja sosiaalinen olento joka rakastaa viettää aikaa hyvien ystävien parissa...Ai niin tosiaan mutta minun pitäisi pysyä vapaa ajallani jossain kuopassa, mutta työssäni minun pitää näkyä??!! Missä menee oikeesti ihmisten moraalinen raja asoihin????

KYSYMYS KUULUUKIN MIKSEN MINÄ SAA ELÄÄÄ???MIKSI ASOISTA TEHDÄÄN SUUREMPIA MITÄ NE TODELLISUUDESSA ON??? MIKSI IHMISET ON TYHMIÄ ITSELLEEN SEKÄ TOISILLEEN???

Koska alamme tarttumaan sellaisiin asioihin jotka todella pittää herättää ympäristössä kysymyksiä sekä huomioita?!Minä en tarvitse kylä ympäristössä huomiota sillä että olen oma itseni ja teen samallaisia asioita kuin kaikki muutkin tekevät!!!

Tyydyttäköön he itsensä juoruilla jotka pelkäävät itseään tai saavat elämän nautinnonsa juoruamisella=)!!!Harmillista on myös se että nämä ihmiset tiedetään ja heitä ei vaan tulla koskaan pitämään luotettavina ihmisinä!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.