IRC-Galleria

tigrux

tigrux

KeTo KoNjOo KäPäSä

Ihminenkö viisas eläin???Keskiviikko 18.10.2006 22:45

Tässä mietin että onko ihminen todellakin viisas? Itse tunnen oloni välillä todella epä viisaaksi syystä, että en pysty hallitsemaan täysivaltaisesti omia ajatuksiani. Se mitä tässä haentakaa on ihminen ja sen tunteet. Ihmisellä on monia tunne elimiä, jotka saattavat olla varsin herkkiä kuten esimerkiksi älylliset tunteet. Uskon että ei ole sellaista ihmistä joka ei tuntisi yhtenäkään päivänä mitään, koska ihminen elää joka päivä eri tunteille.

Tunne on tietnkin hyvin laaja käsite, koska voit yhden päivän aikan tuntea monia erilaisia tunteita. Voit olla pettynyt, masentuntu, surullinen, negatiivinen, iloinen, positiivinen, jne. Mitä sitten kun ihminen tuntee toista ihmistä kohtaan vetovoimaa? Silloinhan ihminen on ihastunut ja haluaa tietää ihastuksen kohteestaan enemmän mitä yleensä.

Onko ihastuminen tie rakastumiseen? Vai onko se pelkästään ohimenevä älyllinen tunne taso joka tulee ja kulkee siten omia menojaan eteenpäin? Lauri Tähkä ja elonkorjuu laulaa kappaleessaan, että "Tää rakkaus ei oo pysyvää, tää rakkaus on ohi menevää. Tää rakkaus on hei mitä se on en oikein tiedä itsekkään?" Voiko asia tosiaan olla näin vai olisiko niin että rakkaus on pysyvää, mutta jos ihminen ihastuu niin silloin se ei ole pysyvää. Mikä elämässä on loppujen lopuksi pysyvää sitten?

Ihminen ei ole viisas kun ihastuu sellaisiin ihmisiin, joita ei voisi koskaan saada vaikka kuinka haluaisi. Välillä voisi olla tunteeon ja antaa kaiken ihanan mennä ilman tunnetta!

Pitäkää kiinni toisistanne älkääkä antako lähimmäistenne mennä elämästänne pois!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.