IRC-Galleria

yawdreg

yawdreg

don't be a drag, just be a queen

The Black Parade is dead, FOREVER. 8<Perjantai 12.06.2009 20:04

Katoin äsken taas TBPID:n. Tai no, katoin vaan ton Mexico Cityn shown, katon sit maanantaina viel sen NJ:n. Olisin senki nyt kattonu, mut mun vanhemmat tuli kotiin nii en sit halunnut. Oli volyymit aika köh kovalla ja muutenkin. Mieluummin katon sit ku oon taas yksin kotona, voi kunnolla fiilistellä ja hoilata mukana :D
En oo tota aikasemmin nähny ku kerran, joskus syksyllä sannin kanssa. Hommasin ton joskus toukokuussa, mutta nyt vasta tuli katottua.

Ton jälkeen oli kyllä jotenki hutera olo. ;o hyvä että pysyin pystyssä ku tulin tänne mun huoneeseen takas. Melkein kaaduin yhes vaiheessa.

Sleepiin asti mulla oli sellanen WII-olo, kunnon fiilistelyolo ja lalalaa, "Rock on, MCR!!!!" etc, if u know what I mean =D Sellanen nam olo.
Mut sit ku tuli se Sleep, nii yhtäkkii mulle tuli jotenkin kamalan haikea olo, sellanen surullinen ja wäh. Ku mä tajusin again, että toi oli oikeesti VIIMEINEN Parade-show, että mä en saa ikinä kokea sitä. Että mä en saa ikinä olla siellä kattomassa, fiilistelemässä, oikeesti kokemassa sitä hienoutta, sitä kun Gerard kärrätään sinne lavalle siinä sairaalasängyssä, sitä ku ne soittaa ja laulaa siellä paradepuvuissa, laulaa mukana ja oikeesti, tuntea sen tunnelman mikä siellä on, kun ne esiintyy. Ja sit ku Gerard sano että "The reason that we're filming this is because this... is the last performance... of The Black Parade... FOREVER!!!", nii taas se fiilis vahvistui. Tossa Sleepin aikana mä oikeasti aloin itkeä. Se biisikin itsessään jotenkin vaikutti siihen, se on jotenkin niin surullinen biisi, niin koskettava ja kaikkea. Kun sehän kertoo siitä kun Gerardilla oli siellä Paramourissa niitä painajaisia ja kaikkea, "not simply 'night tremors' but in fact 'night terrors' ", jaja. Niin koskettava biisi, niin sekin jotenkin herkisti mua siinä vaiheessa.

No mut sitten kun tuli se Teenagers ja Gerard veti sen chickendancen, nii ei elämä, kyllä repsahdin again. :''D Oli se vaan niin fiksun näköstä. <3 Ja huomasin, että Frank ja Raykin repes siellä :'D Taino Raysta en oo ihan varma, sen ilmeet oli jotenkin weird, ei saanu selvää, mut ku kamera kohdistu Frankiin, nii se katto Gerardia kohti, hymyili leveästi, naureskeli siellä. En kyllä ihmettele ^^

Sitten kun tuli Disenchanted, nii TAAS mulle tuli se kamala fiilis, että en saa ikinä kokea sitä, en ikinä voi nähdä The Black Paradea. Jotenkin tyhjä olo, että joku iso pala jäi puuttumaan mun elämästä.
Lauloin koko ajan siinä mukana, Famous Last Wordsin kohdalla teki tiukkaa, kun mä vaan itkin siinä ja yritin pitää jotenkin sitä tunnelmaa yllä.

Koko ajan kun siellä tuli niitä kaikenmaailman efektejä, esim WTTBP:n jälkeen ne ihme hileet mitä lie olikaa, meni sinne yleisöön ne suihkut uknow (osaanselittää), ja jonkun biisin, can't remember which, jälkeen (vai olikse aikana? helvetti ku mulla on hyvä muisti :''D) tuli kaikenmaailman "tulisuihkuja" tai jotain, sellasia jänniä uknow :'''D yhyy osaan selittää moi. Mut kuitenki, nii en oikeesti voinu muuta ku ihmetellä, että WAU, helvetin hieno show :D

Ja kaikki Gerardin liikkeet ja ilmeet ja kaikki. <3 Hihi, jotenkin vammasen näköstä sinällään, tai olis ollu, jos ne olis tehny joku muu. Mutta Gerardin tekemänä kaikki oli jotenkin niin hienoa, semmosta hyvännäköstä, vaikka vähän melkein repsahtelinkin, ja kaikki sen lentosuukot yms siel koko ajan =D mut aww.

On ne kyllä niin helvetin hienoja esiintymään, pakko sanoa. I really admire that. Oikeesti, kaikki ne efektit, yleisön innostamiset, välispiikit, Gerardin liikkeet, kaikki. Aina esiintyy täysillä. Ei voi muuta sanoa, kuin että WOW. O_O <3

Huh. Purkautuminen. Over. Teki hyvää saada jonnekin purettua tätä. =D

Ää. Harmittaa, kun en pääse sinne Summer Soniciin kattomaan MCR:ää. 8'<<

***

Wöäh. Dallas yksiin kansiin vasta joskus syksyllä 8< yhyy.

Hm, joo. Tiistaina kaverin kanssa kattomaan Night At The Museum 2. Käyn sitte samalla Kukunorissa ^^ Hakee sielt ainaki mun MCR-pinssit. Sain alennuksella ne =D makso normisti 6e mut nyt ne maksaa mulle vaan 4e. Myöhässä, katsokaas. Tilasin ne samaan aikaan kuin sen TUA:n, eli joskus maaliskuussa? Ja ne tuli vasta öbaut viikko sitten. Ettäjoo hieman myöhässä, sanoisinko.
Jaja. Samalla kattoo sielt Kukunorista jotain muuta kivaa, kattoo vaik jos ostais sellasen iiison MCR-julkan =D Tosin maksaa kympin, ettää. Nojoo, pitää kattoo.
Niinjuu ja pitää kattoo kans jos siel on jotain kivaa Watchmen-juttua =D ja pitää muuten kans muistaa ostaa ne TUA-pinssit.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.