IRC-Galleria

Joo joo joo..
Tänään on ollu ihan kiva päivä.. Ehkä jopa liiankin. En tiedä. Itse asiassa koko tää viikko on ollu aika jees. En oo hirveesti kelaillu mitään paska juttuja. Pitää vain koittaa pitää pää pystyssä..
En mä tiedä, mut oikeestaan tää vallitseva tilanne on nyt heti viimesen päälle outo...=)
No mut ei se mittään. En mä enää edes tiedä mikä on outoo ja mikä on normaalia.
Kait se on aina jokaisen ihan omassa päässään. Miten asiat ottaa, ja niin pois päin.
No mut pitää olla tyytyväinen et on pitkästä aikaa rauhallinen fiilis. Jospa ne asiat tästä järjestyis johonkin suuntaan..
Btw meillä on duunissa ollu inventaario viimeiset pari päivää... Yhtä saatanan numero helvettiä...=) Varmaan unissaankin vilisee jo ne numerot päässä. Onneks huomenna pitäis saada se hoidettua kuntoon. Oon vähä tässä miettiny, et vois huvikseen katsella uusia tuulia tolla työrintamalla. Ei oo tuossa paikassa kyl mitään valittamista, mut mä ehkä kaipaisin jotain lisää. Haasteita varmaan.. Tulee kyllästyminen aina asiassa kuin asiassa, jos asiat alkaa mennä liian helposti ja vain omalla painollaan. Elämässä pitää olla haasteita. En mä ainakaan muuten jaksais... Välillä kyllä tuntuu et niitä haasteita on liiaksikin, mut vielä ollaan hengissä...=) Se on pääasia. Kaikesta sitä hengissä selviääkin ja se mikä ei tapa niin vahvistaa...=)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.