IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
29.11.2005
Tilastot
Käyntejä: 2216 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
80 jäsentä
Tyttöjä: 38 (48 %)
Poikia: 42 (52 %)
Keski-ikä
32,3 vuotta
Otos: 43 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,3 vuotta

Jäsenet (80)

Milg^FreyjawerraCs_jermuItsePerkeleNeitiEpätasanen-Meku-Kattuuta_Talulah_MaukkaMyorkasirotemiinaEyhtäkuinmc2eloveena--ezaikocleaver
« Uudemmat - Vanhemmat »
tumblr_n49j1nqdZx1suxev2o1_250.jpg

En oo ainakaan höhöttänyt tolle kuvalla melkeen takalisto reveten.
Niin yllättävää kuin se onkin en ole vielä niin epätoivoisessa tilassa, että hakisin "tuhmaa kivaa" näiltä vinkkausmaileja spämmiviltä galzun sankareilta. Myöskään herran paidattomuus kuvissa tai ylenpalttinen muotojeni kehuminen eivät saa mua lämpenemään; pidän älykkyyttä ja hyviä käytöstapoja seksikkäänä, ettekä uskokaa tai älkää tolla pelleilyllänne ole malliesimerkki kummastakaan.

Raivo-Karla out.

ErQWorth of my respectLuonut: ErQKeskiviikko 05.01.2011 19:36

"Vain kaksi asiaa ovat äärettömiä - universumi ja ihmisten typeryys, enkä ole ensimmäisestäkään aivan varma." - Albert Einstein

...

"- Mut onneksi Suomessa ei ole ydinvoimaloita. Nythän on vasta puhuttu, että tehdäänkö ensimmäistäkään. Mä oon kuullut ja luullut, että Suomessa ei olis vielä sellaisia, Ksenia totesi." (Stara.fi 2.10.2010)

"Kerroimme eilen kuinka jotkut Bieberin fanit ovat mustasukkaisia idolinsa seurustelusta. Nuori poppari aiheuttaa kuitenkin monissa faneissaan hieman turhankin suurta fanaattisuutta, mikä on tuoreimpien kuvien jälkeen lähtenyt jo hieman käsistä. Justinin mustasukkaiset fanit ovat nimittäin lähettäneet Selenalle tappouhkauksia." (Stara.fi 5.1.2011)

"Tieteellinen todistusaineisto osoittaa vastaansanomattomasti, että homoseksuaalisuus on psykoseksuaalisen kehityksen häiriö. Ne, jotka väittävät homouden olevan luonnollinen "terve" seksuaalinen variaatio, mitätöivät perhetutkimuksen todistusaineiston poliittisista syistä" - Päivi Räsänen (KD) Luther-säätiölle toimittamassaan 'opetusvihkosessa' "Mieheksi ja naiseksi Hän heidät loi - Homosuhteet haastavat kristillisen ihmiskäsityksen."

"Suoraan sanottuna saavuin paikalle saadakseni pärstän myös jenkkien televisioon. Kuulin tapahtumasta järjestäjältä ja päätin lähteä paikalle heilumaan. Aion erottua joukosta piponi avulla." - BB-Antti Kurhinen MTV3:lle tulostaan Finland Wants Conan -mielenosoitukseen (MTV3.fi 17.12.2010)

"Minä vain haluan teidän tietävän, että kun me puhumme sodasta, me puhumme itseasiassa rauhasta. Me haluamme rauhaa. Me haluamme ihmisten elävän rauhassa koko maailmassa. Tarkoitan, meidän visiomme rauhasta ulottuu Amerikan rajojen yli. Uskomme rauhaan etelä-Aasiassa. Uskomme rauhaan Lähi-Idässä. Me aiomme tavoitella päättäväisesti visiotamme, joka vastustaa terroria ja tappamista, ja kunnioittaa rauhaa ja toivoa." - USA:n ex-presidentti George Bush (Wikiquote)

"Piin arvo on kolme potenssiin kaksi. Onko potenssi sama kuin kertotaulu?" - BB-Elisabeth (Stara.fi 18.11.2010)

Joskus vaan ihailen niin ihmisten älykkyyttä :D
Ja joskus (kuten tänään) mua oikeesti vituttaa miten ihmiset voivatkin olla oikeasti niin tyhmiä?
Riku osottaa suurta älykkyyttään!

http://www.hs.fi/verkkolehti/talous/artikkeli/1135256393664

"Joukkoälyn käyttö yleistyy USA:n yrityksissä
Kuluttajat otetaan mukaan tuotteiden suunnitteluun.
Tanja Aitamurto

T-paitoja valmistava Threadless hyödyntää suunnittelussaan aktiivisia internetin käyttäjiä.


SAN FRANCISCO. Suurten joukkojen hyödyntäminen osana yritysten liiketoimintaa yleistyy Yhdysvalloissa. Joukkoälyn käyttö perustuu ajatukseen, että suuri määrä ihmisiä tuottaa parempaa jälkeä kuin parhaimmatkaan asiantuntijat yksin.

Joukkoälyä sovelletaan monella alalla: pörssikurssien ennustamisessa, hyväntekeväisyydessä, viestintäkampanjoissa ja vaatteiden suunnittelussa.

Ilmiön mukana on tullut uusia termejä, kuten joukkoistaminen (crowdsourcing), jonka avulla joukkoälyä kanavoidaan erilaisiin tehtäviin.

Joukkoistamisessa kuka tahansa voi osallistua tuotteen tekemiseen tai ongelman ratkaisuun.

Yksi joukkoistamisen menestystarinoista on chicagolainen t-paitayhtiö Threadless, joka kutsuu ihmisiä verkossa t-paitakuosiensa suunnitteluun. Idea toimi näin: Kuka tahansa voi suunnitella kuosin, joka julkistetaan yhtiön internetsivuilla.

Eniten ääniä saaneet kuosit laitetaan tuotantoon. Suosituimpien t-paitojen suunnittelijat saavat palkkion, ja paidat myydään verkossa.

Ehdotuksia t-paitojen kuoseista virtaa satoja päivässä, ja paitoja myydään yli 100 000 kappaletta kuukaudessa.

Viime vuonna liikevaihto oli 30 miljoonaa dollaria (23 miljoonaa euroa).

Kuka tahansa, myös amatöörisuunnittelija, voi suunnitella kuosin. Sen jälkeen kuka tahansa voi äänestää haluamaansa kuosia.

Threadless poikkeaa siten perinteisestä liiketoiminnasta, jossa valmistaja tuo markkinoille ammattisuunnittelijan tekemän vaatteen, eikä kuluttajalla ole prosessiin sananvaltaa.

Threadlessin mallissa äänestäminen korvaa perinteisen markkinatutkimuksen.

Hukkatuotantoa ei juurikaan tule, koska t-paitoja, joilla ei ole kysyntää, ei laiteta tuotantoon. Yrityksellä ei ole juuri markkinointikuluja, koska t-paitakuosien ympärille kokoontunut lähes miljoonan ihmisen verkkoyhteisö hoitaa markkinoinnin levittämällä sanaa yhteisöpalveluissa.

Suuret yritykset, kuten kuluttajatuotejätti Procter&Gamble ja lääkeyhtiö EliLilly, joukkoistavat erilaisia tehtäviä InnoCentive-yrityksen kautta.

Kuka tahansa voi ratkaista tehtävän ja saada siitä 10 000–100 000 dollarin palkkion. Palkkioita on jaettu yli kolmella miljoonalla dollarilla.

Yritykset ovat oivaltaneet joukkoliikkeen voiman myös kampanjoissa ja tuotekehittelyssä. Esimerkiksi kahvilaketju Starbucks ja tietokoneita valmistava Dell ovat menestyksekkäästi joukkoistaneet ideoita kampanjoissaan.


Jutussa on käytetty lähteenä James Surowieckin kirjaa Wisdom of Crowds: Why the Many Are Smarter Than the Few and How Collective Wisdom Shapes Business, Economies, Societies and Nations, sekä Jeff Howen kirjaa Crowdsourcing: Why the Power of the Crowd Is Driving the Future of Business."

http://www.hs.fi/verkkolehti/talous/artikkeli/Joukkoistaminen++avaa+ovet+kaikille/1135256393732

"Joukkoistaminen avaa ovet kaikille
Tanja Aitamurto

Joukkoälyä tutkinut amerikkalainen kirjailija ja toimittaja James Surowiecki määrittelee neljä asiaa, joita joukko tarvitsee ollaakseen viisas.

Joukolla on oltava kirjavat mielipiteet, ja joukon on oltava itsenäinen, eli yksilöt eivät saa ottaa liikaa vaikutteita toisiltaan. Joukon tiedon pitää myös olla hajautunutta: tiedon pitää olla sekä erikoistunuta että paikallista.

Lisäksi vaaditaan koostamista eli mekanismia, jolla yksittäiset arviot muunnetaan yhteiseksi päätelmäksi.

Joukkoistamisessa tehtävä avataan kenelle tahansa. Joukkoistaminen on ikään kuin vapaa kutsu kaikille osallistua.

Joukkoistamisen alkujuuret jäljitetään usein suomalaisen Linus Torvaldsin ja hänen Linux-käyttöjärjestelmänsä avoimen lähdekoodin menestykseen. Torvaldsin apuna järjestelmää teki suuri joukko vapaaehtoisia ohjelmoijia."

Taija`älykkyystestiLuonut: Taija`Keskiviikko 08.04.2009 17:03


Kokonaispistemäärä: 117
Tuloksen luokitustaso: Hieman tavallista korkeampi

kylläpä minä olen hyvä :D peruskoulupohjalla tommonen tulos :D
Istutaan kesossa, yhel penkil

Mellu: En, jaksa tänää kattoo salkkarei.
Rebe: Mun on pakko kattoo, ku teen läksyt.
Mä: Ei sun oo pakko kattoo, mut läksyt on pakko tehä,

Hajotaan siin yhes ((:

<<3
« Uudemmat - Vanhemmat »