IRC-Galleria

ErQ

ErQ

Hey baby, give me a chance to show you I'm a good guy.

Selaa blogimerkintöjä

Worth of my respectKeskiviikko 05.01.2011 19:36

"Vain kaksi asiaa ovat äärettömiä - universumi ja ihmisten typeryys, enkä ole ensimmäisestäkään aivan varma." - Albert Einstein

...

"- Mut onneksi Suomessa ei ole ydinvoimaloita. Nythän on vasta puhuttu, että tehdäänkö ensimmäistäkään. Mä oon kuullut ja luullut, että Suomessa ei olis vielä sellaisia, Ksenia totesi." (Stara.fi 2.10.2010)

"Kerroimme eilen kuinka jotkut Bieberin fanit ovat mustasukkaisia idolinsa seurustelusta. Nuori poppari aiheuttaa kuitenkin monissa faneissaan hieman turhankin suurta fanaattisuutta, mikä on tuoreimpien kuvien jälkeen lähtenyt jo hieman käsistä. Justinin mustasukkaiset fanit ovat nimittäin lähettäneet Selenalle tappouhkauksia." (Stara.fi 5.1.2011)

"Tieteellinen todistusaineisto osoittaa vastaansanomattomasti, että homoseksuaalisuus on psykoseksuaalisen kehityksen häiriö. Ne, jotka väittävät homouden olevan luonnollinen "terve" seksuaalinen variaatio, mitätöivät perhetutkimuksen todistusaineiston poliittisista syistä" - Päivi Räsänen (KD) Luther-säätiölle toimittamassaan 'opetusvihkosessa' "Mieheksi ja naiseksi Hän heidät loi - Homosuhteet haastavat kristillisen ihmiskäsityksen."

"Suoraan sanottuna saavuin paikalle saadakseni pärstän myös jenkkien televisioon. Kuulin tapahtumasta järjestäjältä ja päätin lähteä paikalle heilumaan. Aion erottua joukosta piponi avulla." - BB-Antti Kurhinen MTV3:lle tulostaan Finland Wants Conan -mielenosoitukseen (MTV3.fi 17.12.2010)

"Minä vain haluan teidän tietävän, että kun me puhumme sodasta, me puhumme itseasiassa rauhasta. Me haluamme rauhaa. Me haluamme ihmisten elävän rauhassa koko maailmassa. Tarkoitan, meidän visiomme rauhasta ulottuu Amerikan rajojen yli. Uskomme rauhaan etelä-Aasiassa. Uskomme rauhaan Lähi-Idässä. Me aiomme tavoitella päättäväisesti visiotamme, joka vastustaa terroria ja tappamista, ja kunnioittaa rauhaa ja toivoa." - USA:n ex-presidentti George Bush (Wikiquote)

"Piin arvo on kolme potenssiin kaksi. Onko potenssi sama kuin kertotaulu?" - BB-Elisabeth (Stara.fi 18.11.2010)

Joskus vaan ihailen niin ihmisten älykkyyttä :D
Ja joskus (kuten tänään) mua oikeesti vituttaa miten ihmiset voivatkin olla oikeasti niin tyhmiä?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.