IRC-Galleria

ErQ

ErQ

Hey baby, give me a chance to show you I'm a good guy.

Selaa blogimerkintöjä

Hullun kiiltoSunnuntai 27.12.2009 22:39

Ikkunassa vilahtaa valo.
Pian se valo näkyy taas.
Menen katsomaan.
Siellä olet sinä.
Viitot minua avaamaan ulko-oven.
Menen avaamaan.
Sinun pitäisi tietää että kyllä meillä on ovikellokin.
Ja mitä edes teet täällä päin?
Ethän sä täällä asu.
No, varmaan parempi päästää sinut sisälle.
Sinulla lienee kuitenkin kylmä.
Avaan oven.
Seisot vihaisennäköisenä ja huohottavana ovella.
Silmissäsi on outo kiilto.
Hullun kiilto.
Sitten alat puhumaan.
Haista vittu.
Sä pilasit elämäni.
Ja vaikka oltiin kavereita.
Oon aina vihannu sua nää kaikki vuodet.
Ja sitten kuristat minut kuoliaaksi.
Mun kotonani.

Ja kaikki olikin unta... Oikeesti mä en saa rauhaa unissanikaan.

Ne kauneimmat joululaulut <3Maanantai 21.12.2009 00:33

Virittäydy joulutunnelmaan kuuntelemalla julkkisten coveroimia joulukappaleita! Mitkä voisivatkaan olla enemmän tunteella ja sydämellä tehtyjä viisuja kuin nämä!

Testaa, kuinka pitkälle tätä listaa jaksat kuunnella näitä ihanaisia joulupopituksia. Mikäli saat kaikki kymmenen, mittaa kuume ja varaa aika lääkärille.

Kappaleiden pitäisi muuttua sitä enemmän korvia raastavammiksi mitä alemmas listaa mennään.

Beyonce - Silent Night
Christina Aguilera - Christmas Time
Madonna - Santa Baby
Chris Brown - This Christmas
Lady GaGa feat Space Cowboy - Christmas Tree
Britney Spears - My Only Wish This Year
Basshunter - Jingle Bells
Mariah Carey - Merry Christmas
Crazy Frog - Last Christmas
Miley Cyrus - All I Want For Christmas Is You

Pää räjähtääTorstai 17.12.2009 19:41

Pitäis ladata se joulubiisi ja polttaa levylle mutta limewire ei toimi ja eilen illalla yritin ja vittu eipä antanu sitten youtubestakaa ladata ja kaiken huipuks tällä koneella ei oo polttoasemaa joten se pitäis siirtää sitte toiselle ja kaiken huipuks homma pitäis olla hoidettuna huomiseks ilmaisutaidon esityksiä varten ja kaiken huipuks porukkaa saattaa olla kipeenä jolloin ne saattaa mennä perseelleen ja oon jopa tulossa ehkä kipeäks tai ainakin kurkku on jo paskana saa nähdä että meneekö pahemmaks ja huomenna on vieläpä pakko olla koulussa ja olis ne pippalotkin kuopiossa jonne menosta en tiedä vielä mitään meenkö junal vai bussil ja onko mulla ees rahaa mennä kuopioon ja palata siiliin lauantaina jolloin olis joulukirkko kaiketikin kello 9 alkaen mutta on aivan eri asia jaksanko mennä sinnekään kun saatan olla jo silloin kipeänä ja jos oon menny sinne kuopioon ja jääny yötä niin en varmana jaksa lähtee aamulla nähtävästi lähes täysin unettoman yön jälkeen kuopion keskustaan metsästään bussia joka heittäis siilinjärvelle kun ei oikeestaan ees kiinnosta mut en haluis kyllä pummiakaan koulusta kun mulla on noita poissaolotunteja varmaan vähä vajaat 100 ja vihaan muutenkin sitä wilmaa niin vitusti ja noi poissaolot voi vaikuttaa negatiivisesti mun numeroihin ja tää stressaaminen on johtanu siihen etten oo nukkunu kunnolla sitten viime viikonlopun ja unettomuus tuo esim sellaisi ongelmia kuten POKS!!

Räjähti

Vitu läskikasaTiistai 15.12.2009 20:38

Kukakohan vastikään lupas ettei enää koskaan syö pizzaa itsensä täyteen ahdettuaan, ja kukakohan kävi tänään sitte kuitenki Kotipizzassa...? xP Saisivat jo antaa alennusta mulle kun musta on tullu sen paikan kanta-asiakas! =D

Mutta nyt lupaan etten käy enää ikinä syömässä pizzaa kun tänki jäljiltä on ihan kauheen turvonnu olo!

...Lupauksen rikkoutumista odotellessa...

SelviytyjätSunnuntai 13.12.2009 01:51

Uuh tää just loppunu tuotankausi oli kyllä varmaan yks parhaimpia ja ikimuistoisimpia kausia ikinä! Todella hyvä ja täynnä yllätyksiä! Harmi ettei mun alusta asti suosikkina ollu Jason ikinä päässy pidemmälle kuin juryyn... :'( Eikä mun toinen favoritti eli Ciriekää mut mieluummin Parvati sai voittaa kuin tylsä Amanda! ;D

LuQnurkkausTorstai 10.12.2009 23:28

Jee no tulipaha viimein käytettyä se Infon lahjakortti jonka joku oli antanu lahjaks riparijuhlissa =D Eli siis 50 €n lahjakortti ja 4 € kaupan päälle uppos siihen Aku Ankkaan, Don Rosan uusin kokoelma Kolmen Cabarellon Paluu ja Jari Tervon Koljattiki tarttui mukaan! ;P Pakko lukee se kun vaikuttaa arvosteluiden ja kohun perusteella huipulta!

Nii ja sitte ostin Lady GaGan The Fame Monsterin, ihan ok albumi mut ei oo yhtä hyvä kuin eka The Fame. Joka tapauksessa loistavia biisejä löytyy Bad Romance, Alejandro (jonka uus versio on taivaallinen ah <3), Monster ("he ate my heart" <3), Dance In The Dark ja So Happy I Could Die. Teeth taasen ei oikein iske ja tuntuu enemmän täyttöbiisiltä.

Erkin poliittiset saarnat & jorinatKeskiviikko 09.12.2009 20:46

No jonkunha se perkele täytyy näihin asioihin puuttua joten let's valittaa!

Minareetit kieltoon Suomessakin? Mitä vittua, miten tällasta voidaan ees harkita vakavissaan? Ihan törkeetä että jotkut rasistiset Perussuomalaiset kehtaaki ees ehdottaa tällaista, sillä jokaisen uskontoa ja kultturia on kunnioitettava! Ja turha selittää että minareeteista ei mainita sanaakaan Koraanista, sillä ei Raamatussakaan oo sen tarkemmin kuvailtu kristittyjen kirkkojenkaan ominaisuuksia ja rakennustyylejä! Muslimit kokevat muutenkin Suomessa syrjintää uskontonsa ja uskonnollisten näkemysten takia joten tarvitseeko tilannetta oikeesti enää pahentaa??

EU:lle pää- ja ulkoministeri, jaahas... Vieläkö joku oikeesti pitää Suomeakaan itsenäisenä valtiona? Itsenäisen valtion tunnusmerkkeihin kuuluu oma valuutta ja oikeus päättää itse suhteistaan muihin maihin ja kehittää niitä, eikä Suomella ole enää kumpaakaan. Euroon siirryttiin 2002 ja nyt 2009 Lissabonin sopimuksen myötä Suomi menetti mahdollisuuden pitää itse huolta suhteistaan ulkomaailmaan. 1995 EU:hun liityttyessä Suomelle luvattiin, ettei EU:sta tule liittovaltiota eikä mitään yhteistä valuuttaa tule, mutta euro astui seitsemän vuotta myöhemmin kehiin ja liittovaltiota kohtihan tässä ollaan menossa. Törkeintä on, että kaiken huipuks Lissabonin sopimuksesta ei tehty edes kansanäänestystä, vaan kansanedustajat hoitivat homman osoittaen taas kerran etteivät osaa hommaansa eli ajaa kansan etua, vaan omaansa.

Erkki on puhunu.

Linnanjuhlien kuningatar once againTiistai 08.12.2009 19:33Tanja olit taas kerran Linnan hotein! <3 :P

Joo ja perhana turha sanoo että mulla on outo naismaku! :D Tanja on upea ikäisekseen ;)

Heivaa toi ukkos Tanja ja ota mut :P vielä 0,36 vuotta niin en oo enää sakkolihaa!

@ StockholmTiistai 08.12.2009 00:32

Joo nyt on sitte ohi Tukholman risteilyt yms! :)

TUKHOLMA ON NII PARAS KAUPUNKI! <3 Kaduilla kävelee erinäköisiä ja iloisia ihmisiä, jotka hymyilevät toisilleen ja muille eivätkä vaa mulkkaa toisiaan katkerasti paheksuen kuten suomalaiset... muutenki iha älyttömän hyvä shoppailua varten ja mielenkiintoinen & kaunis kaupunki jota olis voinu tutkia pidempäänki kuin vain ne 3 tuntia! :)

EI PERHANA! :D mä ehdin oleen vain keskustassa ja sielläki oli ainaki jotai 7 H&M:ää! xD ja 3-4 JC:tä, 5 Jack&Jones'ia... Joka tapauksessa parhaaks kaupaks osoittautui lähellä Sergelin (kirjotetaankoha se noin? O.o) toria ollu Punkt Shop, pieni vaatekauppa joka tarjos persoonnallisia ja paljon punk-henkisiä vaatteita, pääasiassa aivan uskomattoma hienoi rannekkeita ja kynsikkäitä.. :P ja no oli siel joitai bändipaitoi mut ei mua sellaiset tunnetusti kiinnosta =D Pistin siihen liikkeeseen jotai 260 kruunua (26 € ja siel o muute älyttömän halpaa, en olis Suomes saanu yhtä paljoo tavaraa samalla hinnalla) :D

Ai nii ja kaiken huipuks mun pikkusisko väittää nähneensä McDonald'sis Basshinterin - vai mikä ny onkaa - syömässä BigMacia.. Just joo mä oon joulupukki ;D En tosin ollu ite tarkistamassa onks se Basshinter vai ei ku erosin sisteristä ja mutsista heti alkupuolella ku kyllästyin niiden hidasteluun ja lähdin itekseni hillumaan kaupungille ;D

Mut joo huippu paikka! :D

Joulukuun ihQutusbiisiTiistai 01.12.2009 19:12

"Woooow thanx Erkki en vois elää ilman näitä sun ihqubiisejäs"

Kulkuset kilkkailevat ja joululaulut raikaavat, mutta ei Erkillä! Vain kuumimmat popitukset ja tanssittavimmat biitit kuuluvat myös tämän hetkisissä popituksissa, joiden joukkoon lässyillä joululauluilla ei ole mitään asiaa!

Joulukuun ihQutusbiisiksi on täten valikoitunut maan mainio kappale Cascada - Fever! Ja itse asiassa tämä on ainoa Cascadan kappale, josta Erkki oikeasti todellakin pitää, sillä A) kappale on kerrankin kokonaan yhtyeen oma ja B) se kestää kulutusta.