IRC-Galleria

ErQ

ErQ

Hey baby, give me a chance to show you I'm a good guy.

Selaa blogimerkintöjä

Hynynen - PainonvartijatPerjantai 27.11.2009 17:55

Lokakuussa 2007 alkunsa saanut nyt jo vanha pilabiisi menee Rihannan Umbrella-kappaleen tahtiin. Idea syntyi korvessa ja kertoo eräästä Painonvartijoiden tukea tarvitsevasta... öh... ystävästämme. Kiitokset Soffelle, Lotalle, Merille ja Jannalle jotka olivat aikoinaan mukana työstämässä tätä tulevaisuuden hittibiisiä!

HYNYNEN - PAINONVARTIJAT

-Jou - aha aha - Hynyne. Oot iha vitu läski.
-Ee, ee, e-e-ee
-Jou, Hyny, vittu sulla on varmaan niin pieni nakki ja niin iso maha ettet sä löydä sitä sen alta!

Hei siis väität sää,
et' mull ois liikaa läskiää,
en usko mä sitää,
kato vaikka mun persettää...

Ja oikeesti
Mä oon oikeesti tosi laiha,
peppukin on himo piukka,
mull on kunnon rintalihakset,
mua läskiksi, sanoo voi et,
turhaan mua läskiks väittelet
sen sijaan mua auttelet,
jos tuollaiset jutut lopetat
ja mua auttaa myös painonvartijaat -jaat -jaat,
ee ee ee
painonvartijaat -jaat -jaat
ee ee ee ee e-ee

Hei siis jotkut huokaa,
et mä söisin liikaa ruokaa,
mä oon muka ihan pelle,
ja haisen hielle.

Mutta oikeesti
Mä oon oikeesti tosi laiha,
mahakin on ihan lauta,
mull on kunnon rintalihakset,
mua läskiksi sanoo voi et,
turhaan mua läskiks väittelet,
sen sijaan mua auttelet,
jos tuollaiset jutut lopetat,
ja mua auttaa myös painonvartijaat -jaat -jaat
ee ee ee
painonvartijaat -jaat -jaat,
ee ee ee
läskit lähti Hynyseltä -ltä -ltä
ee ee ee
painonvartijaat -jaat -jaat
ee ee ee ee e-ee

Läskit, läskit,
Läskit Hynyseltä lähti lähti,
Läskit, läskit,
Läskit Hynyseltä lähti

Operaatio Hiukset KondikseenTorstai 26.11.2009 18:41

Kakshaarasii. Katkeilleita. Rasittuneita. Siis tää kuvaushan sopii just täydellisesti mun hiuksiin just nyt! Jote nyt yritän saada tän pehkon kuntoon seuraavil toimenpiteil:

- Pesu joka toinen päivä (jos pesee joka päivä etenkin miehen päänahka voi ärsyyntyä ja hiukset haurastua) ja joka päivä lotraan hoitoainetta ("Hoitoaine kuolleille ja elottomille hiuksille" <- just sopivaa mulle) mahdollisimman usein
- En suorista näitä enkä käytä lakkaa enkä muotovaahtoa enkä geeliä enkä tyvisuihketta enkä mitään muutakaan tököttiä näihin, näin ainakin kahden viikon ajan siis.
- Enkä tiedä uskallanko enää kertaakaan blondatakaa näitä kun nytki nää vaaleiks värjätyt ovat katkeilleet ja menneet huonoon kuntoon, toisin kuin mustaks värjätyt raitaosiot ovat selvinneet vähemmällä.
- Vois alkaa syömäänki jottai

AwwKeskiviikko 25.11.2009 23:08

Nyt sitä ollaan oltu 2 ja puol vuotta sinkkuina, eiköhä tuu vedettyy toisetki </3

Joo ja siis ei vois kiinnostaakaa olla sitoutunu keneenkään, näin on just hyvä :)
Tämä saattaa kuulostaa uskomattomalta, mutta usko pois, se on totta. Saatat ajatella, että olen vain vähän hullu, sellaistakin juttua kun minusta on vuosien varrella liikkunut. Mutta ei, tämä on täyttä totta.

Sen piti olla tavallinen perjantai-ilta. Tämä tapahtui Ruokoniemessä, tammikuussa 2009. Partiolaisten toimintasuunnitelmaviikonloppu oli saanut alkunsa iltapäivällä, ja nyt, kellon lähestyessä puoltayötä, nuoret vartion- ja partionjohtajat olivat jo kotiutuneet Siilinjärven seurakunnan tiloihin.

Vietin iltaa asuntolassa Mykän, Pahkapään ja Jaanan kanssa. Pilkkupistehuutomerkki, Lady Shampoo ja Hynynen olivat lähteneet puoli tuntia sitten saunomaan tyttöjen kesken, mutta he olivat luvanneet liittyvänsä seuraamme vielä loppuillasta, kun alkaisimme soittaa pilapuheluita.

Kaikki oli mukavaa. Rentoa ja rauhallista. Haastelin Jaanan kanssa tuoreimpia ja kuumimpia juoruja, noloimpia häpäreitä ja kauheimpia mokia, Mykkä ja Pahka kuuntelivat juttujamme. Huudatimme Lady GaGan Poker Face -kappaletta, jonka olin juuri valinnut tammikuun ihQutusbiisikseni. Eipä olisi uskonut, että seuraavalla viikolla se nousikin Suomen singlelistan kärkisijalle pysytellen siellä 13 viikkoa.

Yllättäen Jaanan puhelin alkoi soimaan. Jaana vilkaisi pinkkikuoriseen Nokian N90 -kännykkäänsä ja kummasteli ääneen, soittaja oli Lady Shampoo. Mikä asia mahtoi olla niin tärkeä, että se piti soittaa niinkin läheltä kuin kahdensadan metrin päässä olevasta Ruokoniemen saunasta?

Vastasin Jaanan puolesta soittoon. Lady Shampoo puhui puhelimeen hätääntyneenä.
"NYT VITTU TULKAA ÄKKIÄ TÄNNE! Joku koputtaa tuolla saunan ikkunassa!" hän huusi säikähtäneenä.
"Mitä vittua?", totesin minä. "Siis tä? Mitä meinaat?"
"Tulkaa!" hän kiljaisi. "Se koputti taas! TUOSSA SE ON!"

Katkaisin puhelun ja annoin kännykän takaisin Jaanalle. Säikähtäneenä kerroin, että nyt oli tosi kyseessä, joku pedofiili tai jokin koputteli toistuvasti saunan ikkunaan eivätkä tytöt uskaltaneet liikahtaakaan.

Kiireissämme minä, Pahka ja Mykkä vedimme kengät jalkaan ja lähdimme juoksemaan kohti saunaa. Jaana ei jaksanut, mutta antoi minulle puhelimensa.

Ulkona, havupuiden synkissä varjoissa juostessanne Mykän ja Pahkan takana, minua todella pelotti ensimmäistä kertaa elämässäni. Sauna sijaitsi keskellä metsää, ja tammikuussa ennen puoltayötä tunnetusti sen ympärllä oli hyvin pimeää.

Saavuimme saunalle. Tytöt olivat pistäneet ovet lukkoon, mutta Pilkkupistehuutomerkki tuli avaamaan oven ja pyysi meitä odottamaan hetken aikaa välihuoneessa, sillä Lady Shampoo ja Hynynen olivat vielä pukemassa. Hänen silmistään näki hänen kokeneen jotain järisyttävän kauheaa.

Pilkkupistehuutomerkki kertoi, että he olivat olleet kaikessa rauhassa saunomassa, kunnes olivat kuulleet kolme koputusta ikkunaa vasten. Pian kolme koputusta oli kuuluneet uudestaan, ja he olivat toden teolla alkaneet pelätä. He olivat siirtyneet pukuhuoneeseen kauhuissaan, kunnes kuulivat ikkunaan iskeytyvän kolme koputusta, taas. Hynynen oli raottanut ikkunan verhoa ja he kaikki olivat nähneet koputtajan hahmon pimeässä. Näky oli saattanut koko seurueen kauhun valtaan.

Hynynen liittyi seuraamme. Lady Shampoo puki päälleen huppariaan. Kenellekään ei ollut mitään poislähtemisajatusta vastaan.

Astelimme ulos saunasta ja lähdimme kävelemään ripeästi kohti asuntolaa. Emme kukaan katsoneet taaksemme. Emme halunneet. Ja se olisi kuitenkin ollut turhaa, sillä jokainen meistä tiesi alitajuisesti, että se jokin oli jo paennut sisällä saunassa odotellessamme.

Olimme kävelleet nopeasti takaisin Ruokoniemen pihaan. Säikähtäneinä kävelimme asuntolaan. Kukaan ei sanonut mitään.

Kukaan meistä ei huomannut katsoa edelleen valaistun Ruokoniemen päärakennuksen ikkunoihin. Sieltä meitä katsoi OH. Hän naurahti, siemaisi puoli lasillista Coca Cola Ligthia, jota hän joi pysyäkseen linjoissaan, ja otti pari sipsiä pöydällä olleesta kulhosta.
"Pitäisiköhän lämmittää vettä mikrossa kun vieläkin on kylmä?" hän mietti ääneen ja vaappui saman tien keittiön puolelle toteuttamaan villiä ajatustaan.

Sisällä jokainen alkoi hiljalleen toipumaan loppuillan järkytyksestä. Loppu viikonlopusta meni mukavasti, eikä enää kukaan puhunut perjantai-illan kauhujen hetkistä.

"Se oli jotain kamalaa. Jotain siellä Ruokoniemessä on. En tiedä mitä, mutta jotain siellä on", sanoi Hynynen myöhemmin minulle muistellessamme tapausta.

Tänäkin päivänä me mietimme, yhä edelleen hämillämme ja peloissamme, kuka koputti ikkunaan...

Google tuhoaa Maapallon!Perjantai 20.11.2009 00:50

Usko tai älä, Google tuhoaa Maapallon!

Google-hakuun kuluu energiaa saman verran, jolla saisit keitettyä 2 kattilallista vettä. Eri puolilla maailmaa olevat generaattorit etsivät salamannopealla vauhdilla Googlen tietokannasta sivustoja, joissa hakusana esiintyy, ja Google kasaa varmimmat sivustot yhteenvedoksi, ja kaikki tämä jopa 0,08 sekunnissa.

...Mieti siis seuraavan kerran edes hetken, ennen kuin kokeilet mitä hauskaa löydätkään kirjoittamalla sanan "paska" Googleen!

Johanna Tukiainen - Some Day <33Sunnuntai 15.11.2009 22:55Suomen oma kohukaunotar ihastuttaa uudella kappaleellaan Some Day! <3 Menevää electro- ja r'n'b-meininkiä sisältävä popitus on loistavan Kriya'n tuottama, tätä se Tukiainen on siis puuhaillut siellä Amerikassa!

On suorastaan lohduttavaa, että viimeinkin kuullaan artistia, jolla on paljon sanottavaa.

Ei uskoisi, että lyriikoiltaan monitasoinen ja aivan uskomattoman yksityiskohtainen kappale olisi syntynyt todellakin vain parissa viikossa!

Johanna Tukiainen osoitti jo viime kesänä omaavansa laulutaitoja, kun upea kappale Lööppijulkkis julkaistiin. 80-luvun henkinen kappale sai peräti yhden soiton Yle Radio Savossa, mutta Youtubessa on vielä sitäkin enemmän kuuntelijoita. Tukiainen näytti ja kuulosti kuitenkin vielä aikaisempaakin paremmalta esittäessään hittibiisinsä Kalajoen juhannusfestareilla.

Silti on outoa, miksi ylläolevassa musiikkivideossa on joku toinen Johanna Tukiaisen sijasta... Jotkut ovat väittäneet, että kuvassa olisi Johanna itse, tosin hyvin rajusti photoshopattuna.
Ihminen kuulee monia asioita ja uskoo ne tuosta vain:

"Siilit ovat herttaisia ja vaarattomia pikkunisäkkäitä, jotka kuuluvat ehdottomasti osaksi Suomen luontoa."

Väärin meni! Siili on Suomen vaarallisin nisäkäs, sillä se kantaa mukanaan 7-11 erilaista salmonellatautia (joista osa on hengenvaarallisia) ja esimerkiksi myyräkuumetta. Sen lisäksi siili ei todellakaan kuulu Suomen luontoon, vaan sitä tuotiin aikoinaan ulkomailta.

"Peruna on terveellinen, kotimainen ruoka."

Väärin! Peruna on lievästi myrkyllinen ja erittäin rasvapitoinen. Sen lisäksi se tuotiin aikoinaan Perusta Eurooppaan ja ajan mittaan myös Suomeen, joten kotimaista se ei ole.

"Aikoinaan, vuosituhansia sitten kaikki ihmiset uskoivat Maan ollaan litteä pannukakku eikä pallo, eikä sen takia Amerikkaa löydetty vielä silloin."

Höpönlöpöt! Monet antiikin ajan tiedemiehet olivat päätelleet Maan olevan pyöreä ja monissa sen ajan kulttuureissa asia oli yhtä tunnettu itsestäänselvyys kuin nykyisinkin. Amerikkaa ei löydetty silloin yksinkertaisesti sen takia, ettei antiikin aikaan ollut suuren valtameren ylitykseen sopivia aluksia.

"Suomessa ihmisoikeudet on toteuttu täydellisesti."

Väärin! Ihmisoikeusjärjestö Amnesty on antanut monesti Suomelle huomautuksia esimerkiksi armeijasta kieltäytyvien epäoikeuden mukaisesta kohtelusta ja syrjimisestä.

"Mansikka on marja."

Eipäs olekaan! Oikesti kyseessä on kasvin turvonnut kukinto.

Text by ErQ :P (lähteenä esmes Kaikki mitä luulit tietäväsi on VÄÄRIN!" -kirja)

Thursday NightPerjantai 13.11.2009 00:00

Oli hauskaa Kuopiossa! :) Thanx Ninads mainiosta seurasta ja Höhburger-paparazzauksesta ;D <3 ja kiitoksia myöhemmin seuraan liittyneelle Soikille ;) <3 thanx Hellu ja "joku kuopiolainen" (Nelli) ;D <33 ja thanx for... kontroko se oli? XD vittu ei wanha nimiä muista

Tennarit lähti mukaa Andiamosta ja Iso-Britannian lipulla koristettu t-paita Jack&Jonesista! :P mut ei muuta, onpaha rahaa Tukholmaan sitte joulukuun alussa häh hää!

PETTYMYS!!! </3Torstai 05.11.2009 23:49

TÄÄ EI OOKAAN SIKAFLUNSSAA!!! </3 vaan iha normi bakteerin aiheuttama poskiontelotulehdus! :( ja ny on sitte antibiootitki siihen ihanaa en saa niit kurkusta alas!

Marraskuun ihQutusbiisiTiistai 03.11.2009 19:17

"Eikö tuo kuukausittaisen ihQutusbiisin valitsiminen ole jo sentään hieman liioittelua? Vai alatko pian jakamaan parhaille elokuvillekin joitain Erkki-pystejä?"

Huolellisien analyysien ja tarkkojen mietintöjen jälkeen Erkin kuukauden ihQutusbiisiksi valikoitui tällä kertaa belgialaisen pop-tähti Katerinen tuore singlejulkaisu Treat Me Like A Lady.

NYT TYKITTÄÄ1!!!!!1111