IRC-Galleria

ErQ

ErQ

Hey baby, give me a chance to show you I'm a good guy.

Selaa blogimerkintöjä

JeeeePerjantai 18.06.2010 23:11

Justin on jumalamme ja siivosimme sinin kämpän joka kyllä haisee vieläkin :D

lälly on elämäni nainen!!

About this dayTorstai 17.06.2010 01:54

"Jos joskus luulit ettet koskaan tulisi näkemään kuinka palava ex-opettajasi hyppää räjähtävästä autosta ulos alastomana moottoritiellä, olit väärässä."

Niin ja oikaisuina kaikille että kyllä, pääsin Siilin lukioon mut netin listassa ei ollu nimee kun olin varmaan pistäny sen jutun että nimeä ei saa julkaista (oon niin tarkka yksityisyydestäni ;D) tai jotain niin se ei sitte näkynyt nettilistalla :D Älkää hätäilkö, kyllä te joudutte kestämään mua vielä Ahmon lukiossakin!

Taas Siilinjärvellä (mut vain hetkeks)Keskiviikko 16.06.2010 15:10

Palasin just Rautavaaralta, olen ollut Siilinjärvellä tätä kirjoittaessa noin tunnin ja 34 minuuttia! :D

Mukava työleiriloma ollut tähän mennessä.. Tai siis ihan oikeasti nautin jollain oudolla tapaa työn tekemisestä ja kaikenlaisesta puuhastelusta, on kiva nähdä sitten lopuksi mitä on saanut aikaan.

Tädin kaa tehtiin viikko sitten keskiviikkona kaksi pientä pottupenkkiä sinne (voi kuulostaa vähältä mutta nähden siihen että kaikki ruoho pellolta piti ns kääriä matoksi / avata, sitte poistaa maasta kaikki juuret ja kivet ja kääntää se vaikka kuinka mointa kertaa) ja sen lisäksi tein sinne jo kolmannen (ja viimeisen siihen kohtaan) kukkapenkkini, vaikka toinenkin on vielä keskeneräinen. Penkki kolmosessa on tällä hetkellä istutettuna jotain pientä sinikukkaista härpäkettä ja narsisseja tietyin väliajoin. ;P

Hee ja raivasin myös metsää :D Revin paljain käsin irti useita kymmeniä pajuja (ja kiitos sen oikean käden keskari on vereslihalla) ja kaadoin pari pienempikokoista koivua. :D Istutin kirsikkapuita!

Sen lisäks pelasin läpi Super Mario Bros 3:n serkun Wiillä ja oon nyt pro Wii sports resortin keilauksessa, jousiammunnassa ja tulen vielä olemaan pöytätenniksessäki!

LOL pistäkääpä paremmaks runkut :D

Poies täältäTiistai 08.06.2010 15:42

Rautavaara (maailman paras korpikunta) kutsuu taas! Kyyti tulee noin tunnin päästä!

Ps Sry Siilinjärvi ei jää ikävä... :D mut joitain ihmisiä kyl jää hihi :) Tuun käymään siinä 16. päivä ainakin pikaisesti todistuksen palauttamassa lukioon. Galleriassakaan siis ei tulla sitä ennemmin mua enää näkeemään. ;D

Jos tää oli iha tylsä ja niiiin turha merkintä niin kommaa toki mulle sanomalla "heippa <3" jotai jotain muuta ihQua ;D heha

Kylällä asioiden hoitelussa ymsMaanantai 07.06.2010 20:56

Joo tänään lähdin sitte kylälle ja hoidin kuntoon viimein ne mopokorttipaperibyrokratia-asiat!! :) Pieniä ongelmia tietty oli kun mullahan ei ole entuudestaan kuvallista henkilötodistusta joten piti saada 18+ kaveri todistamaan sen että mä oon mä mut onneks Petra ja Lälly olivat tulossa juuri sopivasti kylälle!! Petra sitte tunnisti mut heh :D Nyt enää sitten vaan se itse kortin suoritus.

"Olin just poliisiasemalla"
"Mitä sä siellä?"
"Kävin tunnistamassa Erikin"
"Mitä se on tehnyt?!"
XD

"Saanko sanoa jotain? Luulin että kaikki nätit tytöt on jääneet jo taakse mut pakko sanoa että sä oot tosi kiva tyttö! Te kaikki ootte tosi kivoja tyttöjä!"
Niinhän me ollaan ja kylän pummitkin sen näkyvät tietävän :D

Sen lisäksi löysin sellaiset tummansiniset roikkuvat wnb-hopparifarkut Jim&Jillistä vain 5 €urolla! Niiden alkuperäinen hinta oli 59.95 € mut ne oli alennettu tosi monta kertaa ja olleet myynnissä niin kauan ettei se kassakoneen lukija aluksi tunnistanut koko farkkuja liikkeen omaisuudeksi :D Voittaa nää lökärit pillifarkut ainakin kesän ajan! :)
Sen lisäksi Seppälästä tuli löydettyä sellainen ihQ vyö jossa useita erivärisiä niittejä, oli vielä noita farkkuja kalliimpi, 12.95 € . Oli vaan pakko ostaa kun olin jo monesti aiemmin tsiikaillut sitä ;)

Ennen mun tunnistamista asemmalla tuli käytyä taas pizzalla ja söin mahan taas kerran turvoksiin, mutta tällä kertaa lupaan etten enää koskaan käy pizzalla. EN KOSKAAN. Seurahan oli tietenkin hyvää vaikkakin aika pedaria (Milka & Linda) ;)

Ja Räsäsille sattuu ja tapahtuu...Lauantai 05.06.2010 15:43

poliisistä päivää

It's over nowLauantai 05.06.2010 14:53

Tosi surullinen ja tyhjä olo kun kaikki on ohi.. tai haikea. Anyway tulen kaipaamaan tätä kaikkea, niitä ihmisiä, niitä paikkoja, niitä asioita ja näitä aikoja. Tämä oli jotain jota me ysit emme voi koskaan saada enää takaisin...

Haluan kiittää rakasta luokkaani näistä kolmesta vuodesta :) Olitte jokainen aivan mahtavia ihmisiä ja oli hienoa että sain jokaiseen tutustua! Voin myös sanoa että olen oikeasti ylpeä itsestäni sillä sain hiljalleen monien suuret alkuennakkoluulot katoamaan... :)

Ruusut vein Mustikalle, Manniselle, Johannalle ja PeMille :) Parhaat opettajat ja jokainen ruusunsa ansainnut. Viideskin ruusu olisi ollut mutta en enää oikein tiennyt kenelle se antaa... Ehkä oli parempi vain pitää se.

Juhlahumun ja halauksien seassa tuli myös sovittua kaiketikin lopullisesti yhden mulle tärkeän ihmisen kanssa :)

Niin ja se todistus
Äidinkieli 9
Ruotsi 7
Englanti 9
Matematiikka ja matematiikan syventävä 9
Fysiikka 8
Kemia 8
Biologia 8
Maantieto 9
Terveystieto 9
Uskonto 9
Historia 10
Yhteiskuntaoppi 9

Musiikki 8
Kuvataide ja kuvataiteen valinnainen 9
Kotitalous 7
Tekninen työ 7
Liikunta 8
Ilmaisutaito 9

Keskiarvot
Koko roskan keskiarvo 8.44
Lukuaineet 8.67
Taideaineet 8
Kolme parasta taideainetta 8,67

Two days leftTorstai 03.06.2010 17:50

Tänään sitten kaappien palautus... oli aika hassuu nähdä se tyhjänä kun siinä on ollut aiemmin kauhee kerros kaikkii monisteita yms. Mitä alemmas etenin kirja- ja monistekompotissani löysin mm. seiskaluokan kotsanvihkon, jonku kasvion, ikivanhan energiajuomatölkin jonka Jenni joskus jätti sinne kaappiin, jonku ihme lasisen jutun (ei hajuakaa mitä teki siellä O.o) ja vielä yhdessä vaiheessa monisteista raivautui esiin kaapissa 1,5 vuotta lojunu sipsipussi! Ei haissu sitten niinku yhtään... :D

Ja ilmaisutaidon esitykset olivat tänään... Hyvinhä ne menivät ja tällä kertaa oli parempi yleisö ja improvisoidut vitsitki olivat tällä kertaa vielä tavallistakin pöljempiä. "Mä ihan sheivasin tätä iltaa varten"... Toivottavasti kaikki nähneet piditte Kimppakivaa ja Alkossa -sketseistä, jotka siis omat verisointejamme Ketonen ja Myllyrinne -sarjan sketseistä. ;)

PotkijaisetKeskiviikko 02.06.2010 19:13

Haha olinpaha sitte Vuoden letti 2010 XD

Aika hauskat juhlat vaikka se Kymppitonni-juttu olikin tosi puuduttavan hidas ja laski tunnelmaa.. Loppua kohden parani todella paljon. Ja hienoa tanssia oh la laa <3

9B luokkaretkelläTiistai 01.06.2010 20:49

Olikin mukava luokkaretki! :) Siinä huomaa itse asiassa ettei kunnon reissuun tarvita kummoisia hienouksia vaan hyvä porukka :D plus Vintissä aivan loistavat ruuat kiitoksia vaan henkilökunnalle (...jotka varmasti tämänkin tulevat lukemaan XD) !

Jee jee ja fresko viimein 99,9 % valmis! ;P