IRC-Galleria

ErQ

ErQ

Hey baby, give me a chance to show you I'm a good guy.

Selaa blogimerkintöjä

Kesäkuun ihQutusbiisiKeskiviikko 27.06.2012 17:47

Kesäkuun ihQutusbiisi julkaistaan nyt hiukkasen tavallista myöhempänä ajankohtana yksinkertaisesti siksi, että tällä hetkellä tarjolla on aivan saakelin paljon musiikkia, josta pidän! Normaalisti myöhäinen ihQutuksen löytäminen on ollut merkki siitä, että kaikki vastaantuleva musiikki on paskaa. Nyt kuitenkin tilanne on toisin, oli jopa hankalaa valita se oikea!

Kesäkuun ihQuin biisi on ehdottomasti Kylie Minoguen uusi kappale Timebomb. Biisi on etenkin kertosäkeensä osalta mukaansatempaava, ja video on viihdyttävää katsottavaa. Mukaan mahtuu kaikkea: asennetta, tanssia, autoilua, moottoripyöriä ja ammuskelua.Kylli-täti siirtyy tämän ihQutusvalinnan myötä kaikkein ihQutetuimmaksi artistiksi. Aiemmin häntä on ihQutettu helmikuussa 2008 (In My Arms), kesäkuussa 2008 (Like a Drug) ja 2011 tammikuussa (Higher featuring Taio Cruz).

RaatavuarallaMaanantai 25.06.2012 14:50

Kyllä sitä tuolla korvessa viihtyy aina vaan, vuodesta toiseen! Valitettavasti tämänkertainen visiitti jäi vain puolentoista viikon pituiseksi, kun autokoulun tuomat velvollisuudet (saan vittu sen kortin ehkä 2034) tuovat takaisin Siilinjärvelle.

Kesäkuussa sitä aina muistaa, että vaikka tämän maan talvet ovatkin ankeaa elettävää, suomalaisen kesän ansiosta se on kaikki sen arvoista. Valoisat yöt, jolloin aurinko ei laske, ympäri vuorokauden kuuluva lintujen laulanta...

Rautavaaralla ei tule välitettyä ulkonäöstä liiaksi, mutta ehkäpä täällä olisi hyvä ajaa pois tämä naamakarvanturreikko.

Eräitä korpiharrastuksiani ovat olleet metsätyöt (oksien karsiminen yms) ja puutarha. Vaikka oksien karsiminen on oikeasti hauskaa, veikkaan ettei siitä saisi kovinkaan kiinnostavia ja tasokkaita kuvia ("tässä on kasa oksia jotka karsin", "tässä ovat karsitut puut"). Onneksi toisesta ajanvietteestä saa.


Japanin kääpiöakileija

Lehtoakileijaa useissa eri väreissä: violetti-valkoinen, valkoinen, vaaleanpunainen, kokonaan violetti. Etenkin valkoinen ja punainen ovat kohtuu harvinaisia värejä.


Punainen onnenapila, idänunikko, keltamaksaruoho

Rentoakankaalin kukinta on jo loppupuolella, mutta on se vielä ihan komea katsottava. Kimalaiset rakastavat sitä.

Että näin tältä erää jee jee!

zambiisTiistai 12.06.2012 03:20

Zombit huojahtelee rumpukoneen tahdissa
Niillä ei ole tietoisuutta, toimivia aivoja eikä sielua
Niillä on pitkä tukka ja paljastava bilemekko
Tai ruutuflanellipaita lippis ja sillai siniset farkut
Ne mumisee jotain mistä ei saa mitään selvää
Ja vaikka siltä näyttää et ne on kaikki samanlaisia
Ne siltä löytäävät aina toisensa
Sain vähäsen aikaa sitten sähköpostissa ilmoituksen, että ii2.org -sivusto lopettaa vaiheittain toimintansa. Kuvat voi edelleen siirtää kuvat.fi -sivustolle tai ladata koneelle kansioksi.

No, eipähän tuo hirveästi mitään merkannut - kakkosessa oli viimeksi elämää vuonna 2008 ja tenukakkonen tapasi yleensäkin raiskata kuvat niin laadukkaiksi, ettei sieltä mitään ladattavaa koneelle löytynyt - muutaman mahtavan tasokkaan (aistittavissa sarkastisuutta) blogimerkinnän otin kuitenkin muistoksi talteen.

Tenukakkonen on joka tapauksessa paikka, johon lähes jokaisella itseni ikäisillä, itseäni vanhemmilla ja hieman nuoremmillakin liittyy muistoja. Vaihtoehdoksi IRC-Gallerian rinnalle perustettu ii2.org keräsi parhaimmillaan 200 000 käyttäjää ja myös Siilinjärven viime vuosikymmenen puolivälin ala- ja yläasteikäiset sitä tapasivat käyttää. Viimeistään 2009 keväällä oli kuitenkin huomattavissa, että sivusto alkaa olemaan kuollut. Sen jälkeen kuvagallerian suosio on jatkanut tasaisesti ja varmasti alamäkeään.

Ii2.org oli kuitenkin se sivusto, joka tutustutti minut ja monet muut internetin kuvagallerioiden maailmaan. Sivuston kuoleman kunniaksi pidän kolmen rivin mittaisen hiljaisen hetken ii ii kakkosen muistolle.Aika on hoidellut tämän nuorten entisen tapaamissivuston. Uudet tuulet puhaltavat. Todennäköisesti seuraavaksi ii2:n viitoittamaa tietää seuraa sen esikuvanakin toiminut IRC-Galleria, jonka käyttäjämäärät ovat romahtaneet (niin aktiivisten käyttäjien kuin myös rekisteröityjen tunnusten) sitten 2009.

Perinteisten kuvagallerioiden aika alkaa olla ohi. Yksi galleria on näet yltänyt suosiossaan, käytettävyydessään ja koukuttavuudessaan reilusti ylitse muiden. Lärvikirja (siis se Facebook) oivalsi sen, mitä muut eivät tajunneet - parasta on pakottaa ihmiset olemaan toistensa kavereita ("jos et ole henkilön A kaveri, et näe hänen kuviaan etkä tilapäivityksiäkään"), tarjota joukko palvelussa säännöllisesti pakottamaan käyviä pelejä ("jos et kastele turnipsiasi kahden päivän päästä Farmvillessa, se kuolee") ja tarjota jatkuvasti uudistuva, ilmainen palvelu. Myös mainostajat ovat rakastuneet Lärvikirjan suomiin mahdollisuuksiin, sillä Lärvikirja mahdollistaa juuri oikeiden ja aiempaa laajempien kohderyhmien löytämisen.

Tenukakkosen on nyt kuitenkin aika asettua lepoon. Tenukakkonen, pohjalta sinä olet tullut ja pohjalle sinä olet jälleen palaava. Aamen.

RIP
ii2.org
2002 - 2011
Jäämme kaipaamaan lagituksiasi, kuvaraiskaustaitojasi ja viime vuosikymmenen puolivälin huippuhetkiä
Muistaen,
90-luvun alkupuolella ja puolivälissä syntyneet tenut

Ps. Aikoinaan tenukakkosta muistuttavaksi perustettu sivusto iii2.org (kolme i-kirjainta siis) ja ii3.org toimivat edelleen, käykää katsomassa! xD

Faktoja Karen WalkeristaTorstai 31.05.2012 02:36

Karen Walker on aivan ihastuttava hahmo Will & Grace -komediasarjassa. Itse sarja on loppunut jo kuutiset vuotta sitten, mutta jos joku hahmoista vielä elää, se on Karen Walker. Muuten Will & Grace ei ole ollut koskaan mitenkään erityisen sykähdyttävän hyvä komedia, mutta Karen on tehnyt siitä katsomisen arvoisen.Karen Walker on tavallisesta elämästä eristäytynyt, alkoholia ja lääkkeistä rakastava miljonäärin vaimo. Hän on hankkinut korkeatasoisen elämäntyylinsä naimalla itseään rikkaampia aviomiehiä. Hänet tunnetaan voimakkaan kimeästä äänestään.

- Karen Walker ei osaa avata limsatölkkiä.

- Karen Walker sekoittaa jatkuvasti oikeaa elämää ja fiktiota. Hän muun muassa selittää hissipelkoonsa johtaneesta tapauksesta, joka paljastuukin olevan Speed-elokuvan alkukohtaus.

- Karen Walkerin mukaan "joulun hengessä pitää ajatella Jeesus-lasta. Hän virpoo ja varpoo meidät tuoreeksi ja terveeksi joka vuosi jotta tietäisimme onko kuu kiurusta kesään."

- Karen mainitsee usein olleensa nuorena voimakkaasti rakastunut henkilöön, jonka sukupuolesta hän ei ole varma. "Well, anyway, I was in love. And he or she loved me."

- Karen on huolissaan terveystarkastuksestaan ja kysyy "ei kai vain alkoholissani ole verta?"

- Karen syö aamumuronsa Bailey's 'n kanssa.

- Karen mainitsee tulleensa kloonatuksi, muttei yksikään klooneista selvinnyt.

- Karen ei usko metroihin. Hänen mielestään "pienet ihmiset pienissä maanalaisissa tunneilessaan" kuulostaa naurettavalta ja sepitetyltä.

- Sarjan eri vaiheissa Karen istuu monesti baaritiskin ääressä ja pohtii omia murheitaan eri baarimikoille, joita kutsuu aina Smittyksi. Tämän jälkeen monesti 'Smitty' vastaa ja kertoo omista murheistaan, mikä saa Karenin repeämään nauruun.

- Karenilla on kotiavustajana palvelusneito Rosario, joka on lähtöisin Latinalaisesta Amerikasta. Karen rakastaa Rosariota ja Rosario Karenia, vaikka heidän välillään on joskus isojakin riitoja. Karen ei läheskään aina kohtele Rosariota hyvin, hän muun muassa mainitsee käyttäneensä Rosariota lumilautana. Joskus Karen suunnittelee hankkivansa Rosariolla plastiikkakirurgilla kissansilmät, "jotta näyttäisi hieman luonnollisemmalta kun hän pyrkii ulos ovesta".

- Karen ei koskaan kutsu muita apulaisiaan nimeltä kuin Rosariota. Hän kuitenkaan korostaa, että henkilökunnan tehtävät voivat vaihdella: "Kokki siivoaa joskus, siivoja kokkaa joskus, kuljettaja järjestää alibin..."

- Karen piilottelee viinapulloja julkisiin tiloihin ja Grace Adler Design'sin työpaikalleen, jossa hän toimii assistenttina. Hän on myös hankkinut työtiloihin minibaarin. Työskentely on useimmiten muotikatalogien selailu ja kynsien viilaamista.

- Karen pitää monesti Gracen tyyliä pilkkanaan. Gracen linnottauduttua asumaan Karenin kotiin Karen houkuttelee Gracea pois muun muassa sanomalla "muotivirheet eivät synny itsestään".

- Karen uskoo tikkukaramellien puhuvan hänelle.

- Karen kertoo opiskelleensa kiinalaista taiji-taistelulajia, josta hän on oppinut, ettei väkivalta ole koskaan ratkaisu, ja lisäksi sen, että aamuseksin jälkeen haluttaa pian uudestaan.

- Karen käyttää paikoissa, joissa ei halua tulla tunnistetuksi, salanimeä Anastasia Beaverhausen. Anastasia tulee venäläisestä aatelista, Beaverhausen taas "no siitä missä majavat asuvat".

- Sarjan aikana Karen on naimisissa Stan Walker -nimisen multimiljonäärin kanssa. Stanin tiedetään olevan sairaalloisen lihava, mutta häntä ei koskaan näytetä sarjan aikana, vaikka hän on läsnä monissa kohtauksissa. Karen kutsuu Stanin lapsia "siksi lihavaksi" ja "tytöksi".

- Jonkun murehtiessa unelmien saavuttamisen hankaluutta Karen saattaa sanoa jotain siitä, kuinka "minulla on upeat tissit ja paljon rahaa". Siihen se sanominen sitten jääkin.

- Karen epäilee, että jossain voi olla alligaattori, jolla on hänestä tehty laukku, sillä hän ei tiedä, mitä hänen vanhalle iholleen tehtiin.

Dance-dancen kaaTiistai 29.05.2012 01:57

En haluu enää kuunnella musiikkia
Tylsää elämän kauneutta ylistävää
Tai kaikkee surua huutavaa balladia
Se ei ole kuunneltavaa eikä piristävää

Mä tahdon kunnon jytäkamaa soimaan
Ne mut herättää ja saavat hyvin voimaan
Niitä on paras soittaa tänään joka klubilla
Mä oon illan kunkku tanssilattialla

En halua ajatella liikaa
Vaan olla dance-dancen kaa
Haluun hukkuu tähän iltaan
Juoda itseni humalaan
Bailata valomerkkiin saakka
Unohtaa kannettu taakka
Liittyä jumalten kerhoon
Niiden kaa aamunkoittoon
Tuhlata kuin viimeistä päivää
Elää vailla huolen häivää
Kaataa viinaa kurkusta alas
Eteenpäin ei koskaan takas
Mä haluun vaan bilettää
Eli mä haluun siis elää

Mä tarviin purkkapoppii poppikoneeseen
Bassoa tuudittamaan mut tähän uneen
Heleät äänet hyväksyyn mut jumaliin
Rumpukoneen jyskyttää mut fiiliksiin

Tää on ihana päivä olla elossa
Vaikka jo aamuun ollaan menossa
Neonvärit ja valotputket saa mut meneen
Ja muovimusa sytyttää mun jalat tuleen

En halua ajatella liikaa
Vaan olla disco-discon kaa
Haluun hukkuu tähän iltaan
Juoda itseni humalaan
Bailata valomerkkiin saakka
Unohtaa kannettu taakka
Liittyä jumalten kerhoon
Niiden kaa aamunkoittoon
Tuhlata kuin viimeistä päivää
Elää vailla huolen häivää
Kaataa viinaa kurkusta alas
Eteenpäin ei koskaan takas
Mä haluun vaan bilettää
Eli mä haluun siis elää

En haluu ajatella liikaa
Vaan olla party-partyn kaa
Haluun hukkuu tähän iltaan
Juoda itseni humalaan
Bailata valomerkkiin saakka
Unohtaa kannettu taakka
Liittyä jumalten kerhoon
Niiden kaa aamunkoittoon
Tuhlata kuin viimeistä päivää
Elää vailla huolen häivää
Kaataa viinaa kurkusta alas
Eteenpäin ei koskaan takas
Mä haluun vaan bilettää
Eli mä haluun siis elää

Toukokuun ihQutusbiisiKeskiviikko 23.05.2012 22:14

Koivun siitepölyjen tuomia allergiaoireita pahentaa todennäköisesti vain ja ainoastaan kuukauden ihQutubiisi.

Toukokuussa ihQua on Mint Julep -bändin kappale Aviary, jonka soundi on hypnoottinen, kuten myös videokin. Indie rockia mielenkiintoisimmillaan.JA JOO MYÖNNETÄÄN TÄMÄ LÖYTYI SIITÄ SUBIN VALEHTELEVAT VIETTELIJÄT -MAINOKSESTA MUTTA ONHAN TÄMÄ HYVÄ!

KoivutMaanantai 21.05.2012 22:37

Sanonta "urpona uudella vastalla" kuvaa sitä, että wanhan kansan mukaan Urpon päivään mennessä koivuun on puhjennut niin hyvin lehti, että oksista voi tehdä tuoreen saunavihdan.

Ettäs tiedätte.

Koivu on Suomen luonnon yleisimpiä (ellei jopa yleisin) puulaji, ja se saattoi olla myös ensimmäinen jääkauden jälkeen Suomen maalle levinnyt puulaji - koivuhan on tehokas siementäjä ja siten leviää hyvinkin pitkiä matkoja tehokkaasti. Wanha suomalainen juhannusperinne on ollut tökätä pihalle kuistin eteen maahan noin kaksimetrisiä koivuja "juhannuskoivuiksi".

Ettäs tiedätte.

Nykyisin koivun lisäksi Suomessa pärjäävät ilmaston lämpenemisen myötä myös monet muut lehtipuut, kuten vaahterat, seetrit, jalavat.

Ettäs tiedätte.

Koivu on inhokkikasvini. Ettäs tiedätte. Vaikka monet muutkin puulajit pärjäisivät ilmaston lämpenemisen myötä Suomessa entistä paremmin, käytetään esimerkiksi kaupunkisuunnittelussa edelleen valtavan paljon koivua. Miksi ihmeessä? Koivu roskaa valtavasti niin kesällä siitepölyn ja putoilevien urpien myötä, ja myöhemmin loppukesästä toisena roska-aaltona tulevat joka paikkaan leviävät siemenet. Lisäksi koivun voimakkaista siitepölyistä kärsivät keväisin valtavat määrät allergikkoja ja astmaatikkoja.

Joten tee palvelus meille kaikille. Jos pihallasi nököttää kaunis valkorunkoinen puu, ota hyvä ihminen kirves käteen ja TEE SE MIKÄ MIEHEN (tai naisen) ON TEHTÄVÄ!

Siis mä rakastan jääkiekkooLauantai 12.05.2012 19:56

Siis vittu että mä rakastan jääkiekkoo. Joo kyllä mä sillai ennen ajattelin että joo vittu mikä juntti juttu, siinähän vaan äijät luistelee jäällä tyhmän kiekon perässä. Ja hyi, eihän niillä oo ees hampaitakaan vaan näyttäävät ihan joiltain lappalaisilta poroaitauksen pitäjiltä! Mutta sitten mä vaan avasin mun silmäni - kun Suomi voitti viime keväällä kuus viis tai miten se meni, tais olla kuus yks, niin mä olin että wow, tää on mahtavaa!

Parasta siinä oli musta että me voitettiin Ruotsi. Viimein! Se oli täydellinen nöyryytys niille svedupelleille ja hyvä niin. Ne ansaitsi saada turpaansa, onhan niillä kuitenkin kaikki muut asiat niin paljon paremmin kuin meillä. Joukkueen palattua kotimaahan valtaisa voitonjuhla oli myös upea kokemus, vaikken muista mitään siitä: mä vaan hilluin vitunmoisessa kännissä, taisin kusta housuilleni ja huusin Kraanlundia ja ilmaveiviä. En kyllä ees tiedä mitä ne tarkoittaa mutta hauskaa oli! Kerrankin sai oikeasti juoda ihan kunnolla ja julkisella paikalla, ja parasta että myös uljaat leijonat esiintyivät siellä ja olivat samoissa tunnelmissa missä Suomen Kansa, Heidän Parhaat ja Suurimmat Kannattajansa.

Karjalakin julkaisi sen kivan oluen kuusi yksi! En ees epäile etteikö menny kaupaksi. Varmasti meni. Olutta ja jääkiekkoa samassa pullossa, varma hitti! Minäkin ostin useamman mäyräkoirallisen sitä, vaikka joku yritti väittää että toi on vaan sitä kansallista uhoamispaskaa ja ettei Karjala oo ollut Suomen omistuksessa vuosiin. No ei ookaan, sehän menetettiin Venäjälle talvisodassa ja just siksi siinä pullossa lukeekin KARJALA eikä vaikka joku Turku (jonka voisi muuten ennemmin antaa ryssille tai sveduille).

Antero Mertaranta on kanssa niiin hyvä selostaja se on yksinkertaisesti paras! Tänä vuonna meille hankittiin kaikki plussa-teeveet että voidaan sitten katsella pelejä aina kun halutaan. Kisalippujakin oon miettinyt hankkivani, kun olis niin kiva päästä muiden mukaan kännissä huutamaan ihanaa leijonat ihanaa ja Kraanluund on söpö ja kuusykskuusyks ja ilimaveivii! Siis oikeasti mä rakastan tätä jääkiekkoo!

JoskusMaanantai 07.05.2012 01:33

Joskus haluaisin vain päästää irti. Repiä irti naaman, hiukset, ihon. Päästä ulos siitä ahdistavasta ja elämääni varjostavasta kuoresta, joka on vanginnut minua koko ikäni. Päästä irti. Päästä vapaaksi, nousta ilmaan ja liitää ylös korkeuksiin kuin lintu taivaalla. Unohtaa aika ja avaruus, antaa mennä ilman että ne rajoittavat minua mitenkään. Levittää siivet. Paeta pois täältä, olla katsomatta selän taakse, olla palaamatta koskaan takaisin.