IRC-Galleria

ErQ

ErQ

Hey baby, give me a chance to show you I'm a good guy.

Selaa blogimerkintöjä

JustSunnuntai 28.02.2010 16:01

"Siis Lady Gaga on niin ihQ kun sillä on oma ja persoonnallinen tyyli!"
...joka on kopsattu Róisín Murphylta. Tää kuva on oikeesti niin kuvaava!Vai väitätkö ettet nää mitään yhdennäköisyyttä? ;) Mitä Róisín edellä sitä muut perässä.

VittuMaanantai 22.02.2010 21:19

Porukalla on mesemunat, puhelinpallit ja galleria-kivekset mut päin naamaa sanomiseen ei tunnu riittävän kellää muna. Vittu Suomen nuorison pahin ongelma saatana

Ja ei oikeestikaa viittaa keneenkään tiettyyn henkilöön mut viime aikoina on vaa tullu tajuttua tää fakta.

Inna <33 ;PLauantai 20.02.2010 23:06Tulinpahan lähettäneeksi sitten fanipostia maailman seksikkäimmälle naiselle eli Innalle! ;P Tai no jaa fanipostia, kommasin sen blogiin, onnittelin sijasta #1 USAn tanssilistoilla ja mainitsin että HOT oli mun huhtikuun -09 ihQutusbiisi (Song of the month) :D

Ja koska sen blogiin ei tule paljoa kommentteja (aika tuntematon artistihan Inna on vieläki mut sentään nykyisin ees jotkut tietää kuka on kyseessä), on erittäin todennäköistä että Inna myös lukee sen! :P Kommentoidessaan piti jättää myös sähköposti, joten kuka tietää vaikka saisin vastauksenki!

En kyl kehtaa pistää sitä mun kommenttiani tänne kun englanti kusee kumminkin! XDInna ja sen biisit on vaan yksinkertaisesti niin HOT!

Shoppingit sillo tiistainaTorstai 11.02.2010 19:56

Ai niin en muistanu yhtään Kuopion reissusta silloin tiistaina kirjoittaa! :)

Eli oli kivaa, Nellin kaa kierrettiin kaupat ja ostoksiakin tuli tehtyä, eli kahdet kynsikkäät (niitä ei voi KOSKAAN olla liikaa <3) ja musta huppari jossa kuviona violettia hämähäkin seittiä. ^^

Raxissakin tuli taas käytyä ja jeee sain alennuskupongin! ;P Pitää mennä taas uudestaan! :P Pizzalupaus tuli siis rikottua taas kerran, itse asias jo viime perjantaina ku Sinin kaa noudettiin Kotipizzasta pizzat (vittu ne on muuten pieniä käsitin justiinsa) ...

Ja loppuilta huipentui KalPan peliin! Lähdin sinne aika kovilla ennakkoluuloila ("saan kuitenki turpaani" / "siellä on kuitenki vaa juntteja ja tylsää") mutta tunnelma oli aivan loistava, vaikka se vitu TPS meniki ja voitti 4-2... Vittu, seuraavalla kerralla ku meen KalPa voittaa!! ;)

Jee hianoa <33Keskiviikko 10.02.2010 19:29

Vessa on oikeesti outo käsite Ahmolla. Paskaa ei osata tehdä pyttyyn vaan sitä on sotkettu sen reunoille. Ja joskus ei vaan olla muistettu vetäistä sitä. Ja kusta lattialla. :P Tuore huippu: sytytetään se tuleen!!! Jeee, tällä menolla vietetään kaikki välkät raikkaassa ulkoilmassa, kiiän siis syvästi sitä valopäätä jolle tuli mieleen sytyttää se paska palamaan. =) =) =) =)

Helmikuun ihQutusbiisiMaanantai 08.02.2010 21:09

Oli kuinka kylmät pakkaset tahansa, Erkin ihQutusbiisit ovat aina yhtä cool juttu!

Helmikuun kaiken kylmyyden ja lumisateen keskellä ihQutukseen päätyy tuore poptähti Alexandra Burke tuoreella singlellään Bad Boys! Mukana kuullaan myös Flo Ridaa tuomassa kappaleelle nimeä.

Koreografia ja yleensäkin videon fiilis on loistava!

Sulla on siis mahiksiaMaanantai 01.02.2010 16:56

Matikan tunnit on mukavia kun Joonas on avustamassa meidän luokkaamme :) Tosin se yritti iskee Saraa!

Joonas: Sinun käsialasi on kyllä niin pientä että ihan tarvitsisi suurennuslasia (heh heh)
Erkki: Sara on muutenkin tottunut pieniin joten sulla on siis mahiksia.

...Myöhemmin...

Joonas (tulee valittamaan): Kynä, kirja, viivoitin. Ei Sara.
Erkki: Häh? :o
Joonas: Kynä, kirja, viivoitin. Ei Sara.
Erkki: Siis häh mitä sä meinaat tolla? Ja voitko toistaa en kuunnellu sua
Joonas: Olet väärin päin, katsohan välillä sinne kirjaankin päin...
Erkki: No joo hups pääsi taas unohtumaan..
Joonas: Kyllä rupeat muistamaan kun pari kertaa huomautan.
...
Erkki: No tuskinpa.

Okei nää jutut kyl nauratti enemmän siel luokassa ku kirjotettuina :D

Ja ihQQ ilmaisutaito saattaa noustaa viimein sinne ysiin! :) Seija listas SIIS D44 MUN runotulkintani kolmen parhaan joukkoon ja sano että pisti runoista alustavia arvosanoja joiden perusteella katsoo minkä antaa numeroks! :P Uuh beibi beibe!

BustedSunnuntai 31.01.2010 16:37

31.01.2010 00:08 <ErQ> ei ku että paljollako antaisit jolleki? :D ei mulle mut jolleki randomille.. mä ehkä 50 €sta XD
31.01.2010 00:09 <ErQ> hups ton piti tulla yksityisellä XD
31.01.2010 10:54 <NINADS> ^erkki antais 50eurosta??!:D mitämvitua

Oh fuck mä ja Laura bustattiin!!! ;OO

Hair<3Lauantai 30.01.2010 22:37

Yeah babe nyt on pää värjätty taas vaihteeks, toista kertaa viikon sisään... :D Joka tapauksessa hiuksista katos pinkit pesukarhuraidat suurimmaks osaks (ei ollu mun juttu, ei todellakaa...) ja siinä kohdin on sellaista kultaisenoranssia, juurikasvu on kusenkeltainen, mua ei saa blondiks enää tekemälläkää ku oikee väri on ruskea näissä hiuksissa... Vaalenee tosin latvoja kohti!

Mustaa raitaa en saanukaan pois vaan se on edelleen tuossa, tummanruskeana tosin :D

Mielenkiintosta vai mitä? ;) (sarkasmiako?)

Nii ja mulla on tylsää!

Syytettä pukkaa ja poliisikuulusteluja meneeKeskiviikko 27.01.2010 15:45

Nyt menee taas lujaa paskanjauhajien ihmemaassa! :D

Tilanne on nyt sitten sellainen, että olen herjannut erältä nimeltä mainitsematonta henkilöä IRC-Gallerian päiväkirjamerkinnöissäni. Ai jai, ja kyseisen henkilön setä, joka sattuu olemaan poliisi, on lukenut nämä merkinnät. Soitto poliisiasemalle tulee tällä viikolla ja Kuopion käräjäoikeuteen on jo lähtenyt menemään syyte kunnianloukkauksesta.

Hups! Ainoa vaan, ettei päiväkirjamerkinnöissäni (ihme kyllä!) ole kyseistä henkilöä herjaavia tekstejä eikä ole missään vaiheessa ollutkaan (ihme kyllä!). Ja ai niin, syytteen nostaminen on tuskin mahdollista ennen kuin edes koko juttu on selvitelty poliisin kohdalta ja ennen kuin herjaajaa on kuulusteltu. JA OHO! Sitä poliisisetää ei taida olla olemassakaan! VOI EI!

Onneksi edes joillakuilla on noin vilkas mielikuvitus 15-vuotiaana, vaikka maailma onkin kylmä ja julma. Suosittelen sulle lastenkirjailijan uraa! Onnea elämään =) <33