IRC-Galleria

ErQ

ErQ

Hey baby, give me a chance to show you I'm a good guy.

Selaa blogimerkintöjä

Hyvvöö jooluvaPerjantai 24.12.2010 21:24

En ole ikinä ymmärtänyt ihmisiä jotka vihaavat joulua. Onhan se kaupallinen juhla, mutta sitä kaupallisuutta vastaan voi kapinoida viettämällä joulua nimen omaan ilman kaikkea kaupallista paskaa ja tilpehööriä. Aloitetaanhan sen viettokin liian aikaiseen mut kenenkään ei itsensä tarvitse sellaiseen ryhtyä. Loppujen lopuksi kaikki on asenteesta kiinni.

Musta on ainakin kiva hiljentyä hetkeksi. Ja päästä syömään kinkkua heh :P

Tekstasin tänään hyvän joulun toivotukset koko puhelinluettelolleni, niille joiden numeroa mulla ei ole toivotan oikein hyvää joulua! ^^<3

--> kinkku

It's a wonderful lifeTorstai 23.12.2010 18:17

Tänään YLE TV2lta tuli kaikkien aikojen jouluelokuvaklassikko Ihmeellinen on elämä (It's A Wonderful Life, 1946). Katsoin sen enkä todellakaan kadu! Miten jokin elokuva voi oikeasti olla niin koskettava, kaunis ja saada niin hyvälle mielelle? Oikeasti meinasin itkeä siinä lopussa ja se on elokuvalta jo aika suuri saavutus.

Ehkä ihminen on muutakin kuin pelkkää paskaa. Voihan ihminen olla hyvä ja kauniskin.. oikeasti, kaikkien aikojen hyvän mielen elokuva :)<3

tidididyyTorstai 23.12.2010 01:59

Back home :) mutsi ehti jo säikähtään että joitain murtovarkaita tulee sisään ku ei osannu odottaa et tulisin jo tänä iltana.. enhän kehdannut jäädä pikkujoulujen emännän ja tämän tyttöystävän väliin pyörimään sinne heh ;))

Sini laittoi mun hiuksia kaks tuntia ja lopputuloksena näytin aivan metsän peikolle! (mitä uutta?) kauhee lakkatupeerauspehko tämä nyt

hehKeskiviikko 22.12.2010 17:03

No olipas ilta! :D Sinin kanssa joidenki tyyppien luona puijonlaaksossa, oli aika mukavaa ja olin hieman humalassa.. pää kehittynyt kesästä kun EN SENTÄÄN OKSENNELLUT KENENKÄÄN PÄÄLLE JA LATTIOILLE ENKÄ LEIKANNUT HUPPARISTA HIHOJANI IRTI ENKÄ HUUTANUT YMPÄRI KÄMPPÄÄ VILLE THE LIGTHIA!

Pelasimme aliasta ja hävisimme!
"muistatko sen kanin siellä sun pakastimessa mitä sä teet sille"

Tänään ei aivot ihan toimi. heh Sinilläkin varmaan palaa pinna kohta :D
--> illalla päivärannalle pikkujouluihin hih hih hii

Kun unelmista tulee totta... <3Sunnuntai 19.12.2010 14:33

Eilen arvottiin lotossa 7,3 miljoonan euron kaikkien aikojen ennätyspotti. Kannustin vanhempiani tekemään oman lottorivin. Sinällään jännä kuinka sitä aina ihan oikeasti uskoo että voitto sattuisi omalle kohdalle...

Isäukon kuponki ei kuitenkaan paljastanut mitään voittoa. Toivo alkoi jo hiipumaan, kunnes mutsi tarkisti oman kuponkinsa ja!! VOITTO!

3 OIKEIN ja YKSI LISÄNUMERO!! 3+1!! Voitimme siis kokonaisen yhden euron lotossa! JESH!

Elämä voi muuttua... tai sitten ei.

Vitun jouluaLauantai 18.12.2010 17:18

Hän istuu vieressä joulukuusen
Näkee sen alla lahjavuoren
Hän tietää varsin hyvin sen
Jokainen paketti on häntä varten
Silti hän ei voi olla onnellinen
Elämä on ohi, mennyt pielehen

Ei materia voi kaikkea paikata
Ehkä se voi näyttää lohduttavalta
Kun saa kauniin paketin avata
Paketin joka näyttää valtavalta
Mut se ei todellakaan tarkoita
Ettei elämä enää tuntuis paskalta

Hohottaen saapuu iloinen joulupukki
Takana useampi drinkki
Kainalossa Siwan Six-packi
Punaisen nutun hihat rikki
Putoaa maahan jo lahjasäkki
Ja kantajakin kaatuu kuin tukki

Toinen katsoo tätä kuin rumaa taulua
Hän tuntee sisällään kauhua
Tahtoisi vaan jo pois nukkua
Katsoa tätä ei enää halua
Sisimmissään kuulee laulua
Ihan vitun hyvää joulua

Joulukuun ihQutusbiisiTiistai 14.12.2010 23:02

Kulkuset kilisee ja joulupukkikin matkaan jo käy! Mutta ei pukkikaan jaksa vuosisadasta toiseen pelkkiä joululauluja, joten todellisuudessa hän kuuntelee aina TATATADAA ihQutusbiisejä!

Joulukuun ihQutusbiisiksi valikoitui kanadalainen indie rock -bändi Arcade Fire kohtuu tuoreella kappaleellaan The Suburbs. Kaunis kappale, jonka videon pätkät on poimittu nimellä - yllätys yllätys - The Suburbs olevasta elokuvasta.

hehaaKeskiviikko 08.12.2010 21:03

mielenkiintoinen tämä uus tukka :)

Ne kauneimmat joululaulut <3 PART IIMaanantai 06.12.2010 00:14

Joulun henki lähestyy pelottavan nopeaa tahtia jälleen kerran!! Ja mikäpä voisi nostaa tunnelmaa paremmin kuin julkkisten raisk... esittämät joululaulut!

Kuuntele kaikki kappaleet ja saat palkinnoksi piparia! Aloita ensimmäisestä ja kuuntele järjestyksessä, ensimmäinen on kevyttä lämmittelyä, mutta joululaulujen pitäisi muuttua toinen toistaan ihanimmiksi listaa alaspäin mennessä!

Jos et selviydy koko listasta, kerro edes kuinka pitkälle selvisit!

Alexandra Burke - All I Want For Christamas


Usher - This Christmas
http://www.youtube.com/watch?v=twSxEwHfXNY

Laura Voutilainen - Kun Joulupukki suukon sai
http://www.youtube.com/watch?v=Li2ZxD6lOMs

Gummybear - You Know It's Christmas
http://www.youtube.com/watch?v=qy4a9zmC09c

Justin Bieber - Someday at Christmas

Rakas joulupukki...Lauantai 04.12.2010 21:24

Rakas joulupukki, olen tänäkin vuonna ollut oikein kiltti poika. Ihan oikeastikin, sillä mitään tuhmaa meikäläisen elämässä ei tapahdu. Kerran olin aika pahis ja kävelin punaisia liikennevaloja vasten, mutta uskon sinun antavan syntini anteeksi, kerroinhan tästä aivan vapaaehtoisesti ja avoimesti.

Tänä jouluna en toivo lahjaksi villasukkia enkä maailmanrauhaa. Tänä vuonna toivon lahjakseni riihikuivaa rahaa, arvoisa pukki. Sillä rahahan se on mikä tätä maailmaa pyörittää eikä mikään muu.

Odotan muuten kohtuu sievoista summaa tai haastan saunatonttusi oikeuteen tirkistelystä ja seksuaalisesta ahdistelusta. Ne sairaat perverssit!