IRC-Galleria

ErQ

ErQ

Hey baby, give me a chance to show you I'm a good guy.

Selaa blogimerkintöjä

Niillä on asiat niin paljon meitä paremminKeskiviikko 29.09.2010 19:00

...vai onko?

Niillä on asiat meitä paremmin ja paremmat ihmisoikeudet. Niillä ei ole tätä ja tätä riesaa. Suomalaiset on vain tyhmiä ennakkoluuloisia ja suppeakatseisia juntteja jotka eivät osaa hyväksyä erilaisuutta eikä hoitaa muutenkaan asioitaan.

Mutta onko kaikki sittenkään oikeasti niin?

Murskaa käsityksesi unelmamaastasi!

Yhdysvallat
- Amerikkalaisista 1/5 ei osaa sijoittaa maataan maailmankartalle.
- Suomalainen erottaa helposti amerikkalaisista tv-ohjelmista USA:n isänmaallisuuspropagandan (ja esim Simpsoneissa siitä nähtävän parodian), mutta amerikkalaiset eivät. Amerikkalaisille kerrotaan vasta yliopistossa heidän maansa talouden perustuvan velanottoon.
- Amerikkalainen saa tietää vasta yliopistossa myös amerikkalaisten televisiokanavien lähettävän ja viestivän ohjelmissaan tukemansa puolueen (USA:ssa kaksi vaihtoehtoa, republikaanit tai demokraatit) propagandaa.
- Yhdysvaltoihin HIV-positiivisten pääsy maahan oli kielletty 1987-2008 ilman suurlähetystön myöntämää erityislupaa.
- Seksuaalivähemmistöjen syrjiminen on USAssa suhteellisen normaalia, esim. presidentti Bush oli avoimesti homoja vastaan. Jos maan armeijaan liittynyt henkilö tunnustaa avoimesti olevansa homoseksuaali, hänet voidaan tämän perusteella erottaa armeijasta. Asiasta on säädetty 90-luvulla Don't Ask Don't Tell -laki, jota yritettiin nyt kumota senaatissa Obaman vetoomuksena - tuloksetta, laki jäi voimaan.
- Jos islamiin uskova pukeutuu uskontoaan korostavasti, hänelle tehdään maan lentokentillä lähes poikkeuksetta turvatarkastus.
- Monet Suomeen tulleet amerikkalaisvaihto-opiskelijat ovat järkyttyneet siitä, että maan kaduilla mainostetaan kondomeja, mikä on Atlantin toisella puolella täysin sopimatonta.

Japani
- Euroopassa vallitsee ajatus suvaitsevaisesta nousevan auringon maasta, jossa ihmisellä on oikeus näyttää millaiselta haluu, eli esim pitää shokkivärihiuksia ja lävistyksiä. Todellisuudessa Japanissa ulkonäkönormit ovat erittäin tarkat (musta tukka siistillä mallilla, asiallinen pukeutuminen) ja Euroopan käsitys Japanista on todellisuudessa japanilaisten nuorten kapinointia sarjakuvan, television ja musiikin kautta maan tiukkoja ja vanhanaikaisia ulkonäkö- ja käyttäytymismalleja vastaan.
- Monien japanilaisien koulujen järjestyssäännöissä mainitaan, että oppilaan täytyy värjätä hiuksensa tummanruskeiksi tai mustiksi.
- Erään tuttuni serkku on japanilainen (isä Suomesta, äiti Japanista) ja hän joutui vaihtamaan kouluaan Tokioon kotikylänsä koulussa tapahtuneen kiusaamisen, joka johtui länsimaalaistaustasta, takia.
- Myöskin kyseisen henkilön äiti ei ole kokenut paljonkaan avoimempaa kohtelua; ihmiset vaihtavat kadun puolta tämän kävellessä vastaan, kiitos länsimaalaisen aviomiehen.

Ruotsi
- Ruotsin kruununprinsessa Victorian ja kuntosaliyrittäjä Danielin häihin käytettiin 10 miljoonaa kruunua veronmaksajien rahoja.
- Ruotsi oli virallisesti puolueeton molemmissa maailmansodissa, mutta kävi kummassakin vilkasta kauppaa Saksan kanssa.
- Ruotsi on saanut YK:lta jo päälle 10 huomautusta ihmisoikeusrikkomuksista, sillä maan maahanmuuttopoliitiikkaan kuuluu usein tapa lähettää maahanmuuttajia takaisin maihin, joissa nämä voivat tulla kidutetuiksi ja jopa tapetuiksi.

Syyskuun ihQutusbiisiSunnuntai 19.09.2010 20:40

Kylmään syyskuuhun lämpöä tuovat aina niin ihQut ihQutusbiisit ihQutettaviksi ihQuille ihQ-tyypeille!

...

Tällä kertaa viisaiden neuvosto eristäytyi ennätyspitkäksi ajaksi miettimään, mikä voisi olla tämän kuukauden tykein kappale. Syksy on alkanut musiikillisesti länsimaissa aika tylsästi, mutta onneksi sentään Itä-Euroopasta kajahtaa; Inna julkaisi kolme viikkoa sitten tuoreen kappaleensa, jossa pistäytyy mukana vierailemassa Juan Magan (eikä mitään hajua kuka vittu se on :D). Kappaleen nimi on siis Un Momento!"Toi on tollasta shoppailumusiikkia."

Innaa kuultiin aiemmin ihQutuksessa huhtikuussa 2009 kappaleella Hot.

MelonitTorstai 16.09.2010 19:31

Ketonen & Myllyrinne on palannut Subille ja nyt kaikki katsomaan! ;D Ohessa uuden kauden suurin suosikkini, enjoy! Katso ainakin puoli minuuttia niin... ;D Heh.

TicketsKeskiviikko 15.09.2010 18:22

No nyt on liput! ;) See you guys there!

HeeheeMaanantai 13.09.2010 01:22

MINÄ VIHAAN TÄTÄ PASKAA.

Game OverPerjantai 10.09.2010 17:52

Elämä on julmaa
Elämässä on voittajat
Elämässä on häviäjät
Game over
Sinä hävisit pelin
Et tule kuitenkaan koskaan onnistumaan
Tiedäthän sinä sen itsekin

...Miksen mielestäin sua saaLauantai 04.09.2010 18:36

Joo tuli tosiaan oltua Siilinjärven Unettomassa yössä featuring Niina ja seuran määrä vaihteli paljon illan aikana. Oli todella mukavaa joka tapauksessa! Etenkin olen iloinen että tuli nähtyä Laura Voutilainen esiintymässä sillä siellä oli OIKEASTI todella hyvä tunnelma!

...tosin pedaripelle kylällä oli pelottava. O__o

Ollaanko kavereitaTiistai 31.08.2010 01:34

Rakastan tietoyhteiskunnan myötä muodostunutta tapaa että nykyisin ollaan kavereita jos on juteltu kerran puoli minuuttia jossain. Tai ei edes sitä.

Paavo Paavonen ja Leena Kerttunen ovat nyt ystäviä.
Paavo: Hei, muistatko mut? =)
Leena: En ole aivan varma... Mutta hetkinen! Sinun täytyy olla se mies joka ajoi sillä bemarilla citymarketin parkkipaikoille!
Paavo: ...No, itse asiassa ajoin kyllä nissanilla mutta eihän se niin tarkkaa ole. Huomasin sut vaan kun harvoin näkee vaaleahiuksisia keski-ikäisiä naisia citymarkettien parkkipaikoilla pysäköimässä farmariautoa. Aattelin että tultais hyvin juttuun joten etsiskelin vähäsen sua viiden lähimmän paikkakunnan 40-50-vuotiaista naisista ja puolen tunnin hakemisen jälkeen tärppäsi!
Leena: Hyvä että jaksoit etsiä! Vähän kivaa!
Tänä päivänä Leena ja Paavo ovat olleet kavereita 4 kuukautta mutteivät ole jutelleet lisäyksensä jälkeen kertaakaan. Paavo on onneksi kuitenkin hyvin selvillä Leenan miesongelmista, kuukautiskierrosta, uskonnollisista vakaumuksista, kokoomuslaisuudesta, klamydiasta ja tämän isoäidin kuolemasta. Niistä saanee varmasti hyvän keskustelunaiheen jos he viimein joskus sattuvat toisensa livenä tapamaan.

Antti Hilla ja Lissu Tipunen ovat nyt ystäviä.
Lissu: moi ;)
Antti: mo
Lissu: mä ajattelin lisätä sut ku oon nähny sut kahdesti meidän koululla :D :DD toisella kerralla tulit ulos yhen käytävän vessasta ja yhdellä kerralla olit juttelemassa aulan lähellä joillekin tyypeille
Lissu: musta oot itse asiassa tosi söpö<3333 en vaan kehannu tulla sillo juttelee sulle mut onneks nettiki on keksitty!!
Antti: mikäpäs siinä :) sulla on ihan kivat hiukset ja tissit :D
Lissu: KIITTI!!<3 hei ku tossa lukee että oot sinkku niin alettaisko oleen?
Antti: joo mikäs siinä :D en ookaan saanu pillua vähään aikaan

Lissu Tipunen ja Ursula Vehmersalmi ovat nyt ystäviä.
AnsQ: lissu mitä vittuu???+ :OO siis mitä toi ny on ku
Lissu: ai häh? ;o
AnsQ: ursula
Lissu: aa
AnsQ: sehä on iha kauhee!! hankkis ees farkut joissa ei korostuis sen kauhee läskiperä eikä oo niin lyhyet lahkeista!! tai menis vaikka leikkaukseen!
Lissu: no se kyl on iha vitu ruma :DDD :D :D D:D ja aika läppä
AnsQ: niinpä XDDDd menis vittu ostamaan uusia housuja eikä käyttäis isänsä vanhoja :D :DD :D hyi vittu
AnsQ: eikä tää oo paskan puhumista koska totuus tää vaan on :DD ruma akka ja tyhmäkin ihan varmana!! en oo kyl ikinä jutellu mut milla sano et se on ihan vitun tyhmä !
Lissu: niinpä :D :D mut piti lisätä
Lissu: tarviin lisää kavereita
Lissu: kun haluun isomman tilan farmville
Lissu: ja musta on ihan hyvä olla sosiaalinen
AnsQ: hmmm no totta! :OO en oo ennen ajatellu noin
AnsQ: luullaankoha muaki tosi juntiks ku mulla on vain ne jotka oikeesti on kavereita ;OO
Lissu: no mietipä sitä :D :D
AnsQ Manner ja Ursula Vehmersalmi ovat nyt ystäviä.

Nimet eivät viittaa keneenkään todelliseen henkilöön ja tää on vain päästä keksitty hupikirjoitus eikä lärvikirja-vastainen teksti... ;D But enjoy!

Tekstin ei ole tarkoitus loukata ketään henkilökohtaisesti, eikä sen myöskään ole tarkoitus haukkua Lärvikirjaa erityisesti, vaan se voisi ihan yhtä hyvin kertoa esim messengeristä tai IRC-Gallerian julkinen kaveri -systeemistä, ja sen on tarkoitus irvailla enemmänkin tavoille joilla internetin sosiaalisia medioita käytetään. Pointti on siis esim saada aikaan mietteitä siitä, paljonko lukijalla itsellään on Lärvikirjassa, mesessä, galtsussa tms kavereita joiden kanssa ei ole koskaan jutellut, ja sitä onko silloin kyseessä ihan oikeasti kaveri/ystävä, eli idea ei ole vain jokin lapsellinen "nyyhkis mulla ei ole fbtä" -tilitys.
Olisin kirjoittanut tämän vaikka minulla olisikin Lärvikirja.

PAAALJON ONNEAAAA VAAANTorstai 26.08.2010 22:51

Kuka sai mopokortin läpi?! :PP 2 väärin sanallisissa ja 1 kuvallisissa, ja kröhöm onnitteluja otetaan vastaan!

Hyvä päiväKeskiviikko 25.08.2010 21:50

Ah just tulin kotia. Oli oikein hyvä päivä, koulun jälkeen lähdettiin Nooran kanssa käymään Tuusniemellä (on muuten pieni paikka!) sen kotona verokorttia hakemassa ja sitten Kuopion Raxiin PIZZALLE! Viime kerrasta onkin jo paljon aikaa.

Mutta mitä vittua?!! XD Siellä Rax-ravintolassa sisällä lenteli joku helvetin lintu! Siis sellainen pikkuinen varmaan viherpeippo. Nokki ruoantähteitä ja lenteli eessuntaassun pitkin sitä ravintolaa... Varmasti hyvä hygienia siellä... Ehkäpä se lintu selittikin miksei siellä paljoa syöjiä ollutkaan :D Kysyin joltaki työntekijältä että onko ne tietoisia siitä tipusta niin kuulemma ollut sunnuntaista asti siellä ja torstaina tulossa taas tuholaistorjunta.

Ja sitten taas vaihteeksi tuli paluumatkalla Siilinjärvelle popitettua Innaa ja Lady Gagaa =D aww.