IRC-Galleria

ErQ

ErQ

Hey baby, give me a chance to show you I'm a good guy.

Selaa blogimerkintöjä

SinilläTorstai 29.07.2010 20:53

Jee ja nyt Sinillä =D en uskaltanu ostaa sitä värinpoistoo ainakaan tänään pitää käydä joltai ammattikampaajalta kysymässä et uskaltaaks näihin tehdä sen poiston..

Illan suunnitelmia: siivoaminen, pannarin paisto (ehkä), jäätelönsyönti ja käydään ehkä rannalla :D

LuQnurkkausTorstai 29.07.2010 00:16

Pitkästä aikaa, luQnurkkaus on taas täällä! :D

Elikä ajattelin esitellä teille, arvoisat 3 päiväkirjani lukijaa, kaks kirjaa jotka luin kesäloman aikana, ja joita siis suosittelen jokaiselle. ;D

Torey Hayden - Nukkelapsi

En tiedä pitäiskö tuntea jonkinasteista syyllisyyttä siitä että pidin psykologisen lääketieteen ja lasten kasvatusopin kirjaa viihteenä, mutta... no, toisaalta olen myös tutkijaluonne ja siksikin kirja kiinnosti meikäläistä. Ei ei, ei eräs frendini todellakaan haulikon kanssa pakottanut minua tätä lukemaan..... EI OIKEASTIKAAN PAKOTTANU!!

Mutta siis asiaan. Torey Hayden on USAlainen erityisopettaja, joka on erikoistunut erittäin hankaliin ja vakavasti häiriöityneisiin lapsiin. Kirja kertoo yhden vuoden ajan yhden erityisluokan ja sen oppilaiden tarinaa. Pääasiassa häiriintyneistä lapsista seurataan Venusta, joka on varsin hankala tapaus: ei reagoi mihinkään millään lailla, ei puhu, ei liiku, on aivan kuin nukke. Vain äärimmäisissä uhkatilanteissa Venus "herää eloon" ja saattaa esimerkiksi käydä aggressiivisesti jonkun toisen oppilaan kimppuun.

Vuoden aikana Venuksen kanssa edistymisessä Torey kokee sekä ylä- että alamäkiä, mutta lopussa kiitos seisoo. Kirja korostaa lapsen voivan selvitä rankoistakin kokemuksista turvallisten aikuisten avulla.

Erittäin mielenkiintoinen mutta paikoitellen henkisesti erittäin raskas kirja, sillä on kauheaa ajatella että jollekulle on oikeasti joskus käynyt näin. Huih.

Stephen King - Hohto

Tulipahan viimein luettu viimein tämä kauhukirjallisuuden klassikko! Juoni lienee suurimmaksi osaksi tuttu kaikille, perheen isä, äiti ja poika muuttavat Overlook-vuoristohotelliin, jossa isä Jack Torrance on lupautunut olemaan talvivahtina. Pitkä aika lumen eristämänä saa Jackin kuitenkin pahasti sekaisin tehden hänestä mökkihöperön.

Hohdon kirjaversiossa erikoista ja lukemisen arvoista on se, kuinka paljon erilaisempi kirja onkaan verrattuna elokuvaan: oletin jatkuvasti joissain juonenkäänteissä jotain elokuvan mukaista ja sain kerta toisensa jälkeen yllättyä, kun jokin menikin toisella tavalla.

Kirjaversiota yöllä lukiessa kauhu tuntui aivan uudella tavalla mitä elokuvassa, joten suosittelen tätäkin! Elokuvaversiossa loppu kuitenkin miellytti itseäni enemmän... hmm, mielipidekysymys.

Mainonnan keinotKeskiviikko 28.07.2010 01:11

En aluksikaan väitä tehneeni itse läheskään kaikkia näitä huomioita. Joka tapauksessa, tässä esimerkkejä mainonnan keinoista yms mahdottomuuksista & huvittavuuksista.

Hiukset
- Uskotko muka oikeasti, että malli jonka leivänsaanti perustuu hiuksiin, käyttää Lorealin hiusta tuhoavia halpakotivärejä...?
- ...saati sitten Elvitalin tai Garnierin halpisshampooita?
- Monissa hiusvärimainoksissa puhutaan siitä, kuinka jotkut huonommat värit saavat hiukset näyttämään yhdenväriseltä värikypärältä ja samalla näytetään yhdenvärisistä pottamalleista, tämän jälkeen nähdään mainostettava väri jonka tulos on monivärisempi, mutta myöskään hiusten malli ei ole enää potta.
- Monien hoitoaineiden mainostetaan elävöittävän hiuksia salaisella ainesosalla nimeltä keratiini. Jos kurkkaat oman hoitoaineesi ainesosia huomaat niin huomaat siinäkin olevan keratiinia.
- Toistaiseksi en muista törmänneeni yhteenkään hiusmainokseen, jossa aidosti myönnettäisiin shampoon / hoitoaineen olevan tehty härän spermasta (osa on) .

Kosmetiikka
- Ripsareita mainostattessa ripsivärimallin silmiä katsoessa voi huomata, että tällä on tekoripsiä monesti usempikin kerros.
- Meikkivoide- ja puuterimainoksissa mallia on monesti photoshopattu vielä pahemmin mitä Sarah Jessica Parkeria Sinkkuelämää kakkosessa. "Maybe it's Maybelinne, or maybe it's Photoshop!" En muista koko tämän sanoi mut totta on :D

Hygienia
- Monia erilaisia puhdistusaineita tai ilman reseptiä apteekista saatavia lääkkeitä mainostetaan tehokkaina finnien viejinä / aknen poistajina. Puhdistusaineet kuitenkin ovat alkoholipohjaisia ja alkoholilla puhdistettaessa ihon kunto saattaa vain pahentua ihon erittäessä lisää talia, monet lääkkeet vain kuivattavat vain vähäksi aikaa ihoa ja sen jälkeen ihon kunto huononee jälleen.
- Deodoranttimainoksissa jätkän pistäessä dödöä kainaloon gimmat villiintyy yms. Todellisuudessa ihmisen saa todennäköisemmin kiinnostumaan / kiihottumaan omalla luontaisella aromilla, josta tuoksuvat hormonit.

Huonekalut
- "Kotiin tullessa on mukava vain istahtaa Suomi-Soffalle!" Just joo. Ironiselta tuon lausahduksen saa kuulostamaan se, että se on kuultu jo useammankin urheilijan suusta.

Lisää saa toki vapaasti heitellä esim kännykkämainoksista joista en ihme kyllä keksinyt mitään epäilyttävää. :D

ja niin taasMaanantai 26.07.2010 02:43

Vittu kun on mielenkiintoiset otsikot mulla.

Viime yökin oli mielenkiintoinen ja hauska (?) :D popitimme musiikkia ja myöhemmin yökävelyillä tutustuttiin päivärantalaisiin ysivitosiin jotka olivat päätyneet vetämään teinikännäämään meidän lenkkireitillemme :D Oon aina luullu et mulla nousis helposti päähän mut näköjään olin väärässä ;D

Ah japsi-poppia

ja niinLauantai 24.07.2010 21:07

Olipa kyllä hauska ilta :D

Hyvää musiikkia ja mukavaa seuraa =D jennalla on unelmakämppä, SAATTAA olla että tuun joskus uudestaankin käymään ;)) Myös veli Antti ja Katri olivat hauskaa seuraa =D Katrin kaa katsottiinki fiksuina ihmisinä Austin Powers aamuyöllä! Ja oli hyvä!! =D

Aamulla - klo 14 - heräsin sieltä ja luulin aluks et koko saatanan kämppä on tyhjillään kun niin monet oli hävinny mut oliha toi Soikki ja Jenna tuol nukkumas vielä :D lähdin huitelemaan keskustaan

Ja nyt sitten ollaan Nellillä Päivärannassa! mukana on myös Iris (joka väittää olevansa paras) ja Nellin isä laittaa meille ruokaa kohta ;D nugettejaaaa.... ;P

hmmm :DPerjantai 23.07.2010 16:43

"En kuvitellu, et mun eka kerta päällä märkänä oleva tyttö voi tapahtua myös tällaisella tavalla"

Oli kyllä ilta en voi muuta sanoa! Hauskaa oli noiden KÄNNIÄÄLIÖIDEN kanssa ja kerrankin MÄ olin se fiksu ja järkevä ja suht koht selvä porukassa :DD jee jee

näin se meneeTorstai 22.07.2010 22:47

sonjalla :D

kaupungilta ei tunnetusti löytynyt mitään vaikka löysinkin kivoja uusia kauppoja :D

ps sain ostettuu ite omat kopperbergini anttilasta

Heinäkuun ihQutusbiisiKeskiviikko 21.07.2010 01:21

Heinäkuun helteisiin virkistystä tuo MIKÄPÄS MUUKAAN KUIN TATTADADAA tietenkin virvoitusjuomat! Vittu mitäpä muuta oletit runkku? Joka tapauksessa myös ihQutusbiisi lisää juomishetkien nautinnollisuutta.

Tällä kertaa kuukauden ihQutuxes selvisi ruotsalainen Robyn uudella kappaleellaan Dancing On My Own. Jatkuvasti sekä ulkonäöllisesti että musiikillisesti uudistuva Robyn on tällä kertaa pitänyt jo aiemmin nähdystä lookistaan ja tanssittavasta musiikista, mutta se ei tietenkään tarkoita sitä etteikö hän olisi ansainnut heinäkuun ihQutuksen titteliä. Mainiossa kappaleessa on etenkin loistavat sanoitukset!

Kesäkuun ihQutusbiisiMaanantai 19.07.2010 15:24

Joo joo vittu tiedetään että nyt eletään jo heinäkuuta, mutta kesäkuun ihQutusbiisiäkään ei ole vielä julkaistu, joten nyt siis se ihan ensiksi :D

Eli joo, kesäkuun sateisiin päiviin toi tietty piristystä Jenni Vartiainen loistavalla biisillään Nettiin, jonka sanat saattaavat olla hauskimmat mitä suomalaisen musiikin historiassa on koskaan kuultu! Video sen sijaan ei mitään kovin kummoista sitten olekaan, vaikka kuvastaakin silti omalla tavallaan nerokkaasti kappaleen sanomaa."Joku Ilpo mua katselee
Ja itseään koskettelee" XD

BackMaanantai 19.07.2010 03:39

Palattu once again ja nähtävästi koko loppukesäks, ellen sitte viel iha pikasesti käy Rautiksel. Mukavaa oli, tuli käytyä mm. Tiilikan kansallispuistossa Uiton kierrolla (7km) ja Hiekkahärkillä, luonnonkelkkaradalla ja Kiparin näköalatornilla, Venäjänhiekoilla, Ilvosen vaatekaupassa (jossa tein löydön! : leopardikuvioisen ison koristetyynyn!)... Sen lisäks penkkeihin ehdin vielä istuttelemaan kukonharjaa, vuorikelloa, Dahliaa, samettiorvokkeja, keltapäivänkakkaraa ja yhteen kohti talon seinämiä humalaa ^^ ah pihan laitto <3

Kuvia tulee tykitettyä parisen kappaletta seuraavien päivien aikana

Ilmoitelkaa mikäli haluatte näkyillä, ens viikon alusta oon töissä mut viimeistään sitte vkl on vapaa-aikaa yms. Oon miettinyt myös pian jotain Kuopion reissua! ;P