IRC-Galleria

ErQ

ErQ

Hey baby, give me a chance to show you I'm a good guy.

Selaa blogimerkintöjä

mahtava perjantai<333Lauantai 27.11.2010 01:31

On ollut niin upea ilta kyllä taas ;P <33 kiitoksia kaikille ihmisille täällä ja niin edelleen, vaikka täähän onkin periaatteessa vasta aluillaan. Tää kämppäkin on aivan upea! On upea olo, on hyvää kovalla soivaa musiikkia komealla bassolla, loistokkaita juomia tyylikkäistä jalkalaseista, ihania uusia ja avoimia ihmisiä, tanssia ja vaikka mitä tekemistä. Juuri tällaisen sen perjantain pitäisikin olla!

Ainakin mielikuvituksessa. Todellisuudessa istun huonoryhtisenä siskoni Katrin huoneen tietokoneella kuunnellen hiljaisella Kelly Rowlandia ja Laura Voutilaista ryystäen välillä sekamehukattia Tubberwaren vaaleanpunaisesta muovimukista. Jee.

Tämä on siis varovainen vihjaisu kaikille tutuille että kutsukaa mut vittu jonnekin elämäni kaipaa actionia!!

MePerjantai 26.11.2010 15:55

Iltasanomat;

"Brändityöryhmän puheenjohtaja Jorma Ollila hehkutti tänään Suomen valtteja raportin julkistustilaisuudessa.

- Suomi on maailman toimivin yhteiskunta. Täällä homma toimii. Suomalaiset luottavat toisiinsa ja suomalaisilla on tapa löytää epätavallisia ratkaisuja. Eikä siihen odoteta käskytystä yläpuolelta.
"

Sen lisäksi meillä on maailman paskimmat itsetunnot mutta se unohtui tuosta

3,5 vuotta on pitkä aikaTorstai 25.11.2010 20:07

Kyllähän jokainen tietää sen tunteen, kuinka sitä odottaa elämältä kaikkea mahtavaa. Sitä olettaa jonain päivänä tapaavansa vain sen jonkun ja sen jälkeen KLIK, kaikki palaset naksahtavat paikoilleen, kukat alkavat kukkimaan, linnut laulamaan, aurinko paistamaan ja elämä on niin vitun ihanaa.

Onneksi olen jo ymmärtänyt lopettaa olettamisen

LukiijoTiistai 23.11.2010 00:00

Ei ei ei huomenna matikan koe en osaa mitään
Ei ei ei huomiseks pitäs olla kuvikseen kuvat valmiina
Ei ei ei perjantaina ruotsin koe en osaa kyseistä kieltä
Ei ei ei maanantaina psykologian koe rakastan sitä mutta feilaan kuiteski
Ei ei ei tiistaina äidinkielen aine ja tämä kurssi on mennyt huonosti
Ei ei näin

KotonaSunnuntai 21.11.2010 01:09

Voisi sanoa että takana oli EEPPISEN traumatisoiva reissu... O__o

Luita ei murtunut mutta traumoja tuli tästä hirivttävästä leffasta joka katsottiin =DD SEN PITI OLLA KOMEDIA!!

Junassa tuli vastaan mukava mies joka kertoi parin ensimmäisen keskusteluminuutin jälkeen - istuutui viereen juttelemaan - että enää vuos jäljellä ehdollista kun tappoi kaverinsa kuus vuotta sitten... hmm

PieksämäkiPerjantai 19.11.2010 18:21

kutsuu featuring Niina & Marka ;D

Tästä ei voi seurata mitään muuta kuin rikkoutuneita luita

There'sSunnuntai 14.11.2010 18:24

There's no beautiful eyes where you can drown into
There's not nice hair to ruffle
There's no pretty face to kiss
There's just one unhappy soul

LuQnurkkausTorstai 11.11.2010 20:38

Sivistyneenä ihmisenä vietän usein aikaani kirjojen parissa. Mikäpä voisi olla mukavampaa kuin lasillinen viiniä, takkatuli, mukava, karmiininpunainen nojatuoli sekä hyvä kirja? ;)

.... just

Agatha Christie - Kymmenen pientä neekeripoikaa
(löytyy kirjastoista myös poliittisesti korrektimmalla nimellä "Eikä yksikään pelastanut")

TÄÄ ON NIIN PARAS!! <33 Lukekaa jos ikinä täytyy lukea yleensä mikään kirja! Sain sen vasta äskettäin luettua ja voi voi mistä kaikesta olenkaan jäänyt viimeisimmän 16,5 vuoden pituisen elämäni aikana paitsi, nimittäin tästä kaikkien aikojen Christien kirjasta. O__o

Juoni siis: kymmenen henkilöä kutsutaan salaperäiselle saarelle. Jokainen heistä on tehnyt kuluneen elämänsä aikana jonkinlaisen teon, murhan, kuolemantuottamuksen tai tapon niin, etteivät he ole joutuneet siitä oikeudessa vastuuseen. Jokainen heistä murhataan vuorotelle lastenlorun mukaisesti.

...miten joku kirjailija voi olla näin nero?

Nick Hornby - Poika

Olipa tylsä. :D Piti lukea kouluun kirja-elokuva-vertailua varten ja ... äs. Alkuasetelema oli jopa aika hauskankuuloinen mutta kirjailija jaaritteli liikaa tavaraa siihen.

Juonen lähtöasetelmana oli siis mies nimeltä Will joka alkoi iskemään sinkkunaisia kun huomasi että näiltä irtoaa paremmin. Muutaman mutkan kautta Will tutustuu Fiona-nimiseen naiseen ja tämän outoon poikaan Marcusiin. Pojan ja miehen välille kehkeytyy kaverisuhde (ja ei, ei ole kyse mistään pedofiliasta :D) ja sitten tapahtuu kaikkee ja niin edelleen ja blaa.
ÄLKÄÄ LUKEKO.

Red Dead RedemptionTorstai 04.11.2010 00:24

Eilen iltapäivällä tää kolahti postiluukusta alas ja enpä ole minkään muun äärellä sen jälkeen oikeastaan viettänyt aikaani. 10 ensimmäisen pelitunnin (jippijee!) voisin sanoa että tämä on oikeasti yksi hienoimpia pelaamiani pelejä koskaan!

Niille sivistymättömille siis tiedoksi, että Red Dead Redemption on GTA:n tyylinen, vapaaseen maailmaan sijoittuva 3D-hiekkalaatikko- ja toimintapeli. Peli sijoittuu 1900-luvun alun villiin länteen ja päähenkilönä on John Marshall, mies joka on päättänyt jättää kriminaalin elämänsä taakseen ja asettua aloilleen vaimonsa ja lapsensa kanssa, mutta ennen tätä hänen on tapettava entiset rötöstelykumppaninsa.

Ympäristö on vaaaaaltava ja grafiikka realistista ja upeaa. Juoni on tähän mennessä edennyt luontevasti ja todentuntuisesti ilman yhden ainuttakaan epäloogisuutta. Maisemat ovat kauniita ja kaikkialta löytää mielenkiintoista tekemistä. Koskaan ei tiedä vaikka ratsastaessasi (niin joo, autoja ei ole ainakaan tässä vaiheessa tullut vastaan ja epäilen ettei välttämättä tulekaan) jotain polkua pitkin joudutkin yllättäen väijytetyksi ja sinut yritetään tappaa/ryöstää. Tai kuinka yllättäen pikkukaupunkiin iskee rikollisjengi joka kylvää ympärilleen sekasortoa ja ryöstelee kauppoja, ja voit valita pakenetko vai teetkö kaikille palveluksen ja tapat rikolliset.

Tämä pesee ylivoimaisesti aikoinaan niin kovasti hehkutetun GTA IV:n (joka oli muuten paska tiedoks vaan) ja pystyy myös ainakin tässä vaiheessa kilpailemaan jopa GTA San Andreaksen ja Saints Row 2n kaltaisten 3d-hiekkalaatikkotoimintapelien klassikoiden kanssa! ;P

I JUST LOVE THIS GAME!!!

Marraskuun ihQutusbiisiMaanantai 01.11.2010 19:07

Päivät lyhenevät, yöt pitenevät, bileet jatkuvat!

Marraskuun ihQuin kappale on Tinie Tempahin ja Eric Turnerin (ehkäpä jälkimmäisen esittäjän mahtava nimi selittääkin miksi kappale on niin hyvä) tuore single Written In The Stars. Tuorein ihQutusbiisi on hip hop -vaikutteinen balladi, joka on koskettava sekä lyrikaallisesti että musiikillisesti, hienolla videolla varustettuna.Tinie Tempah on vastikään pinnalle noussut lontoolainen rap-artisti. Eric Turner on... öh... ei artikkelia Wikipediassa... Eric Turner on Eric Turner.