IRC-Galleria

ErQ

ErQ

Hey baby, give me a chance to show you I'm a good guy.

Selaa blogimerkintöjä

Red Dead RedemptionTorstai 04.11.2010 00:24

Eilen iltapäivällä tää kolahti postiluukusta alas ja enpä ole minkään muun äärellä sen jälkeen oikeastaan viettänyt aikaani. 10 ensimmäisen pelitunnin (jippijee!) voisin sanoa että tämä on oikeasti yksi hienoimpia pelaamiani pelejä koskaan!

Niille sivistymättömille siis tiedoksi, että Red Dead Redemption on GTA:n tyylinen, vapaaseen maailmaan sijoittuva 3D-hiekkalaatikko- ja toimintapeli. Peli sijoittuu 1900-luvun alun villiin länteen ja päähenkilönä on John Marshall, mies joka on päättänyt jättää kriminaalin elämänsä taakseen ja asettua aloilleen vaimonsa ja lapsensa kanssa, mutta ennen tätä hänen on tapettava entiset rötöstelykumppaninsa.

Ympäristö on vaaaaaltava ja grafiikka realistista ja upeaa. Juoni on tähän mennessä edennyt luontevasti ja todentuntuisesti ilman yhden ainuttakaan epäloogisuutta. Maisemat ovat kauniita ja kaikkialta löytää mielenkiintoista tekemistä. Koskaan ei tiedä vaikka ratsastaessasi (niin joo, autoja ei ole ainakaan tässä vaiheessa tullut vastaan ja epäilen ettei välttämättä tulekaan) jotain polkua pitkin joudutkin yllättäen väijytetyksi ja sinut yritetään tappaa/ryöstää. Tai kuinka yllättäen pikkukaupunkiin iskee rikollisjengi joka kylvää ympärilleen sekasortoa ja ryöstelee kauppoja, ja voit valita pakenetko vai teetkö kaikille palveluksen ja tapat rikolliset.

Tämä pesee ylivoimaisesti aikoinaan niin kovasti hehkutetun GTA IV:n (joka oli muuten paska tiedoks vaan) ja pystyy myös ainakin tässä vaiheessa kilpailemaan jopa GTA San Andreaksen ja Saints Row 2n kaltaisten 3d-hiekkalaatikkotoimintapelien klassikoiden kanssa! ;P

I JUST LOVE THIS GAME!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.