IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
7.8.2006
Tilastot
Käyntejä: 5117 (1.7.2008 alkaen)
Koko
1785 jäsentä
Tyttöjä: 1611 (91 %)
Poikia: 174 (9 %)
Sijoitus koon mukaan: 223
Keski-ikä
28,4 vuotta
Otos: 1068 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 29,1 vuotta
Ylläpitäjä
Miretta

Jäsenet (1785)

Kaappijumalasarkkkukipa-bimboannianZZZcuemmikultaM1ckersonEmppusiäniwilsonuhahTessssapoppinwoodNostalgia^Leenu^iinna^^RusbaLlamanator_
« Uudemmat -

JanmeebaTällä hetkellä mua pelottaa...Luonut: JanmeebaKeskiviikko 12.02.2014 00:32

Mua pelottaa, että suurin osa suomalaisista ei edes tajua, mikä tässä päivässä on erikoista.

Tänään on niinsanotusti #TheDayWeFightBack. Kyseessä on koko tän päivän kestävä kampanja, jonka aikana tarkoituksena olisi protestoida NSA:ta ja globaalia massavalvontaa vastaan.

Niin, juuri sitä, mistä olet ehkä kuullut viime aikoina: sinunkin yksityisyytesi riistoa.

Mikä mua ärsyttää NSA:ssa eniten on se, että se on itse asiassa valtuutettu hakkeroimaan mitä tahansa, mitä sitä huvittaa, milloin vaan... Ja meitä normaaleja ihmisiä estää hakkeroimasta sen kieltävät lait(jos siis ensinnäkään osataan hakkeroida... Mä en osaa, mutta vähitellen on alkanut kiinnostaa aihe koko ajan enemmän ja jos joskus tulisi tilaisuus oppia hakkerointia, en siltikään aloittaisi sitä hakkerointia, mistä kyseinen puuha tunnetaan; mua kiinnostaa enemmän ns. "eettinen hakkerointi", joka tarkoittaa käytännössä sitä, että esimerkiksi etsitään tietoturva-aukkoja järjestelmistä[vaikkapa jostakin nettisivustosta] ja ilmoitetaan niistä asianomaisille. Tai tällainen mielikuva mulle on syntynyt eettisestä hakkeroinnista. Toi toiminta, jonka esimerkikseni valitsin, on kuitenkin kyseenalaista ja Suomen lainsäädännössä kai joko laitonta tai "harmaalla alueella"[tarkoittaa sitä, että se on tulkinnanvaraista ja on epäselvää, onko se laillista vai ei]. Ei oo ihan niin yksinkertaista, jos haluaa parantaa verkkosivujen turvallisuutta. :D)... Yhdysvalloissa tosiaan tarvitaan vähän muutoksia niitten lainsäädäntöön, kun yksi "turvallisuusvirasto" saa vakoilla omiaan ja muitakin ihan miten huvittaa ja hakkeroida muiden tekemiä ohjelmistoja, laitteita ja kaikkea muutakin ihan vapaasti kyselemättä keneltäkään lupaa. Mahtaakohan ne tarvita Obamaltakaan mitään lupia toimia, miten (omaksi) hyväksi katsoo... Niillä on jopa oma "tuotekatalogi", mistä ne voi tilata sovelluksia ja laitteita, joilla ne voi kytkeytyä vakoilemaan jotain tietyntyyppistä laitetta ja valikoimaa riittää... Nuo ratkaisut ne maksaa amerikkalaisten verodollareilla, toki. Niin ja se katalogikin on vuodettu nettiin, etsivä löytää.

Mutta jos yksityisyys kiinnostaa ja haluaisit muutosta lainsäädäntöön ihan yleisesti moniin valtioihin ympäri maailmaa, suosittelen vahvasti allekirjoittamaan osoitteessa https://thedaywefightback.org/ "Viestinnän valvontaan sovellettavien ihmisoikeuksien kansainväliset periaatteet".

Eli kun avaatte tuon sivun, jonka pitäisi uudelleenohjautua itsestään osoitteeseen https://thedaywefightback.org/international/ , niin siellä lukee "TAKE ACTION NOW" ja sen alapuolella on kolme laatikkoa, joista vasempaan laitetaan koko nimi, keskimmäiseen sähköpostiosoite ja oikeasta valitaan maa, jossa on(eli oletettavasti teille kaikille Finland.). Vapaaehtoisesti voi klikata laatikoiden alla olevaa pikkuneliötä vastaanottaakseen joltakin järjestöltä sähköpostiviestejä. Se järjestö, jonka nimi siinä on vaihtuu ja niitä on useita ja itse päivitin sivua, kunnes siihen ilmestyi EFF(Electronic Frontier Foundation, amerikkalainen voittoa tavoittelematon järjestö, joka ajaa Internetin käyttäjien oikeuksia ja valvoo Internetin tilaa, eli jos jokin, vaikkapa uusi lakiehdotus Yhdysvalloissa, uhkaa Internetin vapautta, niin EFF on varmasti ensimmäisten joukossa levittämässä tietoisuutta siitä ja taistelemassa sitä vastaan, kuten nytkin käy vastaan pitkän aikavälin taistelua NSA:ta ja globaalia Internetissä tapahtuvaa massavalvontaa vastaan. EFF:llä on myös suomalainen järjestö, joka tiedottaa suomalaisia Internetiä koskevista uhista, ottaa kantaa asioihin ja pyrkii valvomaan Internetin käyttäjien etua, tai näin ainakin olen itse käsittänyt molempien toiminnan, lyhye[hkö]sti sanottuna.) ennen kuin allekirjoitin itse. Ja allekirjoitushan tapahtuu klikkaamalla sitä "TAKE ACTION >>"-nappia.

Toki se allekirjoitettava dokumentti kannattaa itsekin lukea, luen ennen allekirjoittamista ja näytti hyvältä:

https://fi.necessaryandproportionate.org/text

Jos haluatte lukea englanninkielisen version, niin tässä on linkki siihen:

https://en.necessaryandproportionate.org/text

Siellä on monia muitakin kieliä, joista voi valita haluamansa sieltä sivun yläosasta.


Kaikille, jotka allekirjoittavat tuon, syvimmät kiitokseni ja kunnianosoitukseni!PS. Tiedän, ettei yhtään auta, että postaan asiasta tänne vasta näin myöhään tänään... ._.

rinzbitchnyt herää kysymys...Luonut: rinzbitchSunnuntai 05.02.2012 02:53

...että mistä on kysymys
HMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ps. kylmä pemari ei oo kiva juttu 8<

GHII know something you don't knowLuonut: GHITorstai 26.08.2010 03:18

About Krisse's crappy elämäntavat! Sisäpiiri <3

tampereneheiLuonut: tampereneMaanantai 31.05.2010 18:34

Te ketkä ootte tossa Miss May I yhteisössä niin koittakaa pitää keskustelu bändissä. Vähän saa lipsua pois aiheesta mutta ei paljon. Yhteisön kommentit on poistettu nyt koska aiheesta lipsuttiin liikaa!
Asiallista keskustelua ja pitäkää ainakin yhteisös hauskaa!

ps. sry @Drop0ff et tein vähä sääntöjä 8)

irvistys[Ei aihetta]Luonut: irvistysPerjantai 21.05.2010 01:35

miitäs vittua. oon kyl nyt hämmentyny. ja pahasti.

// ja hämmentää vielä enemmän, oikeesti. kui pieni paikka maailma oikeesti voikaa olla.

GetRektHEI NYT VITTU OIKEESTILuonut: GetRektMaanantai 29.03.2010 04:39

Kertooko joku että MIKÄ VITTU SIINÄ ON ku eroo jostai tai näin ja odottaa jonku aikaa/jonku aikaa pidempää ja sit huomaa et vittu eihän se pidä yllä enää mitään tasoa. Ja kyllä tiedän, eihän se mulle mitenkää kuulu mut vittu silti. Mutta mikä ajaa ihmisen naamakalojen ja kaikenmaailman retardejen luo?

Siinähän alkaa laskea ns oma taso jos kaikilla entisillä on jotain hirveitä örkkejä tai mitä lie Undead Rogueita.

PS
HAJOTTAA TÄMÄ TÄLLÄINEN

Pakkohan siihen on Foul Bachelor Frogia laittaa

Yo23xohoohosLuonut: Yo23xMaanantai 15.03.2010 16:19

masakazulla ja MASHIROLLA on selkeesti salasuhde!!!1

..olen perin hämmentynyt O.O niillä oli sata samallaista yhteis pose kuvaa ei miehet MUUTENVAAN tommosia tee

8)))

//MULLA OLI TOSI PITKÄ RANTTI KIRJOTETTU JO VALMIIKS mut....sit unohin jo aiheen ku tullin tänne :--(

miyavin uus biisi on iha kuumottava 8)♥

JOSPEEED::D:DDddLuonut: JOSPEEETorstai 11.03.2010 21:15

EI VITTU
vuoden naurut:D:D:D:DDDDD
ollaa vissii lindan kans kunno meedioita<;;;<;;;;;,
kuolen
... oon ehkä ylittäny sen jo, mutmut, izma XD

Mulla on hyvä syy ! ... ainaki melkein...

Jooja, mun piti mennä ennen kolmee nukkumaan, mutta homma on vielä kesken.

Vidu. Yhyy. Angst.

ps, mul oli äskön jtn tosi fiksuaki asiaa, mut galtsu lagas -.-

edit. ei voi olla vittu näin vaikeeta.

janitta|TÄÄ OLIKI PASKA !Luonut: janitta|Perjantai 12.02.2010 20:18

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD !

tätä nauretaa viel ens vuonnaki !!! :'DDD


Ps. turha kysyy !
« Uudemmat -