IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
9.1.2008
Tilastot
Käyntejä: 1 072 (1.7.2008 alkaen)
Koko
6 jäsentä
Tyttöjä: 2 (34 %)
Poikia: 4 (66 %)
Keski-ikä
31,3 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Poikien keski-ikä: 31,3 vuotta
Ylläpitäjä
Jakomäen_nuta

Jäsenet (6)

Laajasalon_NutaJakomäen_nutaLuotsi_MinnaNihlaN-I_NiklasTapulin_nuta
« Uudemmat - Vanhemmat »
Nuori Älä Kuvaa Yksin. Liity Kameraseuran nuoriin!

Olemme valokuvauksesta kiinnostuneiden alle 25-vuotiaiden ryhmä. Kuvaamme, puhumme kuvauksesta ja käymme valokuvanäyttelyissä. Päätämme yhdessä mitä teemme, mikä meitä kiinnostaa!

Kokoonnumme joka kuukauden toinen keskiviikko klo 17-20.
Paikka: Kameraseura, Lastenkodinkuja 1, Kamppi.

Tule tutustumaan!

Lisää infoa:
http://www.kameraseura.fi/toiminta/nuoret/etusivu

Seuraava tapaaminen:
SYYSKUU
ke 9.9. klo 17-20

Studiovalaisun teoriaa sekä käytännön harjoittelua Kameraseuran studion laitteistolla. Illan aikana voit suorittaa studion ?ajokortin?, jos olet Kameraseuran jäsen. ?Ajokortti? on osoitus laitteiden käyttötaidoista ja oikeuttaa studion käyttöön. Opettaja: valokuvaaja Vesa Heino. Kuukauden kuva voi olla kuvattu kesän ?09 aikana.
Ansio-Kurssi on avoin kaikille 31.5.2010 mennessä 15 vuotta täyttäneille, mutta alle 18-vuotiaille. Ole nopea, sillä paikat varataan hetkessä, kullekin kursille otetaan 22 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Muistathan jutella asiasta myös vanhempiesi kanssa ennen ilmoittautumista. Ansio-kurssi sisältää 10 h työelämän teoriaa ja 12 h käytännön harjoittelua.
Syksyn 2009 ensimmäisen Ansio-kurssin aikataulu:
Teoriaosuus:
Pe 25.9, klo 16.30-19.00
La 26.9, klo 11-16.00
Ma 19.10, klo 16.30-19.00
Teoriaosuus pidetään Nuorisotiedotuskeskus Kompassin tiloissa osoitteessa Malminkatu 28 (Kamppi), 00100 Helsinki
Harjoittelujakso tapahtuu 1.10-18.10 välisenä aikana.

Ilmoittutuminen kurssille tapahtuu ainoastaan internetlomakkeen kautta. Lomake avautuu 1.9. klo 16.30. Aikaisemmin tulleita ilmoittautumisia ei huomioida.

Tiedot seuraavista kursseista tulevat duunisauma-sivuille.

http://www.duunisauma.fi/ilmoittaudu.html
Kuluttajavirasto: älä levitä netissä tietojasi

Älä levitä internetissä omia tietojasi kenelle tahansa. Muuten voit samalla huomaamattasi tehdä sopimuksen, jonka seurauksena alat saada säännöllisesti maksullisia palveluviestejä. Pahimmassa tapauksessa joudut identiteettivarkauden kohteeksi.

Kuluttajilta kysellään yhä useammin internetissä ja sähköpostissa heidän identiteettinsä kannalta keskeisiä tietoja. Tällaisia ovat muun muassa erilaisten korttien numerot, tilien tai palveluiden käyttäjätunnukset sekä henkilötiedot.

Osa tietopyynnöistä voi vaikuttaa harmittomilta. Esimerkiksi internetissä vastaan tulevan pelin tai tietokilpailun yhteydessä saatetaan kysyä osallistujan matkapuhelinnumeroa. Jos kuluttaja antaa sen, hänen puhelimeensa voidaan alkaa lähettää maksullisia palveluviestejä, kuten soittoääniä, taustakuvia tai deittipalveluviestejä. Viestien tuloa ja laskutusta voi olla vaikea saada loppumaan, koska taustalla vaikuttavaan yritykseen ei aina välttämättä saa yhteyttä.

Sähköpostissa saatetaan puolestaan ilmoittaa vastaanottajan voittaneen arvonnassa tai kilpailussa. Henkilöllisyyden varmistamiseksi ja palkinnon lunastamiseksi hänen pitäisi kuitenkin ensin kertoa luottokorttinsa numero.

Tietoja kalastelevia viestejä on myös toisinaan yritetty saada näyttämään siltä kuin ne tulisivat tunnetulta yritykseltä tai vastaanottajan tuntemalta ihmiseltä. Esimerkiksi kansainvälisen maksujärjestelmäyrityksen PayPalin nimissä lähetettiin viestejä, joissa vastaanottajia pyydettiin kirjautumaan omalle tililleen ja tarkistamaan omat tietonsa. Tavoitteena oli urkkia asiakkaiden tunnuksia ja käyttää niitä väärin.

Facebookissa on puolestaan levinnyt ystäväksi esittäytyvien ihmisten avunpyyntöjä. Ennen tällaiseen viestiin vastaamista tai linkin klikkaamista on syytä varmistua pyynnön aitoudesta.

Kaapatuilla tiedoilla voi muun muassa käyttää toisen tiliä ja tehdä hänen nimissään sopimuksia. Uhri voi rahan lisäksi menettää myös luottotietonsa.

Kuluttajavirasto ja Tietosuojavaltuutettu muistuttavat, että paras tapa ehkäistä identiteettivarkauksia on suhtautua varauksella kaikkiin tunnistetietojen pyyntöihin. Tietoja on säilytettävä samalla huolellisuudella kuin käteistä rahaa, pankkikorttia ja luottokorttia. Niitä ei koskaan pidä paljastaa tuntemattomille tahoille, ellei voi olla varma niiden turvallisesta käsittelystä.

Kuluttajaviraston tiedote 18.3.2009

http://www.kuluttajavirasto.fi
Lapsen oikeuksien päivä on 20.11. ja aloittaa juhlavuoden. Teemana on lapsen oikeus lepoon, leikkiin ja virkistykseen. Kuudensadan lapsen mielipiteitä vapaa-ajasta, kodista, koulusta ja lapsen olemisesta otsikolla "Asiaa aikuisille!" osoitteessa http://www.lapsiasia.fi. Suositellaan erityisesti aikuisten luettavaksi.

Suomi on sitoutunut noudattamaan YK:n lapsen oikeuksien sopimusta, joka takaa kaikille alle 18-vuotiaille muun muassa oikeuden omien mielipiteidensä ilmaisemiseen, koulunkäyntiin ja vapaa-aikaan. Oikeuksista voit lukea lisää osoitteesta http://www.lastensivut.fi/index.php?id=445.

Lähde: Lapsiasiavaltuutettu http://www.lastensivut.fi
Mistä apua! -vihkosesta saat tietoa helsinkiläisille nuorille tarkoitetuista hoito- ja palvelupaikoista, joista saa tukea, neuvontaa ja ohjausta henkilökohtaisesti tai ryhmissä. Oppaasta löydät auttavat puhelimet, tukikeskukset ja kriisipisteet. Nouda oma maksuton opas Kompassista. Yhteystiedot löydät profiilistamme. Oppaat tiedot myös internetissä www.kompassi.info > apua-opas.
« Uudemmat - Vanhemmat »