IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Paikkakunnat ja alueet
Perustettu
7.2.2008
Tilastot
Käyntejä: 1 250 (1.7.2008 alkaen)
Koko
5 jäsentä
Tyttöjä: 3 (60 %)
Poikia: 2 (40 %)
Ylläpitäjä
Roihikan_nuta

Jäsenet (5)

VartiosaariLaajasalon_NutaEnkeli-13RannanNutaRoihikan_nuta
« Uudemmat - Vanhemmat »
Kiinnostaako teatteri? 9-17-vuotiaille Teatteritoimintaa Roihuvuoren ja Laajasalon nuorisotaloilla!

ROIHUVUORI:
Teatterikerho 9–13-vuotiaille torstaisin 9.9.–9.12. klo 17.00–18.30
Tule kokemaan teatterin taikaa Roihuvuoren nuorisotalolle! Teatterikerhossa opetellaan näyttelemisen perustaitoja erilaisten pelien, leikkien ja harjoitteiden muodossa. Lähempänä joulua valmistetaan myös pieni esitys.

Teatteriryhmä Roihu 13–17-vuotiaille keskiviikkoisin 8.9.–15.12. klo 17.30–19.30
Näyttelemistä, improvisaatiota, fyysistä ilmaisua ja paljon muuta näytämötaiteeseen liittyvää voit oppia teatteriryhmä Roihussa. Tule ja syty!

Ryhmien vetäjänä toimii teatteri-ilmaisun ohjaaja Esa Kytösaho. Hinta 30 euroa. Ilmoittautumiset 15.9. mennessä sähköpostitse ohjaajalle: otto.kinnunen(a)hel.fi

Roihuvuoren nuorisotalo
Prinssintie 1, 00820 HELSINKI
puh. 09 310 89143


LAAJASALO:
Teatterikerho 9–13-vuotiaille perjantaisin 10.9.–10.12. klo 15.00–16.30
Tule kokemaan teatterin taikaa Laajasalon nuorisotalolle! Teatterikerhossa opetellaan näyttelemisen perustaitoja erilaisten pelien, leikkien ja harjoitteiden muodossa. Lähempänä joulua valmistetaan myös pieni esitys.

Ryhmän vetäjänä toimii teatteri-ilmaisun ohjaaja Esa Kytösaho. Hinta 30 euroa. Ilmoittautumiset 15.9. mennessä sähköpostitse ohjaajalle: tatu.lehtihalmes(a)hel.fi

Laajasalon nuorisotalo
Koulutanhua 2, 00840 HELSINKI
puh. 09 310 71702

Kompassi-infoAjankohtaista, marraskuuLuonut: Kompassi-infoKeskiviikko 18.11.2009 20:05



NUORISON MEDIAPALKINTO 2009: Eurooppa on enemmän kuin ajattelitkaan

18 - 27-vuotiaat valokuvaajat ja videokuvaajat, jotka ovat Euroopan neuvoston jäsenmaasta tai Valkovenäjältä, voivat kilpailla kahdeksasta palkinnosta. Heidän tulee valita yksi seuraavista kategorioista: kirjoitettu journalismi, podcast journalismi, valokuvaus tai videokuvaus. Ideana on katsoa yleisesti Eurooppana pidetyn kuvan taakse ja vangita pala - liian usein - unohdettua Eurooppaa. Ensimmäisen palkinnon voittajat saavat nelipäiväisen palkintomatkan Strasbourgiin (Ranskaan), jossa he osallistuvat Euroopan neuvoston yleiskokoukseen 26?30.tammikuuta 2010 raportoidakseen siitä. Toisen ja kolmannen palkinnon voittajat saavat Adobe-ohjelmistopaketin sekä kirjoja.

Kilpailuun voit osallistua 1. joulukuuta 2009 saakka.

Lisätietoja osoitteessa http://www.youthmedia.eu/groups/70
Lähde: Euroopan nuorisoportaali http://europa.eu/youth/


TULE KIRJOITTAMAAN TEATTERIN KÄSIKIRJOITUSTA
Etsitään 16-25-vuotiaita käsikirjoittamaan

Tule kirjoittamaan käsikirjoitusta, joka saa ensi-iltansa Helsingin Kaupunginteatterissa syksyllä 2010!

Etsimme kirjoittamisesta kiinnostuneita nuoria tekemään käsikirjoitusta, josta tehdään esitys Studio Pasilaan elokuussa 2010. Aiempaa kokemusta et tarvitse. Riittää, että olet halukas työskentelemään yhdessä muiden nuorten kanssa - ideoimaan, kirjoittamaan toisten ideoista, muokkaamaan omaa tekstiäsi ja kommentoimaan muiden kirjoituksia.

Kirjoittaminen aloitetaan tammikuun 2010 alussa. Käsikirjoitus valmistuu maaliskuun puolivälissä. Käsikirjoittamista ohjaa teatteri-ilmaisun ohjaaja, kirjailija Emma Puikkonen. Kirjoittaminen tapahtuu verkon välityksellä, lisäksi ryhmä kokoontuu kaksi kertaa Helsingissä.

Keitä etsimme: Olet 16-25v. ja asut Uudellamaalla. Olet työelämään valmistavien opintojesi (ammattikoulu tai amk) loppuvaiheessa tai työelämässä. Sinulla on tietokone ja nettiyhteys, jota voit käyttää säännöllisesti tammi-maaliskuun ajan. Aikaa kirjoittamiselle tarvitset n. 2-4 eripituista kertaa viikossa.

Jos kiinnostuit, lähetä sähköpostilla lyhyt kuvaus itsestäsi sekä siitä, miksi haluat mukaan, 20.11. mennessä (projektituottaja) Eeva Meltiolle: eeva.meltio@metropolia.fi. Mukaan valituille 20 kirjoittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Medios on Etelä-Suomen Lääninhallituksen ja Euroopan Sosiaalirahaston osarahoittama projekti.


HAKU KANSANOPISTOIHIN
Kansanopistoihin kevätkauden opintoihin haku meneillään

Monen kansanopiston tarjonnassa on vuoden mittaisten opintojen lisäksi myös lukukauden kestäviä opetuspaketteja. Niinpä haut tulevan kevään opintoihin ovat juuri meneillään. Lisätiedot: http://www.kansanopistot.fi/opinnot/yleista.html

AVOIN YLIOPISTO
Avoimen yliopiston kevään opintoihin ilmoittautuminen alkaa

Helsingin yliopiston Avoin yliopisto järjestää keväällä 2010 monipuolisia opintoja eri tieteenaloilta. Valittavana on sekä opintokokonaisuuksia että yksittäisiä opintojaksoja.

Kevään opintotarjonnasta löytyy muun muassa psykologian ja viestinnän perusopinnot sekä kieli-, viestintä- ja pedagogiaopintoja.

Koko opintotarjonta on Avoimen verkkopalvelussa. Aiemmin alkaneiden opintokokonaisuuksien keväällä alkaville yksittäisille opintojaksoille voi myös ilmoittautua. Näiden opintojaksojen tietoja voi katsoa kyseisen oppiaineen kohdalta. Lisätietoja: http://www.avoin.helsinki.fi/ajankohtaista/2009/ilmoittautumiset_k10.htm

STUDIA 09
Lukiolaisten, ylioppilaiden ja muiden toisen asteen opiskelijoiden kansainvälinen jatkokoulutus-tapahtuma järjestetään
ke-to 2.-3.12.2009 Helsingin Messukeskuksessa.

Messut ovat avoinna klo 9 - 17

Studia-messuilta löydät kattavimmin kaikki jatko-opiskelun vaihtoehdot yhdellä kertaa kasvokkain:
- kotimaiset korkeakoulut
- ammattikorkeakoulut
- toisen asteen oppilaitoksia
- erikoisoppilaitoksia
- puolustusvoimat
- oppilaitoksia ulkomailla
- välivuosivaihtoehtoja
- palveluja opiskelijoille
- liittoja ja järjestöjä

Tapaat vaihtoehdot kasvokkain, pääset kysymään henkilökohtaisesti ja tekemään vertailuja.

Studiassa saat myös maksutonta opinto-ohjausta ilman ajanvarausta!

Lisätiedot: http://www.finnexpo.fi/exhibition.asp?Id=1764

JrockSuomiGe together!Luonut: JrockSuomiKeskiviikko 16.09.2009 17:15

Syysillat kylmenevät ja ikuinen Kampissa hengailu turruttaa. Perjantaina pitäisi kuitenkin päästä tapaamaan kavereita, ehkä tehdä jotain kivaa yhdessä. Mitä tehdä? Ei hätää, JrockSuomella on ongelmaasi täydellinen ratkaisu.

JrockSuomi yhteistyössä Roihuvuoren nuorisotalon kanssa esittää: Ge together!

Mikä on Ge together?

1. Poitrine-nimisen japanilaisyhtyeen kappale.

2. Japanilaisesta musiikista kiinnostuneille 12-18-vuotiaille nuorille suunnattu, joka perjantai Roihuvuoren nuorisotalolla 18-22.30 kokoontuva kaikille ilmainen miittihengailukerhojuttuasia. Toimintaa ohjaavat JrockSuomen aktiivit.

Tule hengaamaan ja tuo kaverisikin! Ohjelmassa lähes mitä tahansa mitä yhdessä keksitään, mutta ainakin hyvää musiikkia ja mukavaa seuraa. Suunnitteilla mm. fureja, cossausta, blingausta, kokkausta, teemailtoja...

Mitä tämä kaikki sitten maksaa? Ei yhtään mitään!

Ge together kokoontuu 18.9. eteenpäin joka perjantai klo 18-22.30 Roihuvuoren nuorisotalolla (Prinssintie 1, Helsinki). Ensimmäisellä kerralla ideoidaan loppusyksyä ja aloitetaan lähtölaskenta Tsukiconiin, joten be there or be Reita ilman nenärättiä!

Ansio-Kurssi on avoin kaikille 31.5.2010 mennessä 15 vuotta täyttäneille, mutta alle 18-vuotiaille. Ole nopea, sillä paikat varataan hetkessä, kullekin kursille otetaan 22 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Muistathan jutella asiasta myös vanhempiesi kanssa ennen ilmoittautumista. Ansio-kurssi sisältää 10 h työelämän teoriaa ja 12 h käytännön harjoittelua.
Syksyn 2009 ensimmäisen Ansio-kurssin aikataulu:
Teoriaosuus:
Pe 25.9, klo 16.30-19.00
La 26.9, klo 11-16.00
Ma 19.10, klo 16.30-19.00
Teoriaosuus pidetään Nuorisotiedotuskeskus Kompassin tiloissa osoitteessa Malminkatu 28 (Kamppi), 00100 Helsinki
Harjoittelujakso tapahtuu 1.10-18.10 välisenä aikana.

Ilmoittutuminen kurssille tapahtuu ainoastaan internetlomakkeen kautta. Lomake avautuu 1.9. klo 16.30. Aikaisemmin tulleita ilmoittautumisia ei huomioida.

Tiedot seuraavista kursseista tulevat duunisauma-sivuille.

http://www.duunisauma.fi/ilmoittaudu.html
Mistä apua! -vihkosesta saat tietoa helsinkiläisille nuorille tarkoitetuista hoito- ja palvelupaikoista, joista saa tukea, neuvontaa ja ohjausta henkilökohtaisesti tai ryhmissä. Oppaasta löydät auttavat puhelimet, tukikeskukset ja kriisipisteet. Nouda oma maksuton opas Kompassista. Yhteystiedot löydät profiilistamme. Oppaat tiedot myös internetissä www.kompassi.info > apua-opas.
« Uudemmat - Vanhemmat »