IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
4.2.2009
Tilastot
Käyntejä: 1 346
Koko
5 jäsentä
Poikia: 5 (100 %)
Keski-ikä
30,3 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Poikien keski-ikä: 30,3 vuotta
Ylläpitäjä
j00

Jäsenet (5)

Tohelolt3paamkTömi`j00
« Uudemmat - Vanhemmat »

hobittijasu[Ei aihetta]Luonut: hobittijasuTiistai 08.10.2013 01:40

large.jpg
large.jpg

1299297_large_large.jpg

[[sann29.7.2013Luonut: [[sannMaanantai 29.07.2013 06:15

3.jpg
Okei, heips kaikille... oli pakko alkaa kirjottaa ku on tylsää ja ei väsytä vaikka pitäis... No niin, oli iha huippu viikoloppu kun vihdoin oli vaan treeniä ja eikä ollenkaa alkomahoolia. Treenit on sujunu hyvin ja jatkuu kovaa tahtiin. Nyt oon päässy vähän noitten uusien rasvapolttopilsujenkin makuun (Kiitos Fitnesstukku) joita tilasin kun viimekertaset pääsi loppumaan! Tekis tosiaan mieli alkaa bloggaan näitä ajatuksia ja tekemisiä... mutta jotenkin en oo saanu aikaseks.Nyt meen khyllä nukkuun koska kello on paljon ja pitäis taas herätä aikasin salille.... BYE and SWEET DREAMS
awesome-go-hard-hard-lyrics-minaj-Favim.com-116575.jpg
Ajattelin kokeilla hc-vatsatreeniä aina välillä, kun vatsalihakset on niin mahtavassa kunnossa (kuten olkapäätkin), että mikään tavallinen treeni ei enää riitä.
Päätinkin kokeilla karismaattisen Scott Adkinsin suosittelemaa vatsatreenin muotoa.:) Eli sovittiin partnerin kanssa että kun teen vatsarutistuksia matolla, niin hän heittää minua aina kovaa pallolla vatsaan, punnerran ylös ja ojennan sen hänelle ja hän heittää taas. Tämähän saa siis vatsalihakset jännittymään äärimmilleen ja treenistä tulee huipputehokas.:)

NightCrawlerOutcome - High S(c)oreLuonut: NightCrawlerKeskiviikko 25.03.2009 00:18

Kirjoitin aiemmin pyhissä teksteissäni, että mikäli vedän tämän kaiken alle 14 tunnin, onnistuminen on todennäköistä. Lopullinen aikahan oli 14h29min ja joitakin sekunteja.

Ajo 7h 15min
Juoksu 7h
Keskisyke 124 kokonaisuutena
Ajoista 105
Kulutus 7500kcal

Ajoissa ei ollu silleen mitään erikoista paitsi, että perse meinas puutua. Tämän lisäksi mietin, että kuinkahan lähellä maantieajoa tuo oli. Ajot meni suunnitelmien mukaan kevyesti mutta juoksut vedin ihan kunnolla. Ainakin melkein, jonkun verran kovempaa olisin päässyt mutta en uskaltanut. Lisää tuonnempana.

Leikitään, että ajon vastaavuus oli täydellinen. Silloinhan mulla olisi jäänyt 1h30min uintiin. Ja ehkä olisin ehtinyt kaiken. Noihan tuo ei kumminkaan mene, koska rasittavuutta ei ole huomioitu.

Juoksut taas. Osahan meni tietenkin kävellessä. Rupes vituttamaan ihan tosissaan se jatkuva vessassa juokseminen. En tiedä oliko se urheilujuoman syytä. Isot pojat puhu, ettei sitä kannattais tottumattoman vetää. Kiskasin puol litraa ajojen aikana. Sen seurausta tai eli ei, istuin paskalla hyvät 30min tai jotain siihen suuntaan. Tämän lisäksi jouduin tankkaamaan paikallani ja poikkeamaan reitiltä ostoille jne. Turhaa liikkumattomuutta olis siis ainakin tunti. Pakko selvittää mistä tuo paskan lentäminen johtui, siihen kuluu ihan turhaa aikaa.

Olen äärimmäisen saletti siitä, ettei liikkumani matka ollut 42 kilsaa, vaan jotain muuta, ehkä jopa 46km. Selvitän heti pystyessäni paljonko reitti ihan oikeasti oli. Tämän lisäksi mulla oli parin kilon reppu koko matkan. Siihen päälle vielä tankkaukset liikkumatta. Voin siis arvioida, että kunnollisilla huolloilla aikani olisi ollut hyvinkin alle 6h.

Tehot

Vedin ihan tosissani, joskin lujempaakin olisin päässyt. Tankkaaminen paikallaan vitutti mutta liikkuminen lujempaa olisi ollut mahdollista. En viitsinyt vetää rajoilla, koska sieltä täytyi päästä pois omin avuin. Liika hosuminen olisi voinut aiheuttaa liukastumisia... Reppu nyt oli jo ihan oma lukunsa.

Ainoana vitutuksena jäi se, etten koittanut ottaa kunnon loppukiriä aiemmin. Sykkeiden nosto tasolle 170 ja juoksutyylin vaihto aivan lopussa kävi yllättävän helposti. Olis tarvinnut testailla enempi.

Mitä opin?

-Kaikista tärkein treenitavoite on painon pudottaminen 3-7kg. Mä olen vielä aivan liian painava tähän lajiin.
-Peruskuntoa lisää, joskin tuo painon pudottaminen olisi helvetin tärkeää

Äärimmäisen hieno suoritus. Tästä on vähän saatanan hyvä jatkaa.

+Turhaa aikaa paikallaan ainakin tunti
+n. 1,5-2kg reppu
+kokonaisaika
+juoksumatka oli luultavasti pidempi kuin 42km

-Ajojen teho matala.
-Sykkeet nousi jo juoksun alusta alkaen 140-150, loppuvaiheessa n.165

Niin jotta paskaaks tässä, moon nyt ihan varteenotettava Iron Man vuosimallia 2009
Repikää siitä :)
« Uudemmat - Vanhemmat »