IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Urheilu ja liikunta
Perustettu
21.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 6 225 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
541 jäsentä
Tyttöjä: 292 (54 %)
Poikia: 249 (46 %)
Keski-ikä
37,2 vuotta
Otos: 341 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 36,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 38,2 vuotta
Valvojat
laryann, mili-83

Jäsenet (541)

flyingridehillakkasake---a_lin_aRunom81hanskibooiKozzu-88jendaiDeeRaznuFazupalaEbbenK-Terror-SMK-Ga_djaHietsukka
Kovassa flunssassa olen ja puolentoistaviikon päästä odottaisi maraton.
Joku antibioottiresepti pitäisi vissiin hakea ja niitä lääkkeitä sitten popsia jotta varmasti paranee kunnolla maratoniin mennessä ja että ehtii lenkin tai pari heittääkin ensi viikolla.

Viime perjantaina olin vielä elämäni kunnossa ja juoksin tonnilla uuden ennätykseni 3:04:47 min. Lauantaina sitten olin jo kovassa flunssassa ja pyhänä tilanne vaan paheni, kuumetta oli 38,2 C. Tämä viikko ihan lepoa ja ensi viikkoon mennessä täytyisi parantua, muuten voipi maraton epäonnistua.

Eli semmoista herkistelyä se on ollut viime viikot ennen tuota sairastumista. Olen nopeammassa kunnossa kuin koskaan aikaisemmin ja kestävyyttä olen hankkinut 25-30km pituisilla lenkeillä.
Hyvältä siis näyttää, kunhan paranisi riittävän ajoissa.
Olipa tiistai kiireinen päivä.
Pankissa kävin ja ensin pankkineiti oli maksaa isomman veikkausvoittoni edellisen asiakkaan tilille. Huomasin asian heti pankista astuttuani ja kävin sitten heti selvittämässä asian ja nyt pitäisi nekin rahat tulla oikeaan osoitteeseen.:) Pizzat haettiin tiistaina avatusta Lempi-pizzakojusta Elon läheltä ja ne oli kyl aika pettymykset.:( Mun pizza keskinkertainen (aika ohuet täytteet, eikä kovin maukas), mutta Suville ne teki ihan surprise (ylläri) pizzan jossa oli lähes kaikkea mistä mussukka ei tykännyt, eikä se sitä pystynyt syömään.

Suvi tilas Quattron ja saikin sen sijasta pizzan jossa oli kebablihaa, ananasta, aurajuustoa ja jalapenoa, enää oliivit puuttui kauhujen pizzasta. Se nyt opittiin että uusia pizzapaikkoja ei lähdetä enää testaileen, kyl niin pettymys tuo oli ja Halic on se paras pizzaravintola Ylöjärvellä, miksi sitä muualta pizzaa hakemaan.:)
Syötiin sitten mun pizzani puoliksi (pekoni, valkosipuli, kinkku, salami).

Nyt viime aikoina myös huomannut miten paljon ihmiset mokailee joka paikassa, ei aina saa sitä mitä tilaa. Ylöjärven Rauhalantien R-kioskillakin myyjä oli antaa viime viikolla vitosen liikaa takaisin, sama myyjä voi ensi kerralla taas laskuttaa liikaa ostoksista/veikkauksista, mistä sen tietää. Tekisivät lyhyempiä vuoroja (tai pitäisivät enempi taukoja jos vaan voivat pitää), niin pääkin toimis koko työajan eivätkä mokailis noin paljoa.

Illan lopuksi katseltiin vielä MMA- maailmaan sijoittuva adrenaliininkatkuinen vuokraleffa Warrior joka oli ihan hyvä leffa erilleen joutuneista veljeksistä jotka lopulta ottivat mittaa toisistaan teräskehässä, neljä ja puoli tähteä leffalle.:)

Nyt odottelen jääkiekon naisten MM-kisojen ottelua Suomi - USA...
Mussukka ottaa pikkuruiset nokoset ennen sitä.:)

Rintalihas vaikuttaa parantuneen, mutta niin tyhmä en ole että lähtisin heti keskiviikkona salille vetään hc-treenin. Se vamma kun voi uusia, revetä siis uudestaan jos ei ole ihan täysin vielä parantunut, vaan vain tuntuu parantuneen. Urheilematta en kuitenkaan enää kestä, eli loppuviikosta edes lenkille ja vasta aikaisintaan parin viikon päästä sit taas salille. Siihen asti vaan juoksua.

Firestarter13PakkolepoaLuonut: Firestarter13Tiistai 20.03.2012 07:51

Eilen salilla piti tehdä leuanvetoja kapealla myötäotteella ja kyllä se tuossa loukkaantuneessa rintalihaksessa heti niin sattui että pariin jäi.
Vähän tein sitten hauiskääntöjä käsipainoilla ja taljassa.
Mutta ei nyt pysty kunnolla treenaamaan kuin vatsat ja jalat.
Hoitona tuolle rintalihakselle siis kylmägeeliä ja lepoa, kaikki yläkroppaan kohdistuva treeni hetkeksi pois, lukuunottamatta vatsalihaksia, niitä kyl pystyy tekeen.
En olis ikinä uskonut että treenaan rintalihaksia joskus niin kovaa että ne venähtävät (kylläkin vain oikea puoli), pec decissä se taisi mennä. Ja siis lämmitellyt olen aina jonkin aikaa crossarilla ennen varsinaista treeniä.
Nyt enempi juoksulenkkejä seuraavan kahden viikon aikana ja salitreeni vähemmälle.

Viikonloppuna kun tuli uitua kylpylässä, niin taisi vähäinenkin troolaaminen vaan pahentaa sitä, se kun sattui heti rintalihakseen ihan hemmetisti. Ei siis mikään suositeltava liikuntamuoto rintalihaksensa teloneelle.

Oranki_xDUrheiluhullu? :/Luonut: Oranki_xDMaanantai 16.01.2012 10:47

Ei jumalauta mie oon lähössä aamulla yheksältä lenkille!! mulla ois viel mahollisuus nukkua niiiiiin pitkäään mut eiiii!! -___-

NightCrawlerAnother thing comingLuonut: NightCrawlerSunnuntai 17.07.2011 23:41

Nyt sopii vähän keulia tännekin. 3200km ajettu 1.5 jälkeen. Ynnä kaikkea muuta kivaa.

Tällä viikolla on ollu hiukka veto pois, syynä taitaa olla seuraavan lista: viikko 1: 13h, viikko 2: 15h, viikko 3: 17h. Täältä viikolta jää 10,5 tuntiin mutta ei mahda. Kyllä se taas tästä kääntyyn lähtee.

Vielä toukokuun alussa mulla oli siis tavoitteena 7h / vk. Ai mitenniin tullu kehitystä?

Uinti laahaa mutta minkäs sille mahtaa. Onhan tässä vielä melkein kuukaus aikaa EM-kisoihin ja Havajille ei oo kumminkaan asiaa vielä ainakaan neljään vuoteen.

Painokin on jonkun verran tipahtanu mutta ei tarpeeksi. Ensi talvena tarvii poistaa ylimääräinen paino lopullisesti, samoin hoitaa keskivartalo ja puoliero kuntoon.

Tavoiteet 21.8 EM-kisoihin Tampereella:

Kuntoluokka.

Uinti, 4km, = 1h15min
Pyörä, 120km, = 3h 45min (32kmh)
Juoksu, 30km, = 3h 20min (9kmh)

Toiveikkaat tavoitteet mutta ei passaa ottaa liian helppoja tavoitteita. Mikä tahansa alle 9h on hyvä. Niinjoo... viime vuonna olisin saanut samalta matkalta 11h ajan, ettätota :).

Nyttemin treenaaminen hajottaa ja pahasti. Ei huvita perkele pätkääkään. Mutta ei se vissiin ole kisoissakaan sen helpompaa ;)? Ja toisaalta, jos treenatessa taustalla soi tämä, voiko edes valittaa....

http://www.youtube.com/watch?v=CfZBMQoNxJM

Triatlonists of the world united.

NightCrawlerKehitys kehittyy.Luonut: NightCrawlerPerjantai 25.03.2011 06:15

20.3.2011:

42,195km = 4h 20min
Juoksin aamulenkkini kylmemmässä säässä kuin koskaan aiemmin -28 näytti mittari. Siitä huolimatta juoksu kulki hyvin, pk-reipas kiihtyvä 15,6km @ 4:23 min/km avg.
15,6 kilsaa juoksin @ 5:04 min/km 17 asteen pakkasessa näin heti aamutuimaan, hyvin piristi ja herätti.:)
Hiukan jäätyneen oloinen olin lenkin jälkeen, vaikka hyvin pukeutunut olinkin, mm. jaloissa pitkät villahousut trikoiden alla ja nilkkojen suojina vielä gaiterit.
Just lenkiltä tulleena 17 asteen pakkasesta.

Jäätynyt mies alkaa sulamaan pikku hiljaa.
Punaposkinen kestävyysurheilija.
Rati riti ralla tuli talvi halla.
Juoksin 15,6 kilsan lenkin ihan hemmetin kylmässä, lumen ja jään valtakunnassa.
Pakkasta tuolla oli 15 astetta ja olen kylmemmässäkin juossut, mutta tuuli sai tuon tuntumaan yli kahdenkymmenen asteen pakkaselta.
Jopa vehkeeni ja kassit jäätyivät ja paleltuivat pahasti, kyllä niin kylmä tuolla oli.
On tää Suomi yks hemmetin Siperia.:(
15,6km @ 4:58 min/km avg.
Sunnuntain lenkin jouduin juoksemaan hyvin kylmissä olosuhteissa.
Pakkasta oli peräti -19 astetta.
Lunta sateli välillä hiljalleen ja muutama koiran ulkoiluttaja tuli vastaan, muita juoksijoita ei näkynyt.
Koska pakkasta oli noinkin paljon, niin alunperin tarkoitukseni oli juosta ihan tuntemusten mukaan, jos kilsan tai parin jälkeen tuntuisi pahalta, niin palaisin takaisin jo silloin.
Juoksu kuitenkin tuntui hyvältä ja juoksin normilenkkini ja lenkki meni hyvin tuntemusten osalta.:)
En juuri tuntenut kipua polvissa, säärissä tai nilkoissa, paikoissa jotka ovat aiemmin pakkasilla kipuloineet.
15,6 km @ 4:25 min/km.

En koskaan ole juossut lenkkiä noin kylmässä aiemmin.
Mieluummin vaikka +30 lämmintä lenkin aikana kuin -19 astetta pakkasta.