IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
19.6.2005
Tilastot
Käyntejä: 5294 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
149 jäsentä
Tyttöjä: 125 (84 %)
Poikia: 24 (16 %)
Keski-ikä
33,8 vuotta
Otos: 85 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,7 vuotta

Jäsenet (149)

minnämö-Ninjizu^MaKu^M_I_Ahevari_92MargueMirtsukkaTibelletominikMyryInkaliiHalfWereWolf_eMiLiaJoSeFiN_iworywumacebo
« Uudemmat -

vihlo-otusei vitsi mitä elukoita!Luonut: vihlo-otusSunnuntai 22.09.2013 03:12

tumblr_mjk5s1b0Z61rxyvj1o2_400.gif
tumblr_mjk5s1b0Z61rxyvj1o1_r1_400.gif

ToffoliinaeläinystävätLuonut: ToffoliinaTorstai 18.07.2013 03:00

"ELÄINYSTÄVÄT HUOMIO!
Lappeenrannan eläinkoti Pesä tarvitsee nyt kaikkien apua. Eläinkodille on ilmoitettu, että heidän tilansa on tyhjennettävä syyskuun ensimmäiseen päivään mennessä, eikä uusia tiloja ole vieläkään löytynyt. Kaikki eläimet, jotka eivät saa kotia tai sijaiskotia annettuun päivään mennessä joutuvat piikille Asiaa pahentaa se, että Pesän verkkosivut ovat olleet jumissa jo usean viikon, joten uusia eläimiä ei ole saatu sivuille lisättyä.
Kotia etsii monen monta kissaa, myös pieniä pentuja. Jos olet kiinnostunut auttamaan jotain näistä eläimistä, ota yhteyttä Pirjoon 0400183118. Auttaa voit myös JAKAMALLA tätä ilmoitusta eteenpäin. Pidetään yhdessä huoli ettei yksikään eläin joudu piikille tämän muuton yhteydessä!"

Toi on siis facebookista kopioitu, mutta kommenteissa oli kirjoitettu "Korjataan sen verran että eivät lopetuta terveitä eläimiä"

Mutta silti apua tarvitaan!

IAMHATED142Luonut: IAMHATEDTiistai 23.04.2013 23:05

embåALLEKIRJOTTAKAA!!!Luonut: embåTiistai 23.04.2013 03:51

Enter link URL

TÄMMÖNEN EI SAA PÄÄSTÄ LÄPI !!

M_I_A1.Luonut: M_I_ATiistai 29.01.2013 19:27

Day one - Kuva ehdottomasta unelma-ammatistasi

Haluaisin olla eläintenpelastaja ♥ koska eläimet on niin lähellä sydäntäni ettei sitä voi edes kuvailla. Ja sitä vaan että kuka pystyy satuttamaan eläintä tahalleen niin hän ei omista tunteita, en vaan pysty ymmärtämään että sellaisella ihmisellä joka pystyy katsomaan kärsivää eläintä kun sitä itse satuttaa niin ei sellaisella voi olla tunteita.

Day two - Kuva harrastuksestasi tai jostain mitä tykkäät muuten vain tehdä

Day three - Kuva elokuvasta joka sai sinut itkemään

Day four - Kuva lempikirjastasi

Day five - Kuva siitä, mitä pienenä halusit aina olla

Day six - Kuva parhaasta artistista/bändistä, jonka tiedät

Day seven - Kuva jostain, mitä haluaisit tehdä ennen kuolemaasi

Day eight - Kuva jostain, mitä pelkäät

Day nine - Kuva illasta, jota et ikinä unohda

Day ten - Kuva jostakin hius- tai vaatetyylistä, jonka haluaisit toteuttaa

Day eleven - Kuva lempiruuastasi

Day twelve - Kuva siitä, miltä ulkona näyttää siihen vuodenaikaan, jona olet syntynyt

Day thirteen - Kuva siitä, miltä näytit kolmetoistavuotiaana

Day fourteen - Kuva siitä mitä teet yleensä viikonloppuisin

Day fifteen - Mikätahansa sinun mielestä maininnan arvoinen kuva

Day sixteen - Kuva joka kertoo ajatusmaailmastasi

Day seventeen - Kuva TV-ohjelmasta jota et voi sietää

Day eighteen - Kuva unelmatalostasi

Day nineteen - Kuva lempieläimestäsi

Day twenty - Kuva jostakin jonne haluaisit matkustaa

Day twenty-one - Kuva itsestäsi enemmän kuin 10 vuotta sitten

Day twenty-two - Kuva henkilöstä jota ihailet

Day twenty-three - Kuva siitä, miltä haluaisit näyttää

Day twenty-four - Mikä tahansa mielestäsi hauska tai outo kuva

Day twenty-five - Kuva joka edustaa mielipidettäsi nykymaailmasta

Day twenty-six - Kuva paikasta jonne et ikinä haluaisi joutua

Day twenty-seven - Kuva siitä mitä olet puuhaillut tänään

Day twenty-eight - Kuva siitä miltä sinusta tuntuu juuri nyt

Day twenty-nine - Kuva jostakin mukavasta tunteesta tai muusta asiasta

Day thirty - Kuva sisaruksestasi

Day thirty-one - Kuva sinusta
OTSIKKO ON TARKOITUKSELLA PROVOSOIVA.

Tämä aihe on ollut tapetilla ennenkin. Sen nimi on PETA:n järjettömät tempaukset. En kiistä etteikö PETA:lla olisi toisinaan ihan hyviäkin pointteja ja järkeviä tempauksia mutta sitten nämä todella kyseenalaiset ja älyttömät kampanjat. Ne syövät koko eläintensuojelun uskottavuutta ja saavat kaiken eläinten oikeuksien puolesta tapahtuvan toiminnan vaikuttamaan enemmän tai vähemmän naurettavalta. Linkkaan tähän nyt muutaman esimerkin.

http://features.peta.org/mario-kills-tanooki/
mariokills.jpg
Oikeasti? Mario tappaa tanookit? Puku on vain puku ja videopelistä on vaikea veikata että onko kyseessä "oikea" turkis vai keinotekoinen fursuit. Eikä sillä oikeastaan ole edes väliä koska se on vain pikseliä. Sen tekoon ei ole kärsinyt yksikään eläin. Silti PETA riehaantui asiasta samalla kun järjestön vapaaehtoistyöntekijät hyppivät ketuiksi pukeutuneina kaduilla.
petalead-350x300.jpg
Antaako tämä nyt kuvan että ketuilta on ok leikata korvat irti ja pukeutua niihin? PETA:n logiikalla kyllä. Sehän NÄYTTÄÄ siltä.


http://features.peta.org/pokemon-black-and-white-parody/
Pokemon-PETA-600x300.jpeg
Pokémon liberation army? On totta että on lievästi kyseenalaista näyttää lapsille piirrettyä missä on isossa osassa järjestäytynyt tappelukulttuuri. Kyseisessä animessa, mangassa ja peleissä kaiken pohjana on kuitenkin ihmisten ja pokémonien välinen ystävyys, luottamus ja välittäminen. Tämä kaikki on kokonaan sivuutettu tässä kamppanjassa. Lisäksi herää kysymys että miksi ELÄINTENSUOJELUYHDISTYS haaskaa resursseja tämän asian ruotimiseen. Tiettävästi pokémonin katsominen ei ole mitenkään yllyttänyt lapsia pakottamaan lemmikkejään taistelemaan keskenään. Kyseessä on vain anime/manga/pelisarja. Kyse on yhä pikseleistä eikä ketään ole vahingoitettu.


http://www.peta.org/b/thepetafiles/archive/tags/Pet+Shop+Boys/default.aspx

Näin. PETA toivoi Pet shop boysin vaihtavan nimensä Rescue shelter boysiksi. Koska tällähän olisi niiiiin suuri merkitys kaikkeen. No, ei ollut. Nimi pysyi ennallaan ja eläimet jatkavat kärsimistään sen vuoksi... Vai?

PETA on useasti joutunut jopa naurunalaisiksi näiden kampanjoiden takia. Se mikä tekee asiasta entistä huonomman ovat ihmisten mielleyhtymät. PETA on maailman suurin eläintensuojelujärjestö. Tämä aiheuttaa sen että jos joku sanoo 'eläintensuojelu' tai 'eläinten oikeudet' tulee mieleen heti PETA. Ja nämä runsaasti julkisuutta saaneet tempaukset. Minä ainakin haluaisin voida sanoa kannattavani turkistarhauksen kieltämistä ilman että minut leimataan hörhöksi jonka mielestä Supermario-pelit on kiellettävä.

Eläinrääkkäyksen loppuminen on ihailtava päämäärä. Tarkoitus vain ei aina pyhitä keinoja.

Lopuksi vielä yksi kuva. Sen tietojen todenperäisyyteen en ole ehtinyt perehtyä joten jätän sen vain tähän ilman ihmeempiä kommentteja. rkzV2.png

EDIT

Unohdin vielä mainita että onko hyvä juttu asettaa veristen kampanjoiden kohteeksi lapsia? Pokémonin lisäksi sama ongelma pätee mm. näihin:
peta.jpgmommykills.jpg

Näitä lehtiä jaettiin kaupungilla lapsille joiden äidillä oli turkis päällä. Esimerkkinä, Mommy kills animals- lehden sisäsivuilla oli valokuvia nyljetyistä eläimistä. Ne kuvat eivät kuulu lapsille. Ne kuuluvat juurikin niille jotka oikeasti turkiksia käyttävät, ja niille jotka niitä tekevät. Jonkun lapsen traumatisoiminen siinä toivossa että turkisten käyttö lopetettaisiin on hyvin kyseenalainen toimintatapa.

beaverpieLuonut: beaverpieLauantai 04.08.2012 01:53

R.I.P. Oliver ~ Alias muikkuOlli.
Tässäpä kirjoitan pienen muistelman tästä upeasta katista & siitä miten se päätyi meidän perheemme jäseneksi. Tätä stooria on kysellyt muutama ihminen vuosien varrella & kirjoitan sen nyt tänne. (tätä tuskin kukaan lukee) mutta suurimmaksi osaksi omaksi ilokseni tätä kirjoittelen & toivon että tästä on teillekkin jonkinnäköistä iloa :3


Oli Syksy, vuonna 2005 Ja ilma oli kolea, olimme siskojeni kanssa ulkona viettämässä aikaa leikkien & hiekkakakkuja kyhäten. Isämme oli kantanut verkkonsa ulos, hän oli juuri tullut verkoilta. Hän heitteli kaloja maahan, putsaili siinä rauhassa verkkojaan ja kyhäili pöytää missä voisi perata nämä muikut sunmuut kalaset. Noh, isosiskoni huomasi ensimmäiseksi tämän pikkuisen vieraan, hirvittävän laihan vitivalkoisen kissan, jolla oli kirkkaanvihreät silmät. Hän käski meitä olemaan hiljaa & jäimme kaikki tuijottamaan tätä niin ''mielenkiintoista'' näkyä. Kissaa syömässä kalaa. :D Jokin kuitenkin tässä kissassa oli erilaista, meidän mielestämme. Seoli salaperäinen, ja erikoinen. Mietimme mistä ihmeestä seon voinut meidän pihaamme eksyä. Kyselimme parilta lähinaapuriltakin, muttei kukaan tunnistanut kissaa omakseen.


Tämä kisuhan ei päästänyt ketään lähelleen, pelkäsi ihmisiä, eikä luottanut keheenkään. Muutaman kerran se näytti jopa piestyltä ja pahoinpidellyltä. yritimme parhaamme mukaan rakentaa luottamusta kissan kanssa noin pari kuukautta & lopulta se suuren uurastuksen jälkeen antoi meidän silittää sitä. Se tunne oli jotain mahtavaa, etenkin niin pienien ihmisten näkökannalta. Noh, kissa ei kuitenkaan antanut lähellekkään aina koskea, ja se tuli aina istuskelemaan meidän leikkimökkimme lähistölle ja ikäänkuin ''vahti'' leikkejämme, muttei itse halunnut osallistua. :D

Puolisen vuotta tämä kissa meillä vietti, ennenkuin kukaan myönsi sitä omakseen. Sitten, parinkilometrin päästä tuli pariskunta ilmoittamaan kissan omakseen, mutta heidän sydämensä heltyivät, kun näkivät kuinka kiintynyt kissa oli meihin. Se oikein pyrki syliin ja kiehnäsi kaikkien lahkeissa. He vielä oikein ihmettelivät miten olimme kissan luottamuksen voittaneet, sillä se ei ollut ikinä antanut heidänkään koskea itseensä. Naureskellen totesimme syyksi 'muikut' Joten, saimme siis kissan omaksemme, ja voi sitä riemunpäivää, seon varmasti yksi parhaimpia lapsuusmuistojamme.

Nimesimme sen Oliveriksi, mutta kutsuimme sitä aina Muikkuolliksi, koska se oli erityisen mieltynyt muikkuihin. Eipä se melkein muuta olisi syönytkään.


Yleinsä aina pimeinä talviaamuina, kun lähdin ala-aste ikäisenä kävelemään bussipysäkille, (ja pelkäsin pimeää )- Oliver lähti saattamaan minua. Melkein joka aamu se odotti minua ulko-oven lähistöllä ja lähti kipittämään vierelläni naukuen iloisesti. Välillä se ei jaksanut kävellä ja naukui erittäin turhautuneena, kun en välillä suostunut sitä kantamaan koko matkaa. (siitä oli tullut suhteellisen pullava) Yleinsä lauleskelin matkalla pysäkille ja oliver käänteli päätään ja naukui mukana. Varmaan yritti vaan huutaa ''tuki turpas, sulla ei ole sävelkorvaa'' :D Mutta siinä se istui kanssani pysäkillä & odotteli bussia kanssani. Ja kun bussi tuli, oliver lähti juoksemaan kotiin häntä pystyssä. Kaikki bussin etupenkeillä istuvat ihastelivat kissan valkoista väriä ja olivat kovin hurmaantuneita sen uskollisuudesta saattaa minut pysäkille miltei jokapäivä.

Vuosien varrella muutimme lapsuudenkodista pois ja oliver jäi isäni kanssa asumaan Valkealaan. Kävin siellä aina vain harvemmin ja harvemmin. Mutta ainakun sinnepäin eksyin, ovella oli naukuva kissa vastassa. Se oli kaikkien ystävä & jokaisen naapurin vakiohiirienmetsästäjä.

Oliver oli kaksi viikkoa kadoksissa, kun se eilen löydettiin erään naapurimme ladon takaa, se oli syönyt rotanmyrkkyä.
Suurella surulla tätä kirjoitan, mutta aivan mielettömän upeita muistoja oli sen kissan kanssa, tässä ei ole lähellekkään kaikki. Ikävä on kova. Lepää rauhassa- ♥
R.I.P Oliver ♥
Lepää rauhassa söpöläinen ♥

BÄTMÄN`HUOM.Luonut: BÄTMÄN`Perjantai 28.10.2011 02:28

http://uk.pedigree.com/pedigreeadoptiondrive/

ja kaikki vie nyt koiran virtuaali kävelylle neljän nettisivun läpi, leikkii koiran kans painamalla yhtä nappia ja lahjottaa samalla punnan brittien kodittomille koirille!

ps. itsehän omistan Espanjasta adoptoidun katukoiran.

TUNTURI_SOPULIwuuui <3Luonut: TUNTURI_SOPULIKeskiviikko 07.09.2011 19:39voiku ihana otus <333 se on Unikeko eläin <333333 haluun kans tommosen <3333333333333333333333
http://fi.wikipedia.org/wiki/Unikeko

paavo11Sinulla on valtaLuonut: paavo11Sunnuntai 05.06.2011 23:16

käykää katsomassa kuvaini ja arvostelkaa kehukaa haukkukaa koska te hyvät ihmiset olette palaute kanava ja vain teidän avulanne pystyn kehitymään eteen päin valokuvaajana

olenko hyvä valokuvaja?Sunnuntai 03.04.2011 13:08, 77 vastaajaa

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.


paavo11« Uudemmat -