IRC-Galleria

Aki_H

Aki_H

- En ikinä ennen ole näin paljon.

Uusimmat blogimerkinnät

LomallaSunnuntai 21.12.2008 20:40

Ivalon baareissa on kummallinen tunnelma. Kaksikymppiset ja kuusikymppiset istuvat keskenaan sulassa sovussa, eikä kukaan pidä tilannetta mitenkään omituisena. Taustalla pauhaa paikasta riippumatta karaoke. Biisit ovat samat ja esitytksetkin samantasoisia. Ainoastaan juontaja on joka paikassa eri. Kulhtahipussa on nainen ja Lapintuvassa nahkaliivinen mies. Jussi lauloi perjantaina Harva meistä on rautaa -kappaleen niin voimallisesti, että minäkin riehaannuin laulamaan. Listojen valikoima oli melko rajallinen. Päädyin suloisessa nousuhumalassa laulamaan Hectorin Mandoliinimiehen. Esitys kuulosti karmealta jopa omiin korviini. Onneksi karaoke on äärimmäisen demokraattinen laji, jota kaikki saavat harrastaa. Koko shown pelasti se, että nahkaliivinen karaokeisäntä muisti nimeni väärin. Kiitos, Juha, hän karjui surkean esitykseni päätteeksi.

Eilen saunoimme alasti Epin ja Markon rakentamassa liikkuvassa saunassa. Siellä sai hyvät löylyt. Välillä piti juosta paljan jaloin talolle hakemaan kaikessa kiireessä unohtunut pyyhe. Ohessa on kuva poikien saunasta. Kuva on viime kesältä, jolloin sauna oli juuri valmistunut. Alastomista saunojista ei valitettavasti ole kuvia, sillä pokkarikamerani paristot olivat loppu.

Nyt on kolme yötä jouluun. Viisi yötä ja loma loppuu. Kaikki jouluostokset on tehty, joten nyt vain odotellaan. Välillä ei ole muuta tekemistä kuin katsoa SUB Junioria, jossa Ti-Ti Nallesta tuttu Riitta leipoo lasten kanssa pipareita.

Epi opetti minulle perjantaina uuden käsitteen: ”reisihotelli”. Reisihotelli on hankittava silloin, kun on vaikkapa vieraassa kaupungissa juhlimassa ilman etukäteen varattua yöpaikkaa. On siis iskettävä baarista nainen, jonka luona voi punkata. Reisihotelli maksaa yleensä vain parin kaljan ja taksikyydin verran. Me emme tarvinneet perjantaina reisihotellia, sillä Marko kuljetti autolla kaikki humalaiset juhlijat koteihinsa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.