IRC-Galleria

AnSu__A

AnSu__A

ikävöi niin että sydän särkyy.

TALVI tarinoitaPerjantai 26.01.2007 00:22

Harmittaa.. jotenkin tuntuu että sitä on taas ihan pönttö. Ihan tosi. Vaikka miten yrittää tehdä parhaansa ja vielä olla oikeasti hyvä monelle ihmiselle niin ei se vaan sitten menekään niin. Se on se meikäläisen perisynti, yrittää aina parhaansa ja ottaa vielä liian monta ihmistä huomioon.. Joku voisi ajatella että no eipä muusta keksinyt valittaa, mutta näin on näreet tässä seurakunnassa. Musta tuntuu välilä etten vaan osaa näyttää aika monellekaan ihmiselle miten paljon niistä tykkään, ja kuinka paljon välitän ja mietin mitä niille kuuluu. Mutta niinkuin joku viisas joskus sanoi, "ei miettimistä lasketa, kun sitä ei kukaan kuitenkaan tiedä tai näe". Tottahan se on.
Koulumotivaatiota on taas saanut hakea kissojen ja koirien kanssa.. kauheaa miettiä joka aamu herätessään että olispa tää päivä jo ohi tai että miksi pitää nousta ylös?? Kai se on jokaisella joskus niin ja onneksi aika moni muukin on kertonut ajattelevansa samalla tavalla tällä hetkellä.
Ihanaa kuitenkin on se, että on vihdoin talvi! On ollut vilpittömästi mukavaa laittaa paljon päälle ja lähteä tallustelemaan kouluun aamu seitsemän jälkeen. Hieno sää näkyy jatkuvan myös viikonloppuna ja ensi viikolla! Siitä aion nauttia.

Kiitos taas kerran että sain kirjoittaa, on joku paikka jonne vaan hölöttää omia typeryyksiään!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.