IRC-Galleria

Armand

Armand

uusi vuosi on tuloillaan.

Selaa blogimerkintöjä

True Crime - Streets of LATorstai 02.09.2010 08:26

Peli: True Crime - Streets of LA

Alusta: PC

Laitevaatimus: 2003 hankittu kone tai jopa hiukan vanhempi.

Testikone: Toimii.

Peliarkistoni "helmiä" kaivellessa löysin.

Jaa-a tämä oli näitä tapauksia jotka yrittävät olla gta jollakin tapaa. Onnistunmatta siinä lainkaan, tai enintäänkin keskinkertaisesti.

Pelaaja ohjastaa tarkoin mallinnettun enkelten kaupungin kaduilla aasialaislähtoistä kyttää. Päähenkilö onkin tapaus sinänsä, hän yrittää kovasti olla likainen harry mutta uskottavuus puuttuu tyystin. Ylipäänsä koko peliltä ja sen suomalta kyttäleikiltä puuttuu munat.

Juoni menettelee, mutta ei tarjoa paljon muuta kuin sitä samaa mitä on telkkarin lukuisissa poliisisaippuasarjoissa nähty.

Pelin pelailee läpi yhdessä illassa ja jos jostakin kumman syystä tahtoo tätä "nautintoa" pitkittää. Niin voit satunnaisilla pidätyskeikoilla ja muilla vielä edellisiäkin mielenkiinnottomilla tehtävillä pelata peliä vaikka loputtomiin.

Peli on aikalaiseksi hyvin ruma ja kömpelö. Autoilu on kummaa puikkelehtimista, ampuminen ja tappelu pelkkää nappien räimimistä ja hiiviskely hmmm sitä ei tervitse edes mainita. Kaikkea tätä epähelpottamaan on ympätty kamera joka jättää viholaiset ruudun ulkopuolelle, ekä sitä voi joka tilanteessa vapaasti pyörittää.

Hyvänä ominaisuutena mainittakono että hyvä/paha poliisimittari oli oivallinen keksintö, mutta mitä väliä silläkään on listiikö muutaman sivullisen vaiko pukee päälleen partiopojan puvuvn.

Peli myös kaatuili muutamaan otteeseen ja välillä äänet sekoilivat oikein urakalla.

Tämä on yksinkertaisesti sellainen peli jonka mikään osa-alue ei oikein toimi kunnolla. Tai no mukana on ihan hyvät ääninäytteliät (tosielämässäkin ansioituneet sellaiset), kelvolliset musiikit ja LA on mallinnettu aika tarkalleen just niinko pitää tosin pelin rumuus ei anna sille oikeutta.

En oikein suosittele tätä kellekkään, nopeuspelaaja on muutamassa tunnissa pelannut tekeleen läpi ja tunnelmapelaajalle ei tarjota oikein mitään. No toki tätä voi pelailla mutta ei sillä mitään tarjottavaa ole.

Ai niin seuraavaksi pitäisi pelata True Crime New york, odotukset eivät ole kovin korkealla, saa nähdä miten käy.

Hyvää:
paha/hyvä kyttämittari.
musiikit.
kaupunki.
ääninäyttelijät.

Huonoa:
Epäonnistunut gta joka ei kiinnosta ketään
kaikilta osa-alueiltaan keskinkertainen

Yleisarvosana: 2/10 (asteikolla 1-10)

kirjoittamani arvostelu perustuu omaan mielipiteeseeni, ja kahdenkymmenen vuoden pelikokemukseen.

Armand

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.