IRC-Galleria

Armand

Armand

uusi vuosi on tuloillaan.

Selaa blogimerkintöjä

25 to LifeLauantai 11.09.2010 05:23

Peli: 25 to Life

Alusta: PC

Laitevaatimus: pleikkari kakkosen tasoa.

Testikone: todellakin.

Järkyttävää mihin ihminen voi tuhlata 7 euroa.

Gangsterileikki joka loppuu lyhyeen, pelasin peliä noin kaksi tuntia ja sen jälkeen tuli bugi jota ei voinut kiertää, ylittää. alittaa. Mutta ei siinä mitään, kun vilkaisin pelin läpipeluuohjeita olin jo melkein pelannut pelin kokonaan läpi. Parin kentän päästä olisin ollut the endissä. Eli käytännössä noin puoli tuntia lisää peliaikaa. Herääkin kysymys että mistä v*tusta tässäkin tapauksessa pitää maksaa.

Tarina on tasaisenpaksua mustan slummin huttua, jota pätkitään väliin mustan slummin poliisipätkillä. Käytännössä lättäjalkana tai rikollisena pelaaminen ei eroa millään tavalla. Pääasia että juokset kentät läpi ja tapat kaiken joka liikkuu. Nämä liikkuvat maalitaulut ovatkin sitten ihan oma juttunsa, jokainen vihollinen himoitsee luotia otsaan ja juoksee suu vaahdossa kohti sankaria/antisankaria.

Peli on ilmeisesti alunperin suunniteltu pleikkari 2selle ja sen huomaa kaikesta. Palikkagrafiikka, pc:eelle sopimaton valikko, ohjattavuus tosin on yllättävänkin hyvä vaikka sankarini liikehdintä vaikuttaa terminaattorin slummiversiolta.

Kenttäsuunnittelussa ei ole hirveitä mietitty, pääasia että on rata jolla juosta ja ammuskella. Aseet menettelevät, tosin ne ovat jokainen aika samasta puusta veistettyjä. Äänet eivät vakuuta, tosin ääninäyttelt kuulostaa uskottavalta katujen kasvattien suuhun. Hyvää räppiä soi taustalla, mutta sehän ei ole uutta tämän kaltaisissa peleissä.

Hyvänä puolena kai voi mainita että olen ainoa henkilö joka on suomessa tehnyt tästä pelistä nettiarvion, tai ainakaan en huomannut nettiä selatessani sellaista ennen tehdyn. Tosin en ihmettele miksi tämä tapaus on jäänyt vähälle huomiolle.

Kokonnaisuutena täysin älyvapaa ja järkyttävän lyhyt peli joka voisi olla ilmaisjakelu, ei myyntihintainen kauppatavara. En suosittele edes aovokuolleille...

Hyvää:
räp (sitä samaa ko aina)
ehkä yksi huonoimpia ikinä pelaamiani pelejä (saavutus sekin)

Huonoa:
ruma
totaalisen lyhyt
aivovapaa räpellys
mistä tässä maksetaan

Yleisarvosana: 1/10 (asteikolla 1-10)

Kirjoittamani arvostelu perustuu omaan mielipiteeseeni, ja kahdenkymmenen vuoden pelikokemukseen.

Armand

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.