IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -
Kanssaihmiset, jotka ette ole viihtyneet kanssani viime aikoina: kuunnelkaa tätä musiikkia tuottavaa poppoota! Vuoden tai pari veljeni ehti kuunnella ja kehua, mutta kuulin ainoastaan mörinää. Lopulta se vaati vain tämän yhden uuden biisin, joka iski sekunnissa ja sai tajuamaan muutakin tuotantoa. Ihmettelen nyt, mitä on se mörinä, jonka läpi en pystynyt kuulemaan mitään muuta. Niin kutsuttuna progressiivisena bändinä myöskään heidän musiikkinsa ei ole tyyliuskollista - ja niin vain laulaja kuulostaa aina hyvältä ja saa kaiken lisäksi hommansa kuulostamaan helpolta. Aivan uskomaton tyyppi!

--

Voi minun hienoa siitos- ja periyttäjätammaani. Sternbergs Lady Lee sai viime vuonna tarkastuksessa uskomattoman pistekeskiarvon ja on nyt stated premium candidate mare. Tämän lisäksi se on ollut Bayerin alueella kaikkien rotujen yli 340 tarkastetusta tammasta paras! Toivottavasti meidän Amis loistaa yhtä hienosti tänä vuonna.

--

Rento on joutunut täysin paitsioon. Vuodenvaihteen jälkeen ja mahdollisen Intian-matkan aiheuttaman seesteisyyden takia olen olehuonevierailuni rajoittanut lähinnä viikonloppuihin. Huolestuttavaa. Olenko tulossa vanhaksi? Note this: paheellinen, syntinen ja ennen kaikkea viihteellinen elämä jatkuu kuitenkin.

--

Pohdinnassa on IRC-Gallerian hylkääminen. Olen niin suuntautunut Facebookin puolelle, etten osaa täällä tehdä enää mitään. Laiskuus haittaa toimintaa. Siellä se on jo Facebookissa, ei kai sitä tarvi enää muualle latailla. Nyt puhutaan tietenkin pääasiassa valokuvista. Niitä valokuviakin tulee mielinmäärin koko ajan lisää, kun en malta tuota uutta kameraani Canonin EOS 450D:tä jättää rauhaan ollenkaan.

En vaan malttaisi jättää näitä kaikki päiväkirjamerkintöjä vain omiin tiedostoihin piiloon. Pitäisikö ne siirtää siis mukana johonkin uuteen blogiin?

--

Yawn.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.