IRC-Galleria

Bisho

Bisho

ihmettelee tavaran paljoutta!

Ilman ystäviä näkymätön!!Maanantai 30.10.2006 23:40

Joku on varmasti heti sanoo kun kirjoitan tämän, ettei kukaan voi olla näkymätön, hän oikeassa mutta kuitenkin väärässä.

Kun olin ala-asteella yhdessä vaiheessa minun kaikkein suurin toive oli se, että voisin olla näkymätön. Aivan kuten Muumeissa näkymätön lapsi ja vielä ilman sitä kulkusta. Olin liiankin huomion keskipiste ja nyt en puhu mistää suosionsa huipulla olevasta pikku-pojasta. Puhun pojasta jota kiusattiin. Muutenkaan elämäni ei sujunut sillon yhtään. Kaikki se mikä pystyi menemään pieleen meni pieleen. Sillon toivoin, että löytäisin metsästä noita-akan, joka muutttaisi minut näkymättömäksi.

Koskaan en löytänyt sitä noita-akkaa joka olisi muuttanut minut näkymättömäksi tai niin ainekin luulen, mutta jotain kuitenki tapahtui.

Sen jälkeen kun ongelmat ala-asteella katosi olen huomannu kun ongelmat mitkä liittyy ulkonäkööni, itsetuntooni ja ihmissuhde asioihin tulevat samaan aikaan päälle minusta tulee näkymätön. Näkymätön ainekin omasta mielestäni.

Tiedän kun järjellä ajattelen ettei kukaan voi olla täysin näkymätön, mutta tunteet tekevät siitä nii aidon tuntuisen asian. Voin kävellä kadulla eikä kukaan näe minua. Voin tuijottaa mitä ihmiset tekevät eivätkä he huomaa minua olenkaan.

Kuinka siis nämä asiat saavat minusta näkymättömän. Olen joskus kärsinyt todella huonosta itsetunnosta ja nyt ku se on hyvä huomaan kuinka helposti ihmiset vaa näkevät sinun ulkokuoresi, eivät sitä mikä on sisälläpäin. BANG. Ja ulkoinen olemus voi olla poissa. Itsentuntoni on ohuen ohut. Joko sitä on tai sitä ei ole yhtään. Miten minulla muuten menee vaikuttaa siihen. Sitten ihmissuhteet. En ole koskaan pystynyt luomaan mitään pysyvää suhdetta. Epämääräisiä ihmisuhteita vaan. Monesti epäilen onko minusta edes muuhun. Silti minä toivon olevani isä ja aviomies joskus.

Sillon ala-asteella minulla ei ollut edes ystäviä siksi näkymättömyys oli paras vaihtoehto. Näkyään kun minulla on ystävät he näkevät minun sisääni sen mitä minussa on sisällä, kannustat ja ymmärrätävät antaa tukea ja kannustaa. Ja vaikka muuttuisin näkymättömäksi ystäväni näkisivät minut. Ystävät myös estävät monesti minut muuttumasti näkymättömäksi, mutta he eivät onnistuneet siinä nyt, mutta onneksi ystävät myös saavat minut takaisin näkyväksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.