IRC-Galleria

Bisho

Bisho

ihmettelee tavaran paljoutta!
Kun mietin sitä, että millainen ihiminen on minulle hyvä ystävä tai hyvä kaveri minulle tulee mieleen seuraavia asioita. Hän on luotettava, hänen seurassaan on helppo ja mukava olla, voi olla oma itsensäsä eikä tarvitse esittää tälle ihmiselle mitään mitä ei ole, hän kuuntelee kun tarvitsee kuuntelijaa, hän neuvoo, hän tukee, halaa kun sitä kaipaa, potkii persuksille kun en saa elämässä mitään aikaa, ihminen jonka kanssa voi viettää laatuaikaa ja tekee kanssini asoita.

Mitä asioita sitten kavereiden ja ystävien kanssa tehdään. Mennään kahville, shoppailaan, käydään leffassa, mennään baariin, käydään kävelemässä, ollaan rannalla, käydään kävelemässä, käydään jäätelöllä ja vaikka mitä muuta. Mutta mitä kaikkea voi sisältää tähän muuhun.

Voiko kaverit nukkua samassa sängyssä tai jopa mennä siitä pitemmälle. Eli voiko kaverin/ystävän kanssa tehdä intiimejä asioita kuten suudella ja jopa harrastaa ystävän tai kaverin kanssa kanssa seksiä. Tottakai asiaan vaikuttaa se onko ystävät tai kaverit samaa tai eri sukupuolta ja seksuaalinen suuntauskin vaikuttaa asiaan. Mutta todellakin voiko ystävän tai kaverin kanssa harrastaa seksiä?!?

Monesti olen miettinyt tätä kysymystä elämässäni, koska olen ollut tilanteissa jossa on pitänyt tehdä päätöksiä juuri tämän asian tiimoilta. Olisi helppoa jos vastaus olisi joko kyllä tai ei, mutta kun elämä ei ole helppo, eikä varsinkaan tämä asia ole niitä kaikkein helpoimpia. Kun puhutaan seksistä siinä on kaksi ihmistä tekemisissä. Toiselle merkitsee seksi enemmän kun toiselle. Toiselle se kuuluu vain parisuhteeseen toiselle se on vain tapa tyydyttää seksuaalisia tarpeita ja saada mielihyvää. Onhan se myös jollekkin vain harrastus muiden joukossa. Meillä jokaisella on omat mieltymyksemme asian suhteen, toiveet ja suosikki asiat. Asia on jo valmiiksi vaikea niin sitten vielä kun punnitaan ystävyyttä ja kaveruuden arvokkuutta eli onko valmis ottamaan riskin, että kaveruus tai ystävyys menee jos harrastaa seksiä kaverin tai ystävän kanssa.

Jotkut sanovat, että se menee ja toiset sanovat ettei se muuta mitään. Mutta onko riski ylipäätänsä sen arvoinen, että se kannattaa ottaa. Jos himoitsee ystävää tai kaveriaan niin paljon niin onko kyseinen ihminen kaveri tai ystävä oikeasti. Omasta kokemuksestani tiedän, että joskus aina tulee aikoja jolloin ajattelen eräistä kavereistani/ystävästäni että millaista olisi harrastaa heidän kanssaan seksiä. Onneksi en ajattele sitä 24/7.

Kokemuksestani tiedän, että se pilaa hyvänkin ihmisten suhteen pahemman kerran, mutta tiedän myös että se ei muuta mitään. Järkevää vastausta asiaan on turha hakea. Jos elämässä haluaa ottaa riskijä suosittelen jotain muuta koska ystävät ja kaverit on elämän tärkeimpiä asioita eikä niitä pidä menettää seksin takia. Joskus on vain tilanteita jolloin olen valmis ottamaan sen riskin. Uhkapeliähän se on parhaimmasta ja pahimmasta päästä. . .!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.