IRC-Galleria

Kebabin teko osa BKeskiviikko 08.02.2006 14:02

Nyt kommentteja kebasta huolellisen maistelun jäljiltä:

- paistaminen onnistui erinomaisesti, apuna ollut syvä lasagnevuoka toimi erinoimaisesti eikä uuniin valunut paiston seurauksena rasvaa (ns. kebabmehu)

- rakenne oli erittäin onnistunut, kaukana mummon lihamurekkeesta! terävällä veitsellä sai vuoltua oikeaoppista lastua

- lihan maku oli kohtalainen. Mausteet oli päin perCttä valittu ja annosteltu, joten ensi kerralla panostetaan tähän puoleen

- kastike nro.1 oli tulinen tomaatti-chilikastike. Tehty normaalista tomaattimurskasta ja TSwissin viljelemästä & tuottamasta chilitahnasta. Mukana muutama pippuri ja oreganoa. Hyvin potki chilit ja toimi lihan kanssa erinomaisesti. Ensi kerralla teen soossin paseeratusta tomaatista, rakenteeltaan kenties parempi?

- kastike nro.2 oli maustamattomaan jogurttiin (HYLA) tehty tsatsiki-tyyppinen jutska. Pusersin sekoitusastian pohjalle ison valkosipulinkynnen, sekaan pippuria ja kuivattua tilliä. Huolellinen sekoittaminen ja tuloksena loistavan makuista soossia.

Yleisesti ottaen annan kokkaukselle arvosanan 8-. Ja oli kyllä yrittämisen arvoista. Elämässäni on tullut muutos! Kotikebab on astunut kuvioihin. Kaupan harmaat, ikuisuuksia vanhat valmiit kebalastut voi unohtaa. Ja sen lidlin gyroslihan jossa on luita ja muita ylläreitä. Kebab-pitseriat sentään vielä kelpaavat, niiden kanssa ei ole tarkoituskaan kilpailla... :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.