IRC-Galleria

DarthMauno

DarthMauno

paiskii töitä
Tänään sitten koitti se historiallinen päivä, jolloin Japan Pop saatiin vihdoin ja viimein lehtipisteisiinkin saakka. Ihan joka paikassa ei Turussakaan Japan Popia näkynyt kaupan olevan (elleivät sitten ole myyneet loppuun saman tien ;-), mutta ainakin suurimmasta osasta R-kioskeista luulisi lehden löytyvän. Ja jos omaan lähikauppaan ei Japan Pop ole tietään löytänyt, ainahan kannattaa kysyä, josko kauppias voisi sen lehtivalikoimaansa lisätä.

Ja hieno numero kyseessä onkin, juttua riittää Street Fighter -animeista kaunokirjallisuuteen ja piirto-oppaista the GazettEn haastatteluun sekä monenlaista myös siltä väliltä. Valitettavasti tapauksen isompaan juhlistamiseen ei kuitenkaan aikaa tässä pahemmin jää, sillä ensi vuoden ykkösnumeron tekeminen on jo paraikaa hyvää vauhtia käynnissä. Ilmestymässä tuo numero on sitten tammikuun lopulla.

Tsukiconiinkin tuli sunnuntaina Japan Popin myyntipöydän pitämisen merkeissä osallistuttua. Kaiken kaikkiaan oikein kiva tapahtuma - vaikka ohjelmatarjonta ei laajuutensa puolesta isompien conien sarjassa paininutkaan, sen keskittäminen pariin vahvaan perusteemaan piti huolen siitä, että tylsiä hetkiä ei päässyt tulemaan. Koko komeuden kruunasi sitten vielä Kanan keikka illemmalla conin perään. Japan Popin irtonumeroitakin meni conissa ihan kivasti kaupaksi - terkut kaikille, jotka sattuivat myyntipöytämme luona pistäytymään :-)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.