IRC-Galleria

DarthMauno

DarthMauno

paiskii töitä

Traconin kolmas tuleminenSunnuntai 17.02.2008 23:28

Traconin kävijämäärät kasvavat melkeinpä häiritsevän tasaisesti. Ensimmäisellä kerralla väkeä oli tuhat henkeä, toisella puolestaan kaksituhatta ja eilen sitten tapahtumaan tavalla tai toisella osallistui komeat kolmetuhatta päätä. Tunnelma oli kieltämättä välistä hieman tiivis, mutta myös rento, hauska, leikkisä ja muutoinkin huipussaan. Monenlaisen ohjelman lisäksi tuli tuolla nähtyä kivasti myös vanhoja tuttuja ja Japan Popin pöydälläkin oli kiitettävästi liikennettä. Enemmän tapahtumasta sitten lehden seuraavassa numerossa, jossa allekirjoittaneen lisäksi conista raportoivat myös Suvi ja Joel.

Tänään sunnuntaina taas pidettiin Japan Popin toimituskokous, jossa välistä varsin villinkin läpänheiton ohessa myös visioitiin oikein mielenkiintoisia suuntaviivoja lehden tulevien numeroiden suhteen. Vielä ei läheskään kaikkia tuolla syntyneitä ideoita uskalla paljastaa, mutta ainakin Japan Popin pelisisällön suhteen on odotettavissa selkeää kohennusta, jos kokouksessa hahmotellut suunnitelmat saadaan vain loksahtamaan kohdalleen.

Mutta taitaapa olla parasta suunnata tästä vähitellen kotia ja siellä odottavaa vuodetta kohden. Huomenna kun on taas tiedossa ihan kiitettävästi töitä puristaessa Japan Pop 02/2008:sta painokuntoon. ;-)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.