IRC-Galleria

Defoni

Defoni

is just a figment of your imagination

You need to have THIS HIGH IQ to buy alcoholKeskiviikko 16.11.2011 05:22

Mä en paheksu alkoholijuomien käyttöä. Itse tykkään juoda ja lähes aina silloin on hauskaa ja mukavaa, eikä haittaa että yleensä olen se joka päättää ensimmäisenä mennä kotiin (tai kaverin varapatjalle) nukkumaan.

Mutta mä vihaan yli kaiken tiettyjä humalaisia. Niitä, jotka parin tuopin jälkeen alkaa kertomaan sulle elämäntarinaansa, varsinkin niitä kaikkein masentavimpia kohtia; äiti kuoli, naapurin setä ahdisteli, veli on narkkari, abortti kolmetoistavuotiaana, "mun kissa ei enää rakasta mua". Mikään ei masenna niin vitusti, kuin hyväntuulisen alkuillan päättyminen siihen, että joudut jonkun puolitutun kanssa samaan tilaan, ja se päättää kohdella sua jätesäkkinä murheilleen, kertoa sulle IHAN KAIKEN, etkä sä edes tiedä sen sukunimeä.

Ja sitten on niitä, jotka viina pistää tappelunhaluisiksi. Yksikin väärä sana niin heti ollaan uhkailemassa happoaltailla ja lyömässä ja kuristamassa. Takataskussa on kymmenen pahoinpitelysyytettä, jokainen saatu juomisen seurauksena, ja silti on NIIN VITUN TYHMÄ, että kittaa sitä kirkasta kurkustaan alas vaikka tietää, että kontrolli karkaa käsistä niin pahasti, että voisi puukottaa oman isoäitinsä.

Ja sitten on tämä "katsokaa, minulla on pippeli, minä olen alfa uros" -tyyppi. Helvetinmoinen show koko ajan pystyssä, jokaista tissit omistavaa pitää lirkutella ja jos et lämpene, olet nihkeä lehmä (ja tämä asia pitää toitottaa suureen ääneen, jotta ympärillä olevat varmasti ymmärtävät, että vika ei ole tässä pippeli-sankarissa). Pientä vittuilua ja mollaamista koko ajan meneillään muita miespuolisia kohtaan, jotta saat kaikkien silmissä vahvistettua asemasi isoimman mulkun omistavana miehenä. Ja useammin kuin ei nämäkin mahtavat ihmisyksilöt päätyvät tappeluihin.

Jos tunnistat tekstistä itseesi sopivia kuvauksia, niin tee kaikille palvelus, ja lopeta juominen julkisilla paikoilla. Sun ystävätkin vihaa sua, ja jos ne hymyilee tervehdykseksi, niin se johtuu vain siitä että ne on kasvatettu kohteliaiksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.