IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

17.68Lauantai 30.06.2007 18:29

Oli kyllä hauskaa ja mielenkiintosta :D En jaksa todellakaa kertoo mitä tapahtu ja mitä tehtiin, vaikka huvittaiskin :D Mut niin, mielenkiintosta, thänks porukat :D

Mut päätinkin nyt sittenkin kertoa, mitä kävi, ainakin jotain, koska ysiakkoset vei mun nurmikon, jonne oisin halunnu mennä ottaa päiväunet! Noh siis, eilen lagasin ja pääsin Henkalle joskus puol viis, ja siel oli ihana koira <3 Sitte skannattii Henkalle kahet nuotit ja tulikin jo Tomi ja lähettiin siitä sitten Mikolle suunnistamaan. Huoh, mua alko jo kyllästyttää tää kirjottaminen :D Lyhennän paljon. Mentiin Mikolle, singstaria, kauppaan, ruokaaaa, oli myös punkbändi siellä, joka kyllä hajosi, koska musiikista oli tulossa liian kaupallista. Siinä sitten meni singstarin parissa lisääkin hetkiä, kunnes hävittiin puolet porukasta ulos, jossa Henkka piti iltahartauden, jonka jälkeen sisaruspiiri, sekä puhuttelu :S Tähän väliin kerron et koko hommasta on kuvia 109 kappaletta, joista varmaan noin sadassa esiintyy Henkka jossain muodossa. Linssilude? Hartauksien sun muiden jälkeen vähän leikittiin ja kohta siellä olikin koko porukka ulkona ja kerrottiin tarinaa, harmi vaan että kaikki räjähti. Galleriassakin porukkaa lappas siinä pitkin iltaa/yötä. Tottakai, galleriahan on elämä. Joskus jouduttiin takasin sisälle ja siitä sitten kummitustarinoita, joiden jälkeen aliasta, Saara nukahti ennen tätä ja omi mun hupparin jo kauan sitä nukahtamista ennen. Mä & Henkka vastaan Janet & Jemppu, oltiin Henkan kaa ylivoimasia! Annettiin tytöille sitten tasotusta antamalla niille niitä sanoja, joita oltiin jo selitetty, joten ne pysty käyttää meiän selityksiä :D Mut oltiin silti ylivoimasia. Enpä ole tuohon aikaan yöllä ikinä lasten aliasta pelannut. Noh, sitten porukkaa alko oikeesti väsyttää ja alettiin käymään nukkumaan, hyökkäsin Villen viereen, tai oikeastaan päälle parisänkyyn ja sinne tuli Henkkakin. Pidin pojat erillään toisistaan :D Henkka sitten alotti hiljasuuskilpailun, eikä siitä kauaa menny ku nukahin. Pojat vaan on ihan liikkuvaisia nukkuessaan, joten piti niitä välillä töniä pois tieltä :D Ville varsinkin tykkäs pitää käsiään mun naamalla. Noh, aamutuli ja porukat lagas, Saara teki lettuja Jempun avustuksella. Henkka halus laulaa, muttei sen annettu. Juteltiin ja sellasta, kunnes lähettiin sitten menemään, että Mikkokin pääsi suihkuun :D Lagattiin taas ja koitettiin keksiä Dinalle hyviä selityksiä, joita se vois äidilleen kertoa. Päästiin viimein liikkumaan ja venailtiin sitten sentissä vähän bussia, bussilla kotiin ja huokaaaaus, pikkupoikia!

Voisin kans kertoo että jos näkee unta kirahvista, se tarkottaa sitä, että käytöksellesi nauretaan. Henkka näki unta et se oli kirahvi.

Ja koska oon ällöttävä, kerron et Jussi <3

Ja koska oon rasittava, teen tämmösen jonka pölläsin serkultani;

ASIA, MISTÄ OLET TÄNÄÄN:
1. ylpeä: siitä, että osaan olla suht koht kiva muita ihmisiä kohtaan
2. iloinen: tuol on lämmin ja aurinkoista <3
3. yllättynyt: siitä miten vähän oikeesti väsyttää
4. surullinen: en kyllä mistään

NIMEÄ HENKILÖ:
1. jota viimeksi pussasit: en mä Jussia ainakaan.
2. jolle viimeksi kerroit, että hän on tärkeä: Jussille.
3. jonka haluaisit nähdä nyt: Jussin :D
4. jonka kanssa puhut pisimmät puhelut: en mä puhu pitkiä puheluja
5. jota viimeksi halasit: Janetii <3

PALJASTA KOLME ASIAA...
MITKÄ OLET JÄTTÄNYT TÄNÄÄN TEKEMÄTTÄ, VAIKKA NE OLISI PITÄNYT TEHDÄ
1. en oo käyny suihkus, ei kyl niin välttämätöntä, koska oon kyl kotona loppupäivän ja käyn ehkä uimassakin tossa.
2. ois voinu nukkuu aikasemmin
3. enp' muuta keksi :D

JOITA ET OLE TEHNYT PITKÄÄN AIKAAN
1. tanssinu
2. piirtäny kunnolla
3. käynyt juoksulenkillä

JOITA TEET JOKA PÄIVÄ
1. syön
2. nukun
3. hymyilen

MITÄ ET VOI VASTUSTAA
1. kyllä mä pystyn mitä vaan jos on pakko
2. eikun en pysty sittenkään olemaan hymyilemättä
3. Ja Jussista on tietty vaikee pysyy erossa jos se lähellä on.


MINÄ
1. olen: minä, tydyttydyyy
2. tahdon: nukkua päiväunet
3. nukun: paljon
4. valvon: sillon kun en nuku
5. kuuntelen: children of bodomia juuri nyt
6. pelkään: hämähäkkejä
7. saan: olla onnellinen
8. toivon: että Riikalla ois kivaa
9. en tahdo: nukkua liikaa päivällä
10. rakastan: Jussia <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.