IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

nrowngaKeskiviikko 29.04.2009 13:34

Eilen lähin iskän mukaan tapaa meiän pikku pökäleen siskoja munkkiniemeen. Doltsi hyppi kun kenguru aivan kun ennenkin ja olin niin ilonen ja ihana <3. Nykyään sen nimi on kylläkin Lassie :D. Eithnen naamasta on tullu niiiin kaunis ja tyttöläinen on vähän perso herkuille ja sen näki mahasta :D ja Fritsu oli oma pirteä itsensä <3. Ihania pikku hauvoja! Oli niin ihana katella kun ne nelisteen rynnisti siellä pitkin puistoa :DD Ja erittäin tosi kiva et kaikilla on niin mukavia omistajia kans!

nvdonhvoäåMaanantai 27.04.2009 23:00

Vieläkin jatkuu ihanat kelit <3. Hain vähän töitä ja olen tällä hetkellä yhdeksäntoista ja puoli vuotta vanha ihminen! Vähän on ongelmana et minkähän taikatempun tekisin mun hiuksilla ja ylppärilakilla :O. Mut voi että kun himo muuttaa kasvaa koko ajan kun Jussikin sano et ei sen mielestä ois niin kauheeta muuttaa mun kaa syksyllä :O. Luulin et se on sen mielestä ihan kamala ajatus :D. Ja ois kyl ihanaa muuttaa johkin kolmioon ja ottaa siihen viel kolmas tyyppi sit meiän lisäks asumaan taikka vaikka neliöön ja ottaa kaks meiän lisäks asumaan! Sais heti enempi tilaa ja hienomman kämpän ja vuokrakin pienentyy kun sitä saa jakaa monille! Semmonen neljän hengen kommuuni, aika ihkuisaa olisi :D.

bfdbzSunnuntai 26.04.2009 19:56

Tulin äskön kotiin Jussilta ja tietä pitkin ajeli taas muutama hyvä kandidaatti kuolemaan velskolan mutkasilla murhateillä :D. Henkilöauto ensin huristeli hirmusta vauhtia edellä ja ihan perässä kiinni moottoripyörä, jolla ajo poikamies ilman mitään ajotakkia tai muuta suojaa kuin kypärä, et peukkui vaan et selviivät hengissä koko matkan :DD.

Mut ollu kyllä ihana päivä taas! Aurinko pelastaa kyl aivan kaiken ja valaisee mieltä! Jussi käveli mun kaa niiltä mäkkärille ja ostettiin pirtelöö, oli lämmintä kävellä mut onneks viilee tuuli puhalsi ja piti hien poissa :D. Muistin kuvauspäivän ja kuvasin aika tarkalleen joka tunti, eilen oli kivaa, näin lätkää, olin Jussin kanssa tietty ja nyt mulla on koneella kaks jaksoa skinssiä ja saan ne kattoa kohta ja Genu oli lisänny matkakuvia, joita pääsen kattelee ja vielä selailee toisten kuvatunnissa juttuja ja biisikärpänen on boksilla ja saan pelaa simssiiki vielä jos jaksan! Plus että olo on monia kertoja parempi ku on ollu ulkona ^^.

Mä oon selkeesti kevät/kesä/alkusyksy ihminen enemmän kun pimeätalviaika ihminen :D Vielkun sais työtä!

njhgsjLauantai 25.04.2009 13:03

kevät on ihanaa <3

njysjnysPerjantai 24.04.2009 14:44

Jeee, viikonlopuks tulee kuulemma lämmintä <3.

ihanaa kun kevät tuleee <3Torstai 23.04.2009 20:33

Eilen ja tänään oon lenkkeilly Jussin ja koirien kanssa pitkät lenkit ihanassa keväässä <3

nfoäb<aKeskiviikko 22.04.2009 13:07

Toivottavasti tänään ei tuule yhtään! Saan varmaan Jussista lenkkiseuraa ja voidaan kävellä piiitkät lenkit ja koiratkin on ihan ilosia sitten <3. Mietin kans et mitenhän pitkät hiukset mulla ois jo nyt jos en ois laittanu rastoja enkä ois muutenkaan leikelly niitä. Vois olla jo ihan hyvän pituset ^^.

hthtaTiistai 21.04.2009 14:32

Nyt oon kyllä siivonnu! Aloin vaan viemään likasii vaatteita pesuun josta lähtikin semmosen siivousrumba! Oon tuulettanu petivaatteet, pyyhkiny pölyjä, imuroinu alakerran, vieny matot tuulettumaan, siivonnu kissanpissejä, joita löytyy aina vähän mistä sattuu kun meiän vanhin rouva on alkanu vähän osottaa mieltä! Oon myös siivonnu yhet kissan kakat jotka löyty parvekkeelta jonne vein juttuja tuulettumaan, on myös vanha rouva niin laiska että menee parvekkeelle ja tekee sinne asiansa kun ei jaksa mennä pidemmälle! Ärsyttävä kissa :DD. Oon kans lakassu ja ihan tolun kanssa lattioita ja tasoja siistiny! Pitäs viel imuroida vähän ja laittaa uudet lakanat sun muut sänkyyn ja järjestellä vähän tavaroita ja vaatteita ja sit ois melkeen lähes täydellinen siivous valmis omassa huoneessa ja aika perusteellinen myös alakerran 'yhteisissä tiloissa' :D. Niin touhusin myös astioiden kanssa. Voi kuulostaa monen mielestä ihan normi siivoukselta, mut en ikinä saa kahessa tunnissa näin paljon aikaa ja pölyjä oon pyyhkiny ehkä viimeks kaks vuotta sitten kun äiti käski ja harvoin jaksan mitään pyyhkiä ihan aineilla, joten aika outoa siis! :D. Eikä kukaan ees pakottanu tai käskeny tai pyytäny vaan ihan ite! Ainiin, siistin kans vähän parveketta, joka on rojuläjä ja ihmettelin et miks mun huoneeseen kannetaan aina kaikki mikä ei mahu muuallekaan tai on menny rikki. Nyt mun huoneessa majailee vanha tv, digiboksi ja rikkinäinen videolaite, voishan sen virittää pöydälle vanhan näytön tilalle, joka nyt on majaillu siinä varmaan melkeen puol vuotta kun sen alta vietiin kone :D. Haluisko joku vanhan epälitteen näytön? Se on vissiin vähän rikki jollain tavalla :D.

Eilen käytiin äitin kaa siivoo kirpparipöytä yheltä kirppikselta, jossa ei oikein käy porukkaa ja pöytä näytti siltä et mitään ei oltu ostettu mut saatiin silti kuuskymppiä :O. Sen jälkeen mentiin toiselle kirpparille, josta ostettiin kaikennäköstä tavaraa sitten taas :D. Ostin mm. viidelläkymmenellä sentillä ihan uudet semmoset hauskat sandaalit ja muutaman paidan muutamalla eurolla ja yhen kirjankin vanhoista taruolennoista ja myyteistä. Pelasin kans eilen aamulla simssiä ja etin töitä, lenkitin koiria äitin kanssa, kävin kaupassa ja kattelin teeveetä!

1948Sunnuntai 19.04.2009 15:58

Eilen rääyttiin singstaria puoleen yöhön ja ostettiin reilulla kahellakympillä karkkia :DD. Näin unen josta vois kirjottaa novellin kun jaksaa ja ulkona on mukava ilma, eikä ees tuule. Tekis mieli mennä pikkuhauvasen kanssa lenkkeilemään! Se on aika hassu olio. Tänään myös lähen äitin kaa käymään kirppiksellä ^^. Tekis myös mieli pelaa simssiä ja sulkkista pihalla uusilla palloilla, oooh. Ja ruissiin tartteis lauantaiseuraa!

fkdäaLauantai 18.04.2009 21:40

Oli suuri pettymys eilen kun huomasin et oisin voinu mennä Ankkaan kesällä ku siel ois ollu melkeen kaikki mitä tartteis ees nähä ja se ois ollu lähellä ja kaikkeekaikkee mut sitten pyllyjenpylly oonkin riparilla sillon voi kakka nyt sentään ;((((. Sit on pakko lähtee ruissiin, jonka lauantaipäivä on tosi sopiva ja hyvä ja sielkin on kaikkee paitsi ei sonataa mut kuiteski! Mut sit pitää taas matkustaa Turkuun asti ja lallatilaa eikä oo seuraakaan kun Jussi menee tonne Ankkaan ;(((. Sonatan ainoo keikka ankassa tänä kesänä ja oon niin halunnu niitä nähä taas kerran ja nyt en nääkään ;(((. Ihan kakkaa mut pakko mennä ruissiin koska pakko nähä Teosekotin, koska ne varmaan kohta sit taas lopettaa.