IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 31.12.2005 21:33

Tänäään.... hmmm... hmmhmmmm :D

Uudenvuoden yksin oon, joten varmaankin tulee tänne vielä kirjotettua :D

Ei hitto, ei voi tajuta miten voi olla niin ärsyttävää ja epämiellyttävää ihmistä olemassa kun eräs, yyyyöööööööh, en voi sietää!

Alankin tässä leventämään persettä, eli mesettämään ja syömään kaikkea epäterveellistä rasvasta, namnam, ja sitten oksettaa, vaikkakin oksettaa jo nyt, mut silti :D Hmmm... ois tosi kiva jos meseen sais jonkun ryhmiksen, jossa ei alkais koko ajan ärsyttämään.

[Ei aihetta]Perjantai 30.12.2005 16:05

Kolmeskymmenes, pelottavaa :S
Miksköhän näissä blogilaatikoissa joihin nää tekstit tulee, pitää olla tossa alhaalla tommonen yks palkki, jossa on pyöristetyt reunat....

Minkäköhän näkönen tää galleria oli ennen tätä ulkoasua... Ei voi muistaa :D

Kotona kyllä saa koko ajan kuulla miten paska on, äitiltä ja krisulta varsinkin, harvoin iskältä mut siltäkin. Koht alkaa uskoo et on täys paska. Mut taistelen sitä vastaan :D

[Ei aihetta]Torstai 29.12.2005 23:19

Mä oon kyllä ihan unohtanu kirjottaa tätä, vaikkei mulla periaatteena ookaan, että jokapäivä pitäis kirjottaa :D Sain kuulla huhun, että nää päiväkirjat lähtis normaaleilta käyttäjiltä, et pitäs olla vip et voi kirjottaa, sanoisko hienovaraisesti ja suomalaisesti että perkele?
Tykkään nimittäin hirveenä kirjottaa tähän, mut en kyl todellakaan oo tilaamassa itteeni vipiks!

oon sitäpaitsi jo 16.18 vuotta vanha! Tänään oon vaan nukkunu ja ollu ja silleen ja oli hyvää ruokaa :)

Ja kohta saunaan ja silleen moi ^^

[Ei aihetta]Tiistai 27.12.2005 18:55

Jää kirjoittamatta tänne ihan huomaamatta! Maanantait on näköjään olleet tässä kuussa epäkirjoittajaystävällisiä, koska vain yhtenä maanantaina on merkintä.

Tänään ei oo jees, tänään jos multa kysyy et mitä kuuluu, jota ei kyllä saa multa kysyä, mutta anyway, en vastaisi hyvää, vaan todennäköisesti; musiikkia, jos musiikkia juuri kuuntelisin. Miksen kuuntele musiikkia, siinä vasta kysymys, last.fm;n radio ei toimi! Eli pitää varmaan tyytyy siihen paskaan mitä tää kone tarjoaa. Onneks oon saanu Leenalta ja pekalta muutamat kuunneltavat biisit.

Mut tää on oikeesti aika friikkii, mulla menee aina hyvin, tänään ei vaan luista. Tänään suruttaa ja on kieli kipee, oon jo meinannu purasta siitä palan monta kertaa, kädessä haava jota kirvelee, polvee särkee ja pikkurilli jotenkin vääntyny ja tissikin kipee!

Ei huvita olla mesessä, ei huvita jutella mesessä kenenkään kaa. Näin pahaa unta :/ Siitä tulee pahamieli kun sitä miettii... :/ Unohin kertoo sen unen ipsulle, vaikka kaks muuta unta kerroinkin. Yöllä ahdisti, hikoilutti ja oli törkeen kuuma. Tuntuu että oon ollu ipsulle ihan hirvee eilen ja tänään, tai no, en eilen ehkä, mut tänään :/

iTunesilla en haluu kuunnella musaa, koska tekee mieli kattoo niit hienoikuviota jotka menee musiikin mukaan ja ne on iTunesis ihan rumat ;( Joten käytän sit media playeriä. moi.

16.17!Sunnuntai 25.12.2005 13:16

Mä vanhenen! Kohta lähetään laskee mäkee, jiippiijee :D Jännä, kun menee mun profiiliin, oon vasta 16.16v mut tän kautta 16.17, jännää.

Niinkun iskä sanoo, jokavuotinen perinteeksi muodostunut mäenlasku kolpakan mäessä, joo, jokavuotinenhan siitä tulee kun kerran käydään laskee :D Ainoastaan viime vuonna ollaan käyty.
Viime vuonna oli joku ihme angsti päällä 25.12. ja kun noi sai mut raahattuu mäkeen mukaan, vannoin etten yhtään mäkeä laske ja arvatkaa kuka laski eniten? :D
Tänä vuonna tietenkin, kun suosiolla meen laskemaan, tuleekin laskettuu kerran tai kaks :D Mut saatampa saada tänne uusia kuvia, buahahahhaaaa, koska iskällä on kamera mukana, buahahahaaa, aina täytyy ajatella galleriaa :D Viime vuonna tuli kyllä yliupeita kuvia! http://kakkonen.kuvake.net/photos/6/9/8/8/698811.jpg Tuossa yksi.

Toivottavasti lähetään vast joskus yhen aikaan tai jotain, koska haluisin pelata simssiä :D Taidan kirjoittaa tähän yhen runon joita tänä aamuna ja eilen yöllä synty siskojen kanssa :D

Poikki suojasta kielletty elämän paniikki,
Kuherrella sen nopean toivon pususta?
Jos enemmän suhdekin meidät pitää roosana,
Mua minuuttipakko kaipaa.

Oikeastaan kirjottelen näitä enemmänkin kun repeen :D

Kaivo täyteläinen tummalla suklaalla,
Kuin varvas sievä ja hieno tietää.


Ystävät hullut alasti nauravat,
Koska hänkin itkee katse lattiassa,
Kuin poika kädet liimasta märkänä!


Silmäys ei syö miestä tylsästi.


Veerun runo seuraavaksi :D

Hurja silmä herättää munan ulkona,
Iloinen kurkkutyttö ja pullea ruusu hurmioivat hehkuvaa napaa.


Sinä riivattu olet,
naisen lämmin,
pyhä internetti.

reeeeeeeeps :DD

Eli sormus punastua voi,
Suudelma lakanaa tuskalta salaa,
Ohi puhdas kumi on,
Silloin ikävä halu pettää.
Hänen törkeä kumppani meitä nyt rakastaa.


Kuinka kaikki ihot sokkelona seuraa?
Mielellään sopiva laulu intohimosta,
Sukupuolisuus tatuoitu luista.
Sileä kiihkeä kestävä mieli,
Jalo humala sinua perverssi ymmärtää.


Emmekös ole runollisia? :DIHANAA JOULUA!Lauantai 24.12.2005 15:09

syökää paljon kinkkua ja pipareita! <3

Jouluna pitäs olla jees. Eipä oo.

Oli sittenkin jees, tuli naurettuu ainakin ja tehtyä upeita runoja *naur*

np: Mikko Alatalo - SuojelusenkeliTorstai 22.12.2005 14:04

noniin, noniin, nyt ei enää jaksa räppiä kuunnella. Kuuntelin muutaman tunnin tuota Ipsu playlistii, mut nyt ei enää jaksa, joten vaihdoin, my top rated listaan.

Pitäs jaksaa mennä suihkuun, jotta kerkeisin siihen yhen bussiin, totesin että kahtentoistabussiin en ainakaan kerkii, ja pitäs käydä sellos ostaa joululahjoja, ens vuon en kyl osta kellekään mitään :D Liikaa stressiä. Nojoo, ostan ostan, kaks ihmistä on, joille haluun ostaa lahjat, mut en tiiä YHTÄÄN et mitä, ja kaks ihmistä on, joille haluun ostaa lahjat ja tiiän mitä ostan, eli neljälle ostan, plus sitten ehkä perheelle jotain, krisulle mopin tai jotain :D

!!Torstai 22.12.2005 01:22

16.16!

Magneetti ei tullu hakemaan kakkuaan ;/

[Ei aihetta]Tiistai 20.12.2005 13:02

np; Skandaali - Sun Muijas

Joo moi, oon koulus, tunti alkaa vast 20 yli 11, ja bussi tulee tänne jo jotain 15 vaille 11, joten tulin koneelle ja aattelin kirjottaa tän merkinnän. Ihme juttu et tavallaan pitää kirjottaa tänne joka päivä vaikkei ois oikeesti mitään kirjotettavaa ees. Nyt tänne huoneeseen tuli joku tyyppi lisää, nyt meit on neljä. Tällänen ihme opiskelutila. Nyt tota yhtä joka opiskelee tos pöydällä varmaan häiritsee hirveesti kun kuuluu hirvee naputus koska kirjotan :D

Haluisin tälläsen näppiksen kotiinkin, tää on just hyvä ja tulee tosi vähän virheitä kun kirjottaa, mä nautin kun saan muijas nauraa, lalalalalaaa, oho, nyt hyppäs biisi eteenpäin vaiks kuinka paljon. Tää on yks ainoit skandaalin biisei joit voi kuunnella. Just hyvä.

Mut tänään, unohin espanjankirjan kotiin, möööh, joten en periaattees voi tehä tunnil mitään :D Siis on mul kyl tekstikirja mut ei tehtäväkirjaa eikä vihkoo, oisin myöhästyny bussista jos oisin ruvennu ettii niitä. Sit ei oo myöskään mussan vihkoo, tuskin niit es hirveemmin tarvitaan.

Tuleepas pitkä merkintä vaikkei niinkun oo yhtään mitään asiaa ees, nyt vaihtu Ruudolf - Oukki Doukki, just hyvä biisi :D Hirvee huuto vaan tos alus :D

joo mut heippa :D

16.15!Sunnuntai 18.12.2005 15:37

magneetille kakkua! :D
Mun piti kyl kirjottaa tänne oikeesti jotain, mut unohin jo :D

Kaunis päivä tuolla tänään, siellä on vaan kylmä, haluun mennä ulos, mut pitäs käydä suihkus ja sitkun menis ulos, jäätyis hiukset, jee :D Ja pitäs jaksaa pukee päälle ja viedä kaikki likaset vaatteet pesuun tuolta huoneen lattioilta, tuoleilta sun muilta, äiti käski. Jaahas, sain kommentin.

Me saamme kasvaa, saamme kasvaa.