IRC-Galleria

HALOO IHMISET NEKIN ON IHMISIÄ!Torstai 20.11.2008 01:42

No menin metroon, istuin, kuuntelin musiikkia, luin Virgina Woolfin A Room of One's Ownia, mikä vaatii multa suurta keskittymistä. luin sivun ja mp3:sessa soi calvin harris- acceptable in the 80's kunnes huomasin että edessäni istuva mies puhuu mulle, joten laitoin kuulokkeet ja kirjan pois. Mies oli kännissä, hän oli alkoholisti eli juoppo. Kuuntelin mitä hänelllä oli sanottavaa, kertoi vähän perhestään, miten hän ajoi päänsä kaljuksi aamulla... Ja sitten hän kysyi yhdeltä miehelta (joka istui mun vieres), että onko hänelläkin perhe, mies ei vastannu joten se juoppo (kutsutaan häntä vaikka paavoks ku juoppo on negatiivinen sana) eli paavo alkoi vähittelen nostaa ääntään.

Ymmärrettävää mun mielest, Paavolla oli oikeus huutaa, miks ihmees et vastais hänen kysymykseensä? Hän on ihminen, hänel on tunteita, ehk hän ei muistaa huomen aamul mut hän kuitenkin kokee sen hetkisen negatiivisen tilannen. Hän tuntee sen ettei häntä hyväksytä. Hän juo, mutta siihen on syy, häntä ei voi noin vaan syyttää. Ette voi noin vaan sulkea häntä pois tästä yhteiskunnasta ja hän tiesi, että yrititte tehdä just noin. Tiedän tämän koska Paavo sanoi sille miehelle, ''olen veromaksaaja'' eli kuulun tähän yhteisöön. Ihmiset vain pyörittelivät silmiään.. Miksi Paavoa kohdellaan noin? Vain koska hän on alkoholisti? aika typerää mun mielest, sil on omat ongelmansa ja niin on sinullakin. sä peität sen, hänen tapansa käsitellä sitä ongelmaa on juoda. Eikä se auta jos yritätte esittää että häntä ei ole olemassa.

Mua raivostutti kun se mies ei vaan vastannu Paavon kysymykseen, teki mieli nousta ylös ja huutaa sille Paavon kanssa. Joten ens kerralla kun alkoholisti tulee juttelee teille, puhukaa hänen kanssa! Ei hän pure.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.