IRC-Galleria

TorstaitPerjantai 20.02.2009 04:22

En oo koskaa tykännyt pahemmin torstaista. Torstait on aina tylsiä. Tosin koulust pääsen torstaisin jo 14.45 ja mul on hypäri torstaisin mut sekin on vain tän jakson aikana. Kirjoitan jotain niin turhaa tänään tästä päivästä eli torstaista. Mitäköhän tein viime torstaina? olin kylällä perhetutulla, mitäköhän tein tänään? kävin ystävälläni, jonka isä asuu keskustan lähellä ja äiti täältä 2km eli kävellen 15 minuuttia! Arvelin vaa et hän on isällään nii menin sinne keskustaan päin, 35 min meiltä. Soitan kaverille '' oon nyt kävelemäs teille'' hän vastaa '' onks jalat menny rikki tai jtn ku sul o jo kestänyt 25min siit ku lähdit'' ''mitä! pelkästään metrol kestää 15 min sit viel kävelymatkat päälle'' -(nauraa) - ''mä oon äidil'' ''no aijaa mist mä oisin voinu tietää (kiroilua) mä tuun takas sinnepäin''
no kyl siin vitutti. Eihän sitä voi syyttää viikonpäivää, vaa mun tyhmyyttä ku vaa oletin et se on isällään. Torstailla on oma historiansa mulle, jotkut torstait ovat olleet hyvin aurinkoisia ja mehukkaita mutta niitä on ollut harvoin. tänään eka kertaa nukuttaa näin aikaisin, vaikka heräsinkin niiiiiiiiiiiiiiiiiiiin myöhään että nolottaa edes kirjoittaa se, tämä myöskin johtuu torstain vammaisuudesta.

Iso probleema tää torstai hommeli? Ei, mut oli vaa pakko kirjoittaa jostai ja liioitella torstain pahuudesta. Olisin voinut kirjoittaa Gazan ongelmista, lamasta, työttömyydestä tai köyhyydestä mut se olis tehnyt mun torstaista viel masentavamman.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.