IRC-Galleria

HeNuliinikka

HeNuliinikka

"kai rakkaus on vain tarve olla joku muu

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Siitä se lähtee.....Maanantai 18.06.2007 18:08

Pääsin kuin pääsinkin Tampereelle opiskelemaan. Olin kyllä pääsykokeiden jälkeen aika varma etten pääse... No, joka tapauksessa meikäläisestä tulee nyt sitten näyttelijä. Vanhempien reaktio oli perin yllättävä:-"sehän mukavaa". Meidän suvun periaatteena on ollu ne "oikeat työt, ja rahan saanti" ..joten mun oletusarvo reaktiolle ois ollu jotain väliltä:-"ihan älytöntä,et tule saamaan töitä.." ja "vittu sä olet sekasin, me ei anneta latiakaan rahaa..". Eivätkä kyllä annakkaan :P Mun mielialat vaihtelee laidasta toiseen, ja jos joku haluais "pennin mun ajatuksista", joutuisin antamaan vaihtorahoja..
Enää ei puutu kun asunto, olen soitellut jo 11 paikkaan, suurin osa mennyt, parista soittelevat perään, jos ei kukaan ota, ja kyllähän ne otetaan, mun on niin vaikee täältä asti järkätä mitään...ellei oku suostu postitse hoitaan vuokrasoppareita.
Se onni kuitenkin, että Tampereella on tuttuja, ja helsinkikään ei ole kaukana, tuskin yksinäisyys ainakaan tulee.
Lapset kattoo prätkähiiriä, ja mulla repee tyllit ton paskan "dubbauksen" kanssa.. *tsiisus* Ei muuten jaksais paljoa muutella kamoja, justi kun muutin tähän.. *graah* mutta se on pelkkä sivutuoteongelma, pääasia että pääsin, nukun sitten vaikka maanläheisessä, ilmastoidussa vaihtoehdossa...eli teltassa ;)
H

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.