IRC-Galleria

HeidiRoxx

HeidiRoxx

Pretty in pink, wicked in black

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Ali = pukkikone :DKeskiviikko 29.10.2008 21:21

Kuvas justiisa se tilanne ku meinasin tulla Ninnin ja Minan päälle, eli toi ruskee hevonen keskellä on Ali ja minä.

Voi jumalauta oli kyl nyt tunnissa kerrankin toimintaa vaik muille jakaa! Mä ku niin luulin et Ali on hevonen joka laahustaa aina silmät puolummes eikä liiku eteenpäi kirveelläkään, mut toisin kävi.
Sari piti tunnin, mentiin maneesissa ja menin siis Alilla. Ensimmäiset minuutit meni kivasti, mut ihmettelin et Ali kulki pirteen reippaasti eteenpäi (jopa nosti laukan ku yritin ravia nostaa ;D). Sitten yhessä nurkassa se sai kohtauksen ja läks laukkaamaan maneesin toiseen päähän. Se kisko mult ohjii pois ja meni ihme siksakki kuvioo samal ku yritin epätoivosesti pysäyttää sen. Sitten kun se pysähty, Sari huus "Hyvin pysyit Heidi selässä, sieltä tulikin isoja pukkeja". Olin sillei WTF O.O Eli siis se ei ollu menny siksakkii vaa ne oliki ollu pukkei jolloin se oli kiskonu ohjii pois, ja mä vaan en huomannu mitään :D
No, sitten mentiin seuraavalle kierrokselle ja mä vaan mietin et mis ihmeen vaihees se oli oikeesti pukitellu ja isoiki viel ku en ollu mitään huomannu. Samassa nurkassa, - kappas vaan -, se läks uudestaa samalla tavalla. Tällä kertaa tunsinkin sitten heti laukkapyrähyksen 3 m jälkeen ku sen takapää nous nii äkkisältää et se lätkäytti mut sen kaulalle (oli muute iha helveti iso pukki! Venla sano et oli näyttäny siltä et se ois seissy pystysuoras etujaloillaan :D), jossa sitten taas sen laukkaillessa ja taas pienempii pukkei pukitellessa revin ohjista et se pysähtyis. Sain sen sitten maneesin toiseen päähän pysäytettyy.
Mentiin vielä yksi kierros, ja TAAS se sitten teki saman rumban, mut pienemmillä pukeilla ja sai tällä kertaa Minninki paniikkiin siel (anteeks Tiina! ;) ) No, kylhän se sitten taas pysähty kun meinattiin Ninnin ja Minan päältä mennä. Sit Sari sano et tuun ovipäätyyn Sampan ja Niinan perään ympyrälle rauhottumaan, ja muut menee toises päädys käyntii. Sari talutti Alia sen ympyrän ajan, ja ois heppa kyllä mieluusti vielä halunnu riehua mut onneks Sari tuli auttamaan! :)
Lopputunnin Ali menikin sitten tajuttoman laiskasti. Tietysti kun sai vähän reviteltyy tunnin alussa kun nurkassa oli mukamas mörköjä. Laukkaa se ei nostanut kun pari kertaa itse laukkojen aikana, vaik tosin olin saanu jo kyllä laukkaamisesta tarpeekseni :D Haluun mennä Alilla uudestaan, ihana hevonen vaik järjestiki vähä kauhia muille ratsastajille! Itehä en tietysti tajua vieläkään miten "pahalta" se saatto näyttää :)
Luovun todellakin ajatuksesta et Alin vois joskus laittaa alkeistunneille :D

Persoonallisuustesti.Maanantai 27.10.2008 19:04

Olet lämminhenkinen, ulospäin suuntautunut, iloinen ihminen, jolla on aina aikaa hauskanpidolle, ja joka välttelee tylsiä ihmisiä jotka ottavat itsensä liian vakavasti. Sinulle soveltuvat parhaiten ammatit, joissa voit olla tekemisissä ihmisten parissa, kuten myyntityö, neuvontatyö, asiakaspalvelu, hoitotyö, kriisiapu ja esiintyvä taiteilija. Ihmistyyppisi luonnostaan tarkkailee toisten käyttäytymistä ja pohtii, mitä toiset oikeastaan haluavat. Valitsitpa minkälaisen ammatin tahansa, siinä puhumisella on oltava tärkeä rooli. Olet parhaimmillasi toisten ihmisten seurassa, ja vältteletkin yksinäisyyttä ja eristymistä. Uskot että elämän, työn ja ihmissuhteiden pitää olla hauskaa ja palkitsevaa. Et viihdy synkissä oloissa. Kaltaisesi ihmiset ovat valloittavia, terävä-älyisiä ja mieleltään avoimia. Toisten mielestä saatat viihtyä liian usein juhlissa. Sinua saattaa ahdistaa se, jos sinulta odotetaan vakavamielisyyttä, muodollisuutta, logiikkaa, järjestelmällisyyttä ja täsmällisyyttä.

Onko näin? :P

http://www.netello.fi/viihde/persoonallisuustesti.php

HihiiSunnuntai 26.10.2008 13:23

Ninnu oli meil yötä, oltii koneel, juteltii jonin ja jannun kans meses ja kaikkee. Sit me käytettii koira lenkil 9 mais. Katottii kaikkee kivaa telkkarist koko yö ja kuunneltii 4 gunnareide levyy. Sit syötii karkkii ja juotii limuu, yritettii saaha gerbiilit hereille mut niitä ei kiinnostanu. Ruvettiin nukkuu joskus puol 4 nykystä aikaa, eli puol 5 kesäaikaa. Sit Niina höpis mulle omiaan yöl :)

Kiitos! :)Lauantai 25.10.2008 12:12

Jani anto mulle sen Use Your Illusion II levyn <3

Ui nami<3Maanantai 20.10.2008 20:02

Saatiin sittenkin ne liput Metallican keikalle Venlan kans <3 Aamul laitoin 8.20 lippupalvelun sivut äidille auki, ja se jonotti jo sillon niit lippui. Sit lähin kouluun. Soitin välkäl klo 9.45 äidille ja se sano ettei saanu niit lippui ja et ne oli kaikki menny jo 20 vaille. Sillon kyl vitutti >:(
Sit se soittiki mulle kesken hissan tunnin joskus kahelta, sanoin Maliselle et meen vessaan ja soitin sielt äidille. Se sano et oli saanu ne liput ku oli painanu päivitä nappulaa siin sivul mis luki et se on myyty jo loppuun, sit siihe oli vaa tullu se tilaamisjuttu O.O
Ne on kyl sielt reunoilt iha nurkast, mis luultavasti esiintyjät näkyy takaapäi mut ei haittaa :D Mahtavaa et päästiin ees paikan päälle, ja se on siis maanantai 15.6. \,,/

Heei :>Maanantai 20.10.2008 10:47

Nyt must on aamul tuntunu et sielt lippupalvelust saattais saaha hyvinki ne liput ^^ Eilen oli joku masennus pääl, mut nyt toivotaan et sais ne liput sinne! :)

O.oMaanantai 20.10.2008 00:15

Nyt kyl galleria sekoilee. Pari mun äsken laittamaa päiväkirjaviestii on hävinny kokonaa. No, ihan sama, ne tulee tässä tiivistettynä.
Ei jaksa millään oottaa et kasvattajalt tulis sähköpostii ja tietoo niist duprasivauvoista. Haluisin nähä jo kuvii niistä ötöistä :D Lutusia vauvoja<3
Ja sit menin tos viikko ennen taksvärkkii Labbaksel kouluu isol kentäl, Petra piti tunnin ja mentiin keskiympyräl käyntii ja ravii, ja aiheena oli käsien jousto ja myötäys.
Sitte. Sain äidilt nyt luvan lähtee sinne Metallican keikalle, mut vähä on semmone tunne etten sinne pääse kuitenkaan kun en ole ite niitä lippuja varaamas.. Lippuja on ihmisii sen verran kaikil linjoil jonottelemas. Venlan kans olisin lähössä, mut katotaan pääseekö.
Ja sit vielä seki et olin viime yönä Ninnul yöt, valvottii puol 6 ku katottii subin jotai chattii ja kuunneltii radio rockii.
On se niin kivaa kun paskapiski tulee hoitoon viikoks samana päivänä kun pitäs duprasin meille kotiutuu, liekkö sekään hengis pysy sitä viikkoo kun söpö pikku hauva tulee ja aukasee kitansa. Onnea vaan itelleni kesytysyrityksiin kun ei voi viikkoon eläintä pitää sylissä koiran takia.

TaksvärkkiKeskiviikko 15.10.2008 22:23

Noniin, nyt oli taas taksvärkki, ja tietysti tallille mentiin. Kaheksalta oltiin paikalla, ja mentiin putsaamaan ylätallin juomakupit. Puhistin Luupin ja Asterixin kupperoiset. Sitten pikkutallissa sama juttu, puhistin Aaran ja Venlan kupit. Sitten täytettiin ne juomakupit, täytin Venlan ja Tepin kupit. Sitten mentiin pesemään maneesin seiniä, ja puhtaita tuli. Sitten pieni ruokatauko, ja kuvaamaan. Kuvaamisen jälkeen puhdistimme suitsia, putsasin Sampan ja Taikan suitset. Sitten mentiin Ninnun ja Emmin kans purkaa laitumia, sekin oli nopeesti hoidettu kun ei ollut koko laidunta purettavana. Sitten... Tota. Haravoitiin jonki aikaa ja sit hain Milon ja Minnin tarhasta. Sit kanalaan istuskelemaan.
Tunnilla menin Labbaksella, koulua mentiin Petran pitämänä maneesissa. Ilman jalustimia mentiin pääty-ympyröillä, piti puoles välis ympyrää aina hidastaa. Sitä sit mentiin kumpaankin suuntaan ravissa ja käynnissä. Sit oli laukkapätkä siin ympyräl niin, et piti maneesin keskikohal ympyrää mennä 5 askelta käyntii ja loput laukkaa, kivasti meni :)

IHANAAIHANAAIHANAA<333Tiistai 14.10.2008 18:26

Varasin duprasin ittelleni siitä poikueesta mikä synty, eli 14.11. meille muuttaa uus karvanen vauva <3