IRC-Galleria

HeidiRoxx

HeidiRoxx

Pretty in pink, wicked in black

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Horoskooppeihin koukussa.Perjantai 31.07.2009 22:46

Eläinradan horoskooppi - Leijona
Koska Leijonan jakso on vielä kesäinen ja valoisa, on merkin alla syntyneissä jäljellä hallitsijan elkeitä ja hetkittäistä itseriittoisuutta. Sydämessään Jalopeura välittää aidosti lähimmistään ja alaisistaan. Jos hänen itsetunnossaan ei ole vikaa, hän on lämmin ja valoisa ja pystyy tulemaan lähelle ihmistä.
Hän nauttii saamastaan huomiosta, mutta ei juuri koskaan kuvittele saavuttaneensa kaikkea yksin: voittaessaan Syksyn sävelen hän jakaa ruusut tukiryhmälleen.

Kiinalainen horoskooppi - Koira
Koira on uskollinen, rehellinen ja epäitsekäs kumppani. Hän haluaa toisille aina vain hyvää ja on oikeuden ja totuuden etsijä ja puolustaja. Hänen itsetuntonsa ei ole paras mahdollinen ja hän on vähättelyn mestari. Mutta jos hän havaitsee jonkin epäkohdan, hän nousee ylös murheesta taistelemaan. Koiraa ei saa kohdella huonosti, hän ei koskaan unohda.
Työelämässä hän on touhukas, riippumaton ja velvollisuudentuntoinen. Raha ei ole koiralle tärkeä, mutta sitä näyttää hänelle kertyvän. Koira rakastaa koko sukuaan.

Druidien puuhoroskooppi - Jalava
Jalava-henkilö on vaatimaton, rauhallinen ja tasapainoinen. Hänellä on myös taipumusta hidasteluun ja moralisointiin. Hän on suoralinjainen, avoin ja antelias. Jalava rakastaa johtamista eikä pidä alistumisesta. Hän on voimakkaampi kuin muut ja kestää myös epäonnea. Hän on myös erittäin vastuuntuntoinen.


Huh. Kylläpä noi horoskoopit tietää musta kaiken :D

Help me.Keskiviikko 29.07.2009 20:32

Kitara vai bassotunnit?

Nään outoja unia O.oKeskiviikko 29.07.2009 17:18

Vähä näin kivoja unia viime yönä.

Ekaks näin unta et meijän luokka koulus oli lähös raketilla kuuhun. Mut sit siel oli kans Venla, Iida ja Kaisa. Sinne kuulennolle oli pitäny ilmottautuu aikasemmin, ja mä en ollu ilmottanu itteeni. Silti livahin sinne rakettiin sisään ja menin kavereitte luo. Sit menin kysyy joltai maikalta siel et ei kai meilt lopu happi siel avaruudes jos mä tulin ylimääräsenä mukaan. Se katto mua ja sano oikee pisteliäästi et enks mä ollu ilmottautunu ajoissa, ja vastasin et en ja pyysin anteeks. Menin takas omalle paikalle istumaan, sit se raketti tippu maahan ja seinä repes just mun kohalta joten ryömin sielt ulos et muut pääsis muka jatkaa matkaa :D Sit vaihtu uni.

Toises unes mul oli jenkeis kirjekaveri. Se oli joku 16-vuotias jätkä, jonka nimi oli Jeffrey eli Jeff. Kuunteli kaikkee just metallicaa, gunnareit yms. musiikkia. Harrasti kitaransoittoa ja laulamista ja laulo jossai bändis ja soitti kitaraa. Asui Los Angelesissa. Se oli nähny metallican ja gunnarit pari kertaa livenä, - tietty ku siellä asu -, kehu miten siellä sai seurata iha kotinurkilta uutta metalli ja rockmusiikkia ja sen kehitystä. Sil oli pitkät ruskeet hiukset ja käytti pillifarkkui ja bändivaatteita. Ja oli tosi mukava niitte kirjeitte perusteel. Sit yhteen kirjeeseen se oli laittanu cd-levyn, joho se oli äänittäny oman laulaman ja kitaral soittaman version Metallican Invisible Kidistä. Ja se kuulosti aika jännältä, mut sil oli hyvä lauluääni ja se oli lahjakas soittaa. Sit siin kirjees mis tuli cd luki et se on aina halunnu käydä suomes ja kysy et sit ku se tulee ens lomalla ni haluisinko tavata sen. Rupesin kirjottaa sille kirjettä ja vastasin sille et mäki haluisin hirveesti tulla jenkeis käymään ja et nähää vaa jossai. Sit viel kehuin sitä sen lähettämää cd:tä.

---Sit mut herätettii kysymäl lähenkö kauppaan. Haluun enemmänki tälläsii jenkkituttavuuksii uniin :D

Näin.Keskiviikko 29.07.2009 01:47

Oon koko päivän istunu koneella ja kuunnellu musaa iPodista. Sekotuksel oon kuunnellu suunnilleen kaiken mitä sielt on tullu, ja vast biisi nro 62 meneillään :D And the number 62 is Knockin' on heavens door.
On tullu selailtuu kaikki GN'R ja Metallica sivut kyl läpi. Huhhuh. Huomen lisää :D

[Ei aihetta]Maanantai 27.07.2009 14:01

Piparminttu- lähtöö nyt mökille "lomailemaan". Mukaan tulee mm. gerbiilit, läppäri, pari kirjaa, levyt, iPod, pleikkari + GH... Eli ei ainakaan IHAN heti ole tylsää (toivotaan).

BYÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSunnuntai 26.07.2009 16:04

Oisin NIIIIN halunnu sonisphereen.
Mut kyl se helsingin keikka vaa oli paras hartwalil. Odottaen seuraavaa.

[Ei aihetta]Sunnuntai 26.07.2009 15:47

Kohta Iipan ja Kaisulin konffikseen :>

[Ei aihetta]Lauantai 25.07.2009 22:29

OSTIN ST. ANGERIN :)

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!Perjantai 24.07.2009 20:30

Vittu sonisphere on huomen EIKÄ MUL OO LIPPUJA EIKÄ KYYTIÄ EIKÄ MITÄÄ MAHOLLISUUTTAAAAH!! :(
So sad but true.

[Ei aihetta]Perjantai 24.07.2009 12:26

Meinasin unohtaa omat synttärit.