IRC-Galleria

HeidiRoxx

HeidiRoxx

Pretty in pink, wicked in black

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Tiiätte kyllä..Keskiviikko 31.10.2007 21:10

Eli keskiviikko taasen. Joo, koulussa oli kivaa, liikkatunnilla pelattiin futista ja oli ihan kivaa :) Ridaustunnilla menin Sepellä, mentiin koulua pikkukentällä ja Krista piti tunnin. Sepe oli ihan kiva, meijän piti mennä niiku puomeist tehtyy "koulurataa" ja tehä siin kaikkee kivaa esim. lävistäjiä. Sitte laukattii lopuks, Sepe kompastu yhes vaihees... Kiva päivä oli joo <3

JES wonderful day again!Keskiviikko 24.10.2007 22:47

Wuhuu, keskiviikko! Koulussa oli kivaa, tehtii vähä sitä sun tätä. Kemiantunnilta oli kauhia kiire sitten tallille, vaikka päästiinkin ajoissa. Tunnilla menin Likalla taas esteitä. Krista piti tunnin pikkukentällä, ja ostin EVR pipon. Tunti meni tosi kivasti, hypättiin taas 50 cm. Meinasin kerran tippua, muttei silti ollu lähelläkää ;D

TAKSVÄRKKI <333Keskiviikko 17.10.2007 21:51

Oiii tänään oli se syksyn odotetuin päivä <3 Puol 7 herätys ja tunnin päästä tallille :D Ekaks me mentiin ruokkii hevosii, ja mä annoin Matcholle ja Lotalle heinät. Annoin myös Sampalle pellettejä. Sitten ruvettiin vietiin hepat ulos, sain viedä Floran, Saulin ja Milon tarhaan. Sitten mentiin puhdistamaan pikkutalli. Pesin Sampan ruoka- ja juomakupin ja Aaran juomakupin, ja laitoin Tepille vettä. Sitten me lakastiin vähän karsinoita, ja mä lakasin Aaran karsinan, ja myös vähän lattioita.
Sitten isotalli. Pesin Likan, Lotan ja Taikan vesikupit, ja annoin juotavaa Saulille, Likalle, Minalle, Minnille, Sepelle, Labbakselle ja Taikalle. Sitten lakaisin Saulin, Likan ja Taikan karsinat. Sitten oli vielä pesuboxin pesu ja lattioiden lakaisu.
Tämän jälkeen lampsittiin ylätalliin. Siellä Pesin Floran ja Asterixin vesikupit ja täytin ne. Siivoilin Floran ja Lindan karsinoita, ja lakaistiin käytäviä. Sitten oli kauan odotettu ruokatauko.
Ruokailun jälkeen kuvailtiin hieman hevosia pihalla, jonka jälkeen mentiin purkamaan laitumien sähköaitoja. Siinä pyörähtikin sitten vajaa tunti, laidun kun oli kesälaidun ja purimme sen kokonaan :D
Taas kuvailtiin hevosia, ja pian haimmekin hepat tarhoista. Sain hakea Lotan ja Amorin sisälle. Varsinainen työpäivä oli jo ohi, mutta menimme kanalaan odottelemaan harjausta. Päätin harjata "uhkarohkeana" Taikan, joka on kuuluisa uhittelusta oven eteen tuleville. Sain harjata sen, eikä se ollut mitenkään sen kummasempaa. Harjasin myös Jennyn.
Odotimme innolla, ketkä saisimme päivän ratsastustunnille. Sain Likan, ja menimme esteitä. Petra piti tunnin, ja tunti oli maneesissa. Hyppäsimme mm. 55 cm korkean okserin :) Likka hyppäsi hyvin, tosin pienessä vauhdissa hypyt olivat "valtavia" ;)

R.I.P. Isabella <3Perjantai 12.10.2007 22:24

Lähtösi näkyi hiutaleina, jotka leijuivat maahan kuin pilvien sirpaleina, ne ropisivat alas sinun laukatessa pilvien päällä.

- Tämä siksi, että rakas Isabella kuoli tänään. Tänään myös satoi ensilumi.. Rakastan sua ikuisesti enkä unohda ikinä, hevosenkelini :'(

Ratsastustunnit <33333Keskiviikko 10.10.2007 21:05

Tänään oli viikon paras päivä, vaikka aamulla vielä luulin että kaikki menee mäntyjä päin. Sain meinaa tunnille Saulin, jota olin jo monena kertana hartaasti toivonut, ja mentiin vieläpä esteitä!! Maneesissa oli tunti kostean ilman takia, Krista piti tunnin. Tunti meni kivasti, tosin Sauli on maineensa veroinen kaahari ja sitä sai pidellä hiki hatussa ;)

Eilisestä ridauksesta :)Perjantai 05.10.2007 00:03

Nii, eilen mentiin maneesissa koulua, menin Amorilla :) Krista piti tunnin, tehtiin avotaivutuksia ja laukattiin lopuks.

Nii ja huomenna siis on jaksonvaihtopäivä, ei enää yhtään tuntia matikkaa ainakaan kuukauteen <3

Tälläne hieno...Torstai 27.09.2007 19:51

1) Ensimmäisen luokan opettajasi: Tiina
2) Viimeisin sana jonka sanoit: Moikka
3) Viimeisin laulu, jonka lauloit: The Children Of The Night
4) Viimeisin henkilö, jota halasit: Ninnu
5) Viimeisin asia, jolle nauroit: Ei muistu mieleen
6) Viimeisin kerta, jolloin sanoit "rakastan sinua": Ei tuu mielee just nyt
7) Viimeisin kerta, kun itkit: Olikoha viime lauantaina
8) Mitä on CD-soittimessasi: Monsterican Dream
9) Minkä väriset sukat sinulla on jalassasi: Vaaleenpunaset
10) Mitä on sänkysi alla: Pölyä monta kiloa, laatikoita ja varmaa jotai vaatteita XD
11) Mihin aikaan heräsit tänään: 07.47
12) Maku suussasi: Voileipä
13) Nykyinen hiusmuotisi: Just vaihettu jakaus, pitkät hiukket
14) Päällä olevat vaatteesi: Farkut, sukat, paita ja alusvaatteet
16) Mitä haluat tällä hetkellä: Olla ninnun kans
17) Nykyinen taustakuvasi: Minä itse XD
18) Nykyinen huolenaiheesi: Öö… ei tuu mielee
19) Nykyinen inhosi: Ei tiiä
20) Tarina, joka kätkeytyy LJ-käyttäjänimeesi: ?
21) Nykyinen lempivaate: Varmaa tää paita
22a) Vastakkaisen sukupuolen paras fyysinen ominaisuus: Kasvot ja olemus
22b) Saman sukupuolen paras fyysinen ominaisuus: Kasvot?
23) Viimeisin CD, jonka ostit: Lordin get heavy
24) Mieluisin oleskelupaikka: Talli ja koulunpiha XD
25) Vähiten mieluisin oleskelupaikka: Varmaa… mökki
26) Mihin aikaan heräät yleensä aamuisin: Yleensä 7-8
27) Jos voisit soittaa jotakin instrumenttia, mikä se olisi: Piano tai nokkahuilu, ehkä rummut tai kitara
28) Lempiväri: PINKKI <3
29) Uskotko kuoleman jälkeiseen elämään: Tietenkin!
30) Kuinka pitkä olet: n. 166 cm
31) Lempisanasi/sanontasi: Ei voi mitään
32) Lempikirjasi: Öö… Menneisyyden kaiku?
33) Lempivuodenaikasi: Kesä<3333
34) Yksi ihminen menneisyydestäsi, kenelle haluaisit sanoa jotain: Ei tuu mielee?
35) Lempipäiväsi: Keskiviikko
36) Mihin haluaisit mennä: Ulos
37) Millainen urakehitys sinulla on edessäsi: Eläinlääkäri
38) Millainen autosi tulee olemaan: Varmaa joku halpa XD
39) Rivi, jonka muistat mistä tahansa kirjasta: En muista yhtää
40) Nyt soi : To Hell With Pop - Lordi

Ridausta, koulua, ulkoilua...Torstai 27.09.2007 11:40

Niin, ja tää siis kertoo eilisestä :) Koulussa oli kivaa, niiku aina keskiviikkosin. Saatiin luokantunnilla uudet lukkarit, iha p**** suoraan sanottuna.. Joka aamu kasiin ja melkee joka päivä päästään vast kolmelt :/ No, sitten me hilluttii välkät kirjastossa, päivän päätteeks käytiin kävelyllä x) Sitten päästii koulusta ja juostiin tallille. Mentii koulua pikkukentällä, Krista piti tunnin ja mie menin Amorilla. Oli tosi kivaa, niiku aina! Harjoteltii etuosakäännöstä, ja lopputunnista jakauduttiin neljälle ympyrälle kulmiin ja nosteltiin laukkaa. Tallilta päästyä olin loppuillan Ninnun kanssa :)

MAASTO <333Keskiviikko 19.09.2007 20:38

Koulussa meni kivasti, ja sit ridaustunnilla me mentiin maastoon <3 Mä sain Amorin ja Ninnu Saulin, ja Ninnu pääs mun taakse jonoon. Maastossa oli ihanampaa ku koskaan, varsinki ku me laukattiin!! Mahtavampaa en ole tainnut hepan selässä kokea :'D
Noniin, koulussa taasen meni loistavasti päivä (kuten keskiviikkoisin aina), ja ratsastustuntikin meni toooosi hyvin! Satoi kaatamalla, nii mentiikin maneesissa esteitä =D Menin Tepillä ja hyppäsin 50 cm, Tepi oli tosi ihana! Tosin se meinasi kyllä jyrätä koko ajan muiden hepojen päälle... Tunti meni kuitenkin aivan loistavasti, enkä enää pelkää esteitä paljon yhtään :)