IRC-Galleria

HeidiRoxx

HeidiRoxx

Pretty in pink, wicked in black

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

- Vanhemmat »

Rankka päivä taas.. xDKeskiviikko 29.08.2007 22:51

Oli koulussa aika rankkaa... Ei ois jaksanu mitään puuhata :D Yhellä välkällä mentiin kirjastoon pelaamaan tammea, ja kivaahan siellä oli, tosin en ole kovin hyvä tammessa x) Taas pelattiin bestiksen kans sulkkista liikkasalis. Sitten mentii tallille, ja menin Sepellä. Halusin kokeilla mennä ilman satulaa, mutta eihän siitä mitään tullut kun ravissa meinasin joka askeleella tippua! Laittelin siis satulan, ja jatkettiin tuntia samassa ravissa... Tunti oli pikkukentällä ja Petran pitämä.
Jouduttii viel bestiksen kans kävelemään 3 km tallilta kotiin heti tunnin jälkeen. Oltii vähä laiskalla päällä, ja se yleensä n. 20 min matka venyi 1 h 20 min pitkäksi :D Oli kyllä hauskaa kävellä, vaikka aluks otti päähän aika paljon.. XD Nyt sitten on jalat iha muussina, ei jaksa ees vessaan kävellä :D

Ukkosia :/Keskiviikko 22.08.2007 20:58

Oli aikas kova ukkonen tänään, alko just sillo ku oltii enkun tunnilla. Välkällä roikuin bestiksen hihassa kiinni iha paniikissa, minkäs sille mahdan kun ukkosta niin paljon pelkään :D Vaikea uskoa miten tuo sää muuttui eilisestä helteestä tälläiseen "hirmumyrskyyn"... Onneksi meni kuitenkin ohi ^^ Pääsin klo 14 mut jäin koululle oottelemaan kaverii, menin itse asiassa katsomaan sen liikan tuntii. Pelattii sulkapalloo ja pohdittiin miten kuntosalin kuntopyörä toimii XD Myöhemmin ratsastin Aaralla, oli kivaa ja neiti menikin mukavasti. Pikkukentällä oli tunti, ja tällä kertaa Krista oli tallilla taas ja piti tunnin :)

Sipoossa <3Keskiviikko 22.08.2007 00:31

Tänään Sipoossa oli hauskaa, tuli tutustuttua taas hieman enemmän meidän luokkalaisiin ym. immeisiin. Meil oli sellasii jännii ryhmäjuttuja, missä piti tehä ryhmän kanssa yhteistyötä.. Käväsinhän mie kahluuretkellä meressä, heiteltiin kiveä xD Oli kivaa, tahtoo uudestaan!

Koulua...Perjantai 17.08.2007 10:56

Nii joo, tässä sitä on koulu alkanut ja aattelin kirjottaa tähän jotai... Opet vaikuttaa iha kivoilta ja uus luokkakin on iha kiva, ainaki ku bestis pääs samalle :D Tänääki alkaa koulu klo 11 ja loppuu klo 15 ^^ Ratsastin keskiviikkona Aaralla, hieman se oikoo eikä meinaa pysyä ympyrällä, mutta eiköhän tämä tästä... Isollakentällä mentiin ja Petra piti tunnin ku Krista oli jossain.
- Vanhemmat »