IRC-Galleria

:pSunnuntai 27.07.2008 21:19

Hihii, tehtiin Allun kans kakku. ^^ Suklaakakku. Mä en oo mikään leipuri-ihminen -eikä liiemmin toikaan- joten se sisäls aika paljon säätöä. Tyyliin: tuotos pistetään uuniin. Hiljaisuus. "...Tästä mitään kakkua tule."


Mutta tuli sitte kuitenki 8D Pistän siit kuvan tänne, ehkäpä. Sen teema on Lehmä. Ja se tulee siitä, että meiän kermavaahto epäonnistu pahemman kerran ja se muuttu litkuks. ... nii. Että se on sitte Lehmä. A cow. Cowcake~ Huahahaha.




Serkkutytölle myäs synttärionnittelut<33 Hihiii. On se kiva ku ihmiset kasvaa ^-^


Mä oon nyt jotenki hilpeenä. Tosin, ehkei mun pitäis olla. Tavallaan. Toisaalta. Niin ja näin. Pikkasen jäi kyl vaivaamaan... Kun kaikessa on aina kaks puolta. Jos mun elämä olis kolikko, se pyöris nyt vimmatusti pöydällä eikä oikeen osais päättää miten päin pysähtyä.





Mä oon huomannu olevani sellanen kameleontti-ihminen. Mukaudun tilanteeseen ku tilanteeseen- ja ihmisiin. Kun tarpeeks opin tuntemaan jotain läheistä ihmistä, mä muutun tavallista enemmän sen kaltaseks. Joskus tosta tulee kyllä onkelmiaki... :D


Uskottekonää horoskooppeihin? Mä en usko sellaseen turhiin päivä- tai kuukausihoroskooppeihin ku ne nyt vaan tekastaan tyyliin: "Näet tässä kuussa erään vanhan ystäväsi päläpäläpälä ja seksielämäsi säröilee, koita puhua kumppanillesi ongelmista..." diipadaapa. Mut sellaset on oikeesti "pelottavia", noi luonnehoroskoopit. Mun kohdalla on jollain uskomattomalla tavalla siis ihan mun luonne pääpiirteittäin tiivistetty muutamaan hassuun adjektiiviin.

Esimerkiks, kun mä oon skorppari. Ni lueskelin just tänä yönä kaikkia horoskooppijuttuja ja niissä justiin selitettiin, että skorpionit todellaki etsii elämästä jotain syvempää- samoin siinä todettiin heikkoudeks vahva mustasukkaisuus. Ja mua mustiksempaa henkilöä on vaikee löytää. Ihan tosi. Nojoo, jotku uskoo näihin, jotku ei. Mut sitä ei voi vaan selittää et noi osuu joskus niin just oikeeseen. Jännä juddu.



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.