IRC-Galleria


...Harjoiteltiin siis Kian kanssa vähän huomiseen musankokeeseen. =)




kia sanoo:
1700 - luvulla tyylisuuntaukseksi vaihtui siis romantiikka. itävaltalainen nobodysäveltäjä wolfgang amadeus mozart sävelsi siis oopperan taikahuilu, sivistääkseen meitä tietämättömiä taikahuilujen ihmeistä. haluankin erityisesti mainita yön kuningattaren aarian tästä suuresta luovasta taidenäytöksestä. ja laulaja on koloratuurisopraano.

Ippu. sanoo:
Kiitos, kia. Vielä mainitaksemme, tämä hiukan.. omalaatuinen nuoriherra kaukaa menneisyydestä uskoi siis taikahuilujen ihmeelliseen voimaan, ja voimme vain jäädä arvailemaan, liittyikö hänen aikainen poismenonsa tähän "harrastukseen."

kia sanoo:
hänkään ei ollut tiettävästi mikään naistenmies, vaan suosi enemmän huilumaisia välineitä (luoja ties mihin käyttöön) mies oli muutenkin hieman häiriintynyt ja onkin todennäköistä että öisin hän hiipparoi susimaisesti puistojen lähettyvillä ja ulvoi kuuta

Ippu. sanoo:
Ja vielä koloratuurisopraanolaulajaa huomioidaksemme, hänen "aariansa" kuulostavat joltain aivan muulta kuin taikahuilulta.

kia sanoo:
laulajan tulkinnasta päätellen tämä edellämainittu taikahuilu oli juuttunut hänen kurkkuunsa, ja nainen yritti laulaa sen ulos. mutta tämähän on toki vain minun näkemykseni asiasta

Ippu. sanoo:
se on mahdollinen, joskin kyseessä voi myös olla, että taikahuilu oli jostain (ehkäpä herra Mozartin alistavien addiktioiden tuloksena) syystä päätynyt rouvan takalistoon, josta hän ei tätä saanut irti ja lauloi sitten pienen protestilaulun särkeäkseen kaikkien elollisten tärykalvot kahden kilometrin säteellä.

Ippu. sanoo:
Mutta siirtykäämme toki seuraavaan aiheeseen.

kia sanoo:
luulen että niin on paras ennenkuin joku tukehtuu




Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.