IRC-Galleria

KaTTsu

KaTTsu

Älä unelmoi elämää. Elä unelmaa. -B3

Blogimerkintä

« Uudempi -

Sup c:Keskiviikko 16.10.2013 04:48

Exät.
Jaa, vaikea aihe, mutta puhuttava sellainen.
Kyllä niitä exiä itselläni riittää ja mietin, kuinka monen kanssa tulen toimeen.

Nyt kun mietin, tässä koulujen vaihtumisen aikaan en ole exilleni puhunut, mutta siihen tuli aikanaan ratkaisu. Voin sanoa, että tulen melkein kaikkien kanssa toimeen. (En nyt rupea mainitsemaan ihmisiä tai lukuja, mutta kyllä niitä riittää.)

Toisaalta tuli juuri mieleen muutamat exät, joten kanssa en voi tulla ollenkaan toimeen. Yleensä se johtuu siitä, että suhde on kaatunut arvostuksenpuutteeseen tai vastaavaan, kuten jatkuvaan äkäisyyteen, käyttäytymiseen tai masennukseen johtuen. Eniten ehkä huvittaa se, etten existäni mielellään lausuisi pahaa sanaa, vaikka kuinka vituttaisi. (Kyllä, minä kriittisesti valitan. Erona on se, että puhun faktaa, enkä haukkumalla hauku etsien vikaa, joka on oikeastaan ihan eri syistä johtuvaa... Toisille nauraminen ja sonnan vääntäminen on minusta säälittävää :/)
Esimerkiksi juuri sellainen, että jakelee kavereille tietoja siitä, millainen ihminen ( Oli se sitten paskiainen tai kusipää) on, koska voin sanoa, että jokaisessa suhteessani on ollut myös kruunaavia hetkiä.

Mutta, nyt itse asiaan. Yleisimmät erot olen tehnyt minä, mutta sitten sen takia juuri saan itse kuulla kaiken negatiivisen melkein samalla viikolla. Vuosia takaisista suhteistakin kuulen vielä juttuja. Viimeisimpiä kuulin viime ja sitä edellisellä viikolla. Olipas hauskaa, mutta päätin jättää asian sikseen ja vetäydyin hommiin.

Toisaalta, vaikka kuinka ihmiset sanovat: ''elä välitä siitä, se ei ollu sun arvoinen ihminen'', ei sitä voi olla ajattelematta, miten paljon suhteissa sattuineita väärinkäsityksiä PAISUTELLAAN. Kyllä, se on sontaa. Sitten se sama asia, miten minulle on kehuttu itseään, miten luottamuksellinen ja salaisuuksia pitävä ihminen tämä vastapuoli on. Ei mene kauaa eron jälkeen kun jutut ja solmut leviää ympäristöön -_- Vaikka luulisi juuri, että suhdeasioita ei pitäis sotkea koulun kanssa. (Olen tehnyt sen virheen, ei ole mukava tunne se... :( )

No mutta, kuinkahan moni oikein uskoo tai ajattelee täten, miten tyhmää on levittää parisuhdesalaisuudet/muut häpeälliset asiat etiäppäin heti kun ero tulee? Täten näinä perusteina voisin uskoa tähän ns. ''exävihaan'', mutta pyrin aina eroamaan frendinä. Toisaalta, sehän riippuu kokonaan, miksi ero tulee... En haluaisi pahan käsittelyn jälkeen erota frendinä ^^''


Mutta joo, en pyydä kenenkään samaistumista.
Mielipidejuttuja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.