IRC-Galleria

KaappiM0rso

KaappiM0rso

Nuku rauhassa ikuista untasi meidän kaunis enkelimme <3 25.9.1996-22.9.2013
"ei vittu ainakaa mitää homoo presidentiks" "mie ainakii muutan Viroo jos Haavistosta tulee tän maan johtaja" MITÄKÖHÄN ? Miks mun kupolii ei upoo tollaset puheet ? Ihan alkaa pikku hiljaa nakertaa oikee urakalla tollanen ! Homoseksuaalitkii on ihmisii, ihan niin ku kaikki muutki. Ei sillä ole mitään väliä mitä presidentti puhaa öisin ja kenen kanssa, se ei kuulu meille ja eipä oo tuo Halonen kaa pitäny mitää blogi yksityiselämästään jos siihen lähtään. Suomalaiset on vaan niin homofobista kansaa että ihan hävettää. Tai sitten me vaa pelätään muiden maiden mielipiteitä. Varmaan joku Irakilainen heti kuulee jostaa että Suomen presidentti on homo (jos siis oletetaan että Haavisto voittaa) ja sitten se on ihan kauhuissaan ja kattoo googlesta että missä on Suomi ja tajuaa "ahaa ! Tossa Ruotsin vieressä missä on lisää homoja!!" (ei pahalla Ruotsalaisille)
Tosin joissain maissa esimerkiksi Filippiineillä homoudesta seuraa kuolemanrangaistu <---- Ainakin tuollee miulle sanottii, mutta eipä oo Halonen paljoo Filippiineillä käyny. Ja jotkut puhuu että "ei homoissa mitään vikaa mutta eihän ne oikee presidentiksi..." Taitaa niissä sitte jotain vikaa olla ku ei sovi presidentiksi. Ihminsellä voi olla loistavia ideoita ja ajatuksia miten tätä maata voidaan parantaa vaikka olisikin homoseksuaali tai vaikka bi. Lisäksi mistäs sitä tietää vaikka tuo Obamakin ois oikeesti homo ja sillä oliskin vaa kulissivaimo yms cc: Minä en vaan voi ymmärtää tätä haloota !!! Minun mielestä Haavistolla on loistavia ideoita, jos voisin äänestää niin tietäsin tasantarkkaan kenelle minun ääneni menisi.
Pointtini oli että miettikööt ihmiset vähän ja punnitkoot arvojaan jos esim. ei halua äänestää Haavistoa mutta ei myöskään halua että liitytään NATO:n (<-- niin kuin olen ymmärtänyt että Niinistö haluaa) ja sitten vaan menee ja äänestää Niinistöä koska ei halua homopresidenttiä.

Niin kuin taisin jo sanoa, tää on vaa mun oma mielipide ja teillä ketkä tätä sattuu lukemaan on omat mielipiteet mutta miettikää jooka ja alkoo hiukan suvaitsevampia (:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.