IRC-Galleria

KaappiM0rso

KaappiM0rso

Nuku rauhassa ikuista untasi meidän kaunis enkelimme <3 25.9.1996-22.9.2013

eihän täs oo mitään järkee !Tiistai 31.01.2012 21:36

"ei vittu ainakaa mitää homoo presidentiks" "mie ainakii muutan Viroo jos Haavistosta tulee tän maan johtaja" MITÄKÖHÄN ? Miks mun kupolii ei upoo tollaset puheet ? Ihan alkaa pikku hiljaa nakertaa oikee urakalla tollanen ! Homoseksuaalitkii on ihmisii, ihan niin ku kaikki muutki. Ei sillä ole mitään väliä mitä presidentti puhaa öisin ja kenen kanssa, se ei kuulu meille ja eipä oo tuo Halonen kaa pitäny mitää blogi yksityiselämästään jos siihen lähtään. Suomalaiset on vaan niin homofobista kansaa että ihan hävettää. Tai sitten me vaa pelätään muiden maiden mielipiteitä. Varmaan joku Irakilainen heti kuulee jostaa että Suomen presidentti on homo (jos siis oletetaan että Haavisto voittaa) ja sitten se on ihan kauhuissaan ja kattoo googlesta että missä on Suomi ja tajuaa "ahaa ! Tossa Ruotsin vieressä missä on lisää homoja!!" (ei pahalla Ruotsalaisille)
Tosin joissain maissa esimerkiksi Filippiineillä homoudesta seuraa kuolemanrangaistu <---- Ainakin tuollee miulle sanottii, mutta eipä oo Halonen paljoo Filippiineillä käyny. Ja jotkut puhuu että "ei homoissa mitään vikaa mutta eihän ne oikee presidentiksi..." Taitaa niissä sitte jotain vikaa olla ku ei sovi presidentiksi. Ihminsellä voi olla loistavia ideoita ja ajatuksia miten tätä maata voidaan parantaa vaikka olisikin homoseksuaali tai vaikka bi. Lisäksi mistäs sitä tietää vaikka tuo Obamakin ois oikeesti homo ja sillä oliskin vaa kulissivaimo yms cc: Minä en vaan voi ymmärtää tätä haloota !!! Minun mielestä Haavistolla on loistavia ideoita, jos voisin äänestää niin tietäsin tasantarkkaan kenelle minun ääneni menisi.
Pointtini oli että miettikööt ihmiset vähän ja punnitkoot arvojaan jos esim. ei halua äänestää Haavistoa mutta ei myöskään halua että liitytään NATO:n (<-- niin kuin olen ymmärtänyt että Niinistö haluaa) ja sitten vaan menee ja äänestää Niinistöä koska ei halua homopresidenttiä.

Niin kuin taisin jo sanoa, tää on vaa mun oma mielipide ja teillä ketkä tätä sattuu lukemaan on omat mielipiteet mutta miettikää jooka ja alkoo hiukan suvaitsevampia (:
mä haluun nyt nukkua, mutten vaa mitenkään voi/
kun onnelliset ihmiset pääsee täält nukkumal pois/

RAKASTAAAAN ♥Sunnuntai 29.01.2012 15:51

Siis miun piti lähtee Himokselle viikoks ennen ku meen Päksii, oli ihan hyvä fiilis oi himoooos ♥ Mutta nyt mie hyppelen seinille ilosta kun eilen äityli tuli sanoo että mennääkii LEVILLEEEEEEEEE !!! ♥ ♥ ♥ oijjjjjj ^^ Hetken jo luulin et tänä vuonna jää Lapissa käymättä mut eipä jää !! :---D Nyt oon ihan happy määän mään cc: Eli 19.-26.2 LEVIIIIIII ♥

RIP Raumoogle ♥Maanantai 23.01.2012 19:08

Vielä tänään aamulla kirjotin käteeni että kaappirauski ja morson tohvelit tietämättä mitä joutuisin vielä tän päivän aikana kuulemaan. Sitten kaikki musertui "ooks kuullu et Rauski poisti tilisä tubest?" Nauroin ku luulin et se oli vaa paska vitsi, mutta ei se ollu... Kesken fysiikan tunnin jouduin toteamaan itelleni että päivieni ja iltojeni piristys oli poissa, no more Raumoogle :cc
Naurettavaa ehkä jonkuu mielest mut ihan ku joku ois kuollu, tunnustan et mie oikeesti itkin koulun ruokalas! Ei oo ehk niin suuri asia mut mie vaa itkin. Jos mulla oli paskafiilis ni tiesin et voin vaa kattoo tubest Rauskin videoit ja nauraa ehk vähä pelätäkkii mut siitä mulle tuli parempi olo. Onhan jotkuu ladannu tubee Rauskin videoit uuestaa (kiitos siitä c:) mut ei se periaattees oo sama asia :cc Ärsyttää ku jotkuu alko kitisee jos Rauski ei pelannu just sitä custom storyy mitä ne halus ehkä siin on yks syy miks Rauski lopetti...
Joka tapaukses Rauskin läpät tulee kaikuu viel miun pääni sisäl pitkää, ja ainakii mun mielest Rauski on ihan loistava viihdyttäjä ja toivon et se viel joskus jatkais cc:

[Ei aihetta]Lauantai 21.01.2012 12:56

jeaaah tänää taas rinteessä !! Mother fucking laskupäiväää feat. ihanat ihmiset ccc: :3

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.01.2012 17:08

täällä sitä taas venaillaa laskukamat päällä kyytii Mielakkaaa cc: kohta on luvassa lautailuu ensiluokkasest seurassa ! <3

[Ei aihetta]Tiistai 17.01.2012 17:30

jep jep joo se ois huomen Mielakan ennakkoavajaiset ♥ ♥ ♥ ♥ tätä on ootettu plus pääsee testaa uudet rakkaudet, housut, kypärän ja aivan ihanat lasit ♥

...Perjantai 13.01.2012 23:19

oeee mitkä muruset lähti kaupasta matkaan <3 olen nyt Dr.Zipen laskulasien ylpeä omistaja ps. Tämä oli rakkautta ensi silmäyksellä <33

tällästä tänäääPerjantai 13.01.2012 17:49

(Tunti on just loppumassa, Tiia hyppelhtii ympäri luokkaa)
opettaja:" TIIA, ISTU ALAS !"
Tiia:" alistat sä mua ?" o:
kyllä, Tiia on rauhallinen ja hyvin käyttäytyvä kympin oppilas c:

kaikkia taas kinostaaaTorstai 12.01.2012 18:19

En ole varma onko minusta mitään jäljellä enää. Kaikki on kadonnut, pala palalta kaikki minusta on hävinnyt tuuleen. Olen muuttunut, se tyttö jonka ennen saatoit tuntea on poissa. Se Marikki joka todella halusi kuolla sai tahtonsa läpi, häntä ei ole enää. Mitä opinkaa tässä elämän koulussa ? Sen että kaikella on tarkoitus. Ennen itkin joka ilta ja toistelin mielessäni samaa kysymystä: "miksi minulle käy näin? miksi minä?" Kysymys itsessään sisälsi vastauksen, vaikka en vieläkään tiedä että miksi. Tiedän vain sen että sillä mitä jouduin käymään läpi on jokin tarkoitus, tai sitten ei ole, mutta uskon siihen että on koska sillä tavoin pystyn hyväksymään tapahtuneen.
Melkein neljä vuotta elämästäni valui hukkaan. En arvostanut elämääni tai itseäni. Kaikki tuntui turhalta, ajattelin vain että jonain päivänä kumminkin kuolen joten miksi se ei voisi olla tänään kun lähteminen sattuisi kaikista vähiten. Olin pohjalla ja ummisitin silmäni siltä kaikelta hyvältä mitä ympäriläni oli. Olin sokea ja hukassa. Luulin että määränpääni oli vain kuolema ja itsensä satuttaminen.
Astuin synkälle, kapealle ja kiviselle polulle eikä rinnalleni mahtunut kulkemaan ketään, yksin minun oli kuljettava tieni loppuun, kohti ikuista lepoa. Olin varma ettei takaisin ollut paluuta, ei toivoakaan paremmasta huomisesta. Mutta jotenkin pääsin pois, olin lopen uupunut mutta näin valoa, se opasti minua. Juoksin viimeisillä voimillani valoa kohti ja pian löysin itseni maailmasta jossa olin ennen ollut. Kaikki oli helpomapaa. Näin selvemmin eteeni ja pystyin suunnittelemaan reittini itse eikä minun tarvinnut enää kulkea masennuksen polkua synkkien ajatusten ohjaamana.
Olen taas alussa, mutta tiedän että tämä reitti on helpompi edetä. Minun ei tarvitse ajatella tieni päättymistä, se päättyy kun joku niin määrää ja se joku en ole minä itse. Minulla on nyt jotain mihin uskon ja mistä haluan pitää kiinni- minulla on unelma.