IRC-Galleria

KenZii-

KenZii-

Dulcius Ex Asperis (Vaikeuksien jälkeen tulee onni) ♥

Selaa blogimerkintöjä

Herne nenässä 2Lauantai 28.05.2011 20:39

I'm back~!

Tässä sitä taas ollaan iloisella mielellä, mutta silti sattuu ottamaan satunnaisesti päähän. Hiton mielialavaihtelut -.-

Mut asiaan!

Cosmopolitanista luin 'vahingossa' juttua siitä, mitä miehet todella ajattelevat naisista. Ok, tuli järkevääkin tekstiä (ei miehet nyt niin tolloja ole, vaikka kaikki kusipää miehet sattuuki omalle kohalle), mutta...

PYRY: En tajua, miksi joku edes haluaisi olla kaverin exän kanssa. Eikö uudessa parisuhteessa ole kysymys siitä, että aloitetaan puhtaalta pöydältä? Jos alkaa venkslaamaan jonkun kaveria tai exää, ei ole mitään puhdasta alkua. Meillä on paljon ihmisiä, joihin voimme ihastua, joten miksei kaverin exää voi jättää rauhaan?
(Myös pari muuta miestä oli samalla kannalla).

Toisaalta ymmärrän tämän ajattelutavan ja toisaalta en. Kun kaikki ei välttämättä tapaa (ees hyvällä tuurilla tai vahingossa) ketään tuttavapiirinsä ulkopuolelta? Voin toki olla väärässä, mut ajattelin vain. Vaikka kyseessä oliski jonku kaverin exä, niin kyl minusta on mahollista alottaa ns. puhtaalta pöydältä. En ymmärrä miksei vois?
Saahan noita ihmisiä olla paljon, johon ihastua, mut jos se sattuu olemaan kaverin ex niin minkä sille voi, jos tunteita alkaa heräilemään?

Onneksi jutussa oli myös mukana mies nimeltä Tuukka, joka oli samoilla linjoilla kanssani: "toki siinä tuottaa pettymyksen kaverille, mutta välillä tunteille ei vain yksinkertaisesti voi mitään".

Ei ole kyllä kovin vahva ystävyys, jos tommosesta ei pääse yli... mut mitäpä mie tiiänkään mistään mitään. Varsinkaan miehistä :'D

Sitten siihen toiseen herneeseen (pitää olla joskus kummallekki sieraimelle XD) --->
Missä menee pettämisen raja?
HENRI: Suutelussa, mutta riippuu myös tilaanteesta. En esimerkiksi laskisi sitä pettämiseksi, jos tyttöystäväni suutelisi toisen naisen kanssa.

Ei hyvää päivää :''D mie en oikeastaan saanu tästä kunnollista hernettä kun tää nauratti enemmän ku suututti. Silti menee vähän yli ymmärryksen tämmönen homma. MIEHET!

On ne miehet hieman ufoja :D <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.