IRC-Galleria

KenZii-

KenZii-

Dulcius Ex Asperis (Vaikeuksien jälkeen tulee onni) ♥

Selaa blogimerkintöjä

HÖH!Keskiviikko 02.01.2013 00:50

Ei tullu valmiiksi taideteos, ei ;_;
Syystä koska--->

Artweaver toimi "normaalisti (=hyvin)" kunnes joku saatanan tunnistamaton virhe jossain koneen syövereissä sano, että ET PIIRRÄ tällä ohjelmalla. Kokeilin muutaman kerran ja hermothan siinä meni, kiitos vain. Ja väitti, että windows etsii ratkaisua, jos semmonen on olemassa.. mulla vaan haluttaa tietää, että missä kohen se muka ees etti?

Sitten kokeilin gimpiä, mutta siinä oli omituisia ongelmia siinäki, mutta onneksi löysin paikan mistä sai vähän muokattua asetuksia ja niin piirtäminen saattoi alkaa. Ihanaa, kunnes se saatana ei suostunut tekemään mitään yhteistyötä (taaskaan) piirtopöydän kanssa ja ainoa, jota sillä olis voinu tehä oli siirtää sitä vitun tasoa. Siitäpä oli paljon apua kun koko työ oli pahasti kesken, joten jouduin sitte tekemään muutaman pienen rasittavan mutta tarpeellisen jutun hiirellä -.-
Eikä siihen toki uhrautunut kaksinkertasesti aikaa ku mitä olis kestäny piirtopöydän kanssa! Ja nyt en enää yksinkertaisesti jaksa tehä sitä loppuun ku monta tuntia meni räpläämisessä ja säätämisessä ja ihan selkeästi sanottuna VITUTTAA >___>

Mutta huomenna kaupunkiin. Karkkia jajaja muita herrrkuja ♥

Huipulla tuulee taas!Torstai 15.11.2012 16:45

:-DDDEi mulla muuta, kiitos ja näkemiin <sydän>

Semmosta :DPerjantai 12.10.2012 19:28

Peukaloinen, Lumikki ja Quasimodo istuivat paikallisessa räkälässä ja pohtivat ongelmiaan. Peukaloisen ongelma oli, ettei hän tiennyt varmasti, oliko hän maailman pienin ihminen. Vastaavasti Lumikki oli epätietoinen, oliko hän maailman kaunein ihminen ja Quasimodon ongelma oli, oliko hän maailman rumin ihminen. Tarjoilija sattui kuulemaan keskustelun ja sanoi: "Tuossa parin korttelin päässä asuu tietäjä, joka tietää kaiken, kysykää häneltä." Kolmikko meni pienessä nousuhumalassa tietäjän luo ja ensimmäiseksi sisään meni Peukaloinen. Puolen tunnin kuluttua ovi aukesi ja Peukaloinen riemuitsi: "Jippii, minä olen maailman pienin ihminen!" Seuraavaksi sisään meni Lumikki. Puolen tunnin kuluttua ovi aukesi ja Lumikki ylpeänä riemuitsi: "Jes, minä olen maailman kaunein ihminen!" Viimeisenä sisään asteli Quasimodo.
Kului puoli tuntia ja tuntikin, kun ovi aukesi ja Quasimodo käveli ulos hieman hämillään oleva ilme kasvoillaan ja kysyi: "Kuka vittu on Johanna Tukiainen?"

Mulla taas naurattaa ihmisten tyhmyys XDMaanantai 02.07.2012 16:06

oon valittanu samasta asiasta ennenki, mut voi hitto!

On olemassa semmosia tyyppejä kuin ---> Remee, Thomas Troelsen ja Lucas Secon. Ne kirjotti semmosen kivan biisin ku "Under My Skin", jonka ne myi KAHDELLE musiikkiyhtiölle!
Ja sitten, kappas vain, Sarah Connor laulo oman versionsa ja TVXQ omansa ("Mirotic"). Sarah sai julkasta vain Amerikassa, Euroopassa ja Australiassa - TVXQ vain Aasiassa.

Mulle toi nyt ei ole epäselvää, mutta Sarahin videon kommenteissa oli suurin osa TVXQfaneja, jotka itkee sitä, että kuinka paljon ne rakastaa just noitten versioita ja kuinka Sarah on plagioija (miten se kirjotetaan? XD) ja ruma ja ihan paska ja idiootti... KUN NE EI OTA ASIOISTA SELVÄÄ ENNEN KU MENEE PÄTEMÄÄN sosiaaliseen mediaan.

Kellään tullu mieleen, että siitä olis tullu ehkä iso haloo, jos jotain plagiointia olis tapahtunu? Eikä kumpikaan artisti omista ton biisin oikeuksia yms! Että silleen.

Argh :,,DD

Ps. Kumpiki versio on hyvä, mut mie tykkään ehkä hitusen enemmän Sarahin versiosta. Eikä mulla siltikään ole mitään tarvetta mennä TVXQn musiikkivideoon ja haukkua kyseisen bändin jäseniä rumiksi tai mieshuoriksi tai miksikään ku sei liity siihen musiikkiin ja nei luultavasti ole mätiä munia eikä paskoja ♥ :,D

Ja sori hankalasti selitetystä mielipiteestä :D

♥1Torstai 07.06.2012 15:57

DESUCONiin tieni vie, tänään nousen junaan ja matkaan koko yön huonosti nukkuen ja kikseillen :D
Ja saa nähä millasta säätä sitä pukkaa kun huomiseksi ainaki luvattiin aurinkoa ja lämmintä, mutta sehän kerkeää vielä v-ittuillessaan muuttaa paskan sään siihen tilalle.

:c)

Apuva ♥Tiistai 05.06.2012 22:12

Torstaina yöjunassa on tunnelmaa
kun Anne kohti Lahtea matkustaa~

Aijai :D

Desucon ♥

Ahh~ ♥Lauantai 02.06.2012 19:23

:D

Selittämättömästä syystä (*kröhömDESUCONköh*) mie saan isoja kiksejä jajaja mulla hymyilyttää :D

Ens viikonloppuna on luvassa kivoja juttuja kaukana desumaassa, jossa desulapset leikkivät iloisissa sienissä... tai sitten ei ihan :D
Mut kuitenki mulla jänskättää silleen kivasti!

Ja mie päätin just ettei sillon sada vettä? :) Koska olen tehty sokeriiistaaa~!

Joo, Anne kiittää ja kuittaa ja menee muualle sekoilemaan!

_m^////^m_

Cosplay asiaa!Sunnuntai 27.05.2012 21:56

Njoo mie tiiän mitä se on, mut mulla onki ihan toisenlainen ongelma. Nimittäin...

Onko ihan ogay että cossaa henkilöä EIjapanilaisesta sarjakuvasta tapahtumassa, jossa keskitytään lähinnä japanilaisiin jänniin asioihin ja henkilöihin yms.? (onpas huonosti muotoiltu kysymys XD)

Joo ja kaikilla varmasti kiinnostaa :D ♥

Se jännä hetki kun tajuaaKeskiviikko 23.05.2012 22:45

että ens viikolla alkaa jo kesäkuu! :O

Desucon lähestyy uhkaavasti ♥
(Ja valitettavasti myös synttärit :D vanhuus~).

Asiasta kukkaruukkuun...
Mie sahasin tänään puita eka kertaa elämässäni ja olo on jotenki... uupunu? :_D Eikä asiaa auta se tosiasia, että minun oikea korva on tukossa ja sain varmaan lievän auringonpistoksen ku koko talven ollu sisällä ja yhtäkkiä menee moneksi tunniksi ulos XD
Ei siinä, elämä on :)

Hyvää pääsiäistä ♥Sunnuntai 08.04.2012 20:32

=^_^=